I'M THANKFUL FOR..

For akkurat et år siden befant jeg med i storbyen CHICAGO!  Jeg bare forelsket meg i den byen altså, selv om jeg ikke fikk oppelvd den helt og fult ut. Men jeg bare merket at, denne byen er fantastisk! En dag skal jeg tilbake og virkelig oppleve hele chicago, gå rundt i gatene, på musikaler og shoppe. For det gikk for det meste i museum og mat når vi var der. Men , men. Neste gang!Ja, vi feiret thanksgiving på McDonalds, haha. Eneste som var åpent. Så vi satt der sammen med masse asiatere.. OG, hehehe, ja jeg tar bilde av meg selv ; )

I sammenheng med thanksgiving i dag tenkte jeg å liste opp noen ting jeg er takknemlig for. Syns vi og skulle hatt en sånn dag her i Norge hvor vi bare spiser mye god mat og tenker over forskjellige ting vi er takknemlig for, for det er så lett å ta sånne gode ting for gitt.

Jeg er takknemlig for:

- Mine venner som alltid er her for meg og holder ut med meg, selv om jeg kan være litt treig og spesiell til tider

- Klassen min. Jeg har aldri gått i en så bra klasse som jeg gjør i år. Året i USA har fått oss til å virkelig bli sammenspleiset, og de alle er som mine søsken!

- Familien min. Jeg er kjempe heldig som har en familie med lite krangling og som tar vare på hverandre.

- Spotify, hehehe. Blitt en del av mitt everyday-life. Premium abbonementet mitt gikk ut i går da så nå sliter jeg litt.

- Å bo i Norge hvor jeg kan tro på det jeg vil uten å være redd for å bli forfulgt eller tatt til fange. Mange kristne her i verden kan nemlig ikke det!


Åhh, jeg har nok mye mer men.
Hva er dere takknemlig for?

4 kommentarer

Mamsen

24.11.2011 kl.22:26

Jeg er takknemlig for deg og søskene dine og for pappaen din. For en flott arbeidsplass. Gode venner. For at jeg er frisk. Og for hver dag både gode og vonde.

Marthe!

24.11.2011 kl.23:19

Vi har masse å være takknemlige for, ja! :) At jeg har mange gode venner, at jeg har en herlig klasse, for at jeg ikke sliter med en sykdom, får leve fritt som kristen, for at jeg bor i Norge, har familie, mat, klær og hus! Man kunne sikkert ramset opp lenge!

Carol -Kommenterer tilbake :)

25.11.2011 kl.08:15

Herlige bilder, misunner deg!

Enig i den, vi burde være takknemlige for ting som vi kan fort mene er hverdagsting, men andre kunne gjerne gitt alt for å få det!

Elise Furland

30.11.2011 kl.23:08

Så herlig da, og så fine ting du er takknemlig for! :)

Skriv en ny kommentar

hits