GULLRUTEN BACKSTAGE

Som dere kanskje skjønte var jeg med å danset på gullruten på lørdag. Så forrige uke var hektisk med mye øving, men også masse gøy!
Tenkte å bare skrive litt om det for de som er interessert i å lese ;)

Etter mye øving fikk vi på fredag møte A1 og Annie Khalid som vi skulle være dansere for. Vi var kjempe spendte og høre om de og ikke minst managar'en deres og sjefen over gullruten likte det. Var bare noen små endringer for å få koreografien til å se bedre ut i selve grieghallen. Det ble en del testing og øving i salen før vi etter en lang dag var ferdig. Men da bar det egentlig bare fort hjem igjen for å skifte til noe litt finere enn russebukse, for vi ble invitert med på en fest for alle deltagende i grieghallen, en kjendisfest med andre ord. Hehhe. Jeg er ikke akkurat noen partyløve for å være ærlig, men det var kjempe kjekt og i løpet av kvelden fikk vi snakket en del med Ben, Mark og Christian som er sangerne i A1. Da jeg var yngre husker jeg at jeg og mine venninner var superfans av A1 og alle var forelsket i Ben, haha. Litt morsomt å tenke på nå. Men de var hvertfall kjempe hyggelige alle sammen.

Lørdagen kom, noe som betydde at gullruten virkelig var nær. Vi var jo selvfølgelig kjempe spendte da vi møtte opp i Grieghallen på formiddagen. Det hadde allerede begynt å dukke opp en del kjendiser som hadde begynt å bli sminket og pyntet til festen. Da jeg kom fikk jeg også vite at det var et stort bilde av meg i avisen (BA), haha. Hadde ingen aning om at noen tok bilder en gang, så det var jo litt artig.

Vi sminket oss, som indiske(?) dansere som dere ser lenger nede og fikset oss noen autografer på russebuksen, før det ble mye, mye venting. Så hadde vi en generalprøve og så ventet vi enda mer og spiste og ventet og så skjedde det noe litt artig. Ben kom ut fra garderoben sin å ropte på meg om jeg ikke kunne hjelpe han med noe. Så hjelpsom som jeg er sa jeg selvfølgelig ja, og gikk bort til ham. Vi gikk inn i garderoben og der satt hele gjengen. Så måtte jeg lære de dansen, så de kunne gjøre noen av movsene med oss. Haha, så det var jo litt gøy da, ble litt starstrucked!
 Men så skulle vi danse. Gurimalla vi var så spendte. Men ikke nervøs, ikke jeg hvertfall, vi kunne dansen tross alt så godt og det var jo bare gøy. Det gikk visst ikke ann å se oss så godt på TV men jeg tror de i salen fikk en gøy opplevelse og likte det.
  Etter vi hadde danset, var alle supergiret, glad og klar til å gjøre seg klar til festen som skulle være etterpå. Vi pyntet oss og jaa.
Det var egentlig ikke så gøy på den festen, eneste gøye var at vi danset med noen fra Tangerudbakken. Hehe, digger de folka altså. Så mye livsglede!

Men det har vært en super helg og en opplevelse jeg seint vil glemme!


3 kommentarer

theresekristina

16.05.2012 kl.01:10

Så kjekt, då dansa du sikkert med venninda mi! :)

Fotografijenta

16.05.2012 kl.17:25

Så kjekt! Herlige og koselige bilder :) Høres og ser ut som en opplevelse man kan leve lenge på.

Victoria - love life & smile

30.05.2012 kl.02:55

Så heldig!

Skriv en ny kommentar

hits