BLOGG

NY ÅRSTID, NYTT DESIGNSelv om jeg digget det forrige designet mitt som inspirert av universet, syntes jeg det ble litt dystert nå som vi har gått inn i sommermånedene. Derfor har jeg valgt noen et fint og lyst design nå med vakre akvarellmalte blomster på. Syns ikke dere det passet bedre? :)

Drastiske Endringer I Designet!


Ja som dere kanskje har merket har det fåregått drastiske endringer her på bloggen. Jeg har endret design etter over et år med designet som er vist over (header). Så nå får vi se hva som skjer om jeg kommer til å beholde designet jeg har nå eller om jeg kommer til å fikse. Jeg er ganske kresen når det gjelder design så..

Er forresten ikke helt ferdig. Headeren er midlertidig og jeg skal få inn noen andre smådetaljer. Men det tar jeg etterhvert.

Hva syns du?

BLOGLOVIN

Alt det styret med bloglovin ble fikset. I hvertfall nesten, jeg mast 20 følgere noe som er kjempe masse for meg ihvertfall. Så legg merke til at du kanskje har mistet meg på bloglovin.

Ellers er jo alle andre også velkommen til å følge meg på bloglovin hvis dere skulle være interesert i det. Det er bare til å trykke på min fine bloglovin-knapp under:

bloglovin

Vil du bli min venn?

Da kan du trykke på tegningen over : )

Er faktisk veeldig fornøyd med Bloglovin knappen min som jeg har tegnet selv!

Vil du følge meg på bloglovin?

NYTT BLOGGDESIGN!

TRUDDELU nå fikk jeg litt orden på dette her altså.
Så jaa. hva syns dere?

Jeg har fått sånn svart på og byttet ut bildet i midten

NYTT:
solveig header2332
"GAMMELT":
solveig header


hits