BRYLLUP

NY BLOGG! 

 

Jeg har tatt opp igjen bloggingen, men denne gang blogger jeg på nouw.com.

 Sjekk det ut her: http://nouw.com/solveigkarin <3 

 

VELKOMST

I stedet for å ha cider som velkomst drink valgte vi å servere pink lemonade og appelsin-punsj. Ikke bare smakte det godt men det tok seg også bra ut syntes nå jeg. I tillegg hadde vi noe smått å bite i til gjestene mens de ventet på at festen skulle begynne. Vi var redd det skulle bli alt for mye mat men har fått mange tilbakemeldinger om at ventematen var godt tatt i mot og så og si alt ble spist og drukket opp, så dette anbefaler jeg til kommende brudepar :)DETAILS

Som nevnt tidligere på bloggen hadde vi fargetema: rosa, peach og gull. En kjempefin fargekombinasjon spør du meg, hehe. Fargene viste seg spesielt gjenom pynten i lokalet i form av pomponger, blomster, lysestaker, bordkort m.m. Tenkte jeg kunne vise dere litt detaljer fra pyntingen :) 

Det meste er DIY som vi har laget selv og ingenting var spesielt dyrt, akkurat som jeg liker det :)

Vi brukte hermetikkbokser som vi sprayet i gull og syltetøyglass til blomster og lys. Vi fant også gamle messinglysestaker som fikk seg en pimp med gullsprayen. Papirsugerør fra eBay i lyserosa og gull bidro til en avslappet stemning

Vi lagde vimpler av doilies som vi hang opp i taket og rammene vi brukte som bordnummer er kjøpt på loppemarked og Fretex.GETTING READY

Siden sist har jeg giftet meg med "the man of my dreams". Det var virkelig den største og gøyeste dagen i mitt liv og jeg koste meg fra morgen til kveld. 

Tenkte jeg kunne vise dere litt bilder fra dagen og her er litt bilder fra morgenen når jeg gjorde meg klar sammen med mine to fantastiske forlovere som jeg absolutt ikke kunne ha vært foruten. Må innrømme at det ble litt bridezilla ut av meg når bryllupsdagen nærmet seg, så sånn sett er jeg glad jeg kun skal gifte meg en dag, hehe.

Hele morgenen fant sted i leiligheten vår, noe jeg syns var både praktisk og avslappende. Vi startet morgenen med en deilig frokost før sminkingen og krøllingen startet. Jeg ble sminket av en profesjonell makeup-artist men håret fikset jeg selv. Bildet under viser kun håret underveis altså, hehe.Sminke: Janne Celin (nettside)
Hår: fikset jeg selv
Brudekjole: Belle Amie
Sko: Bianco

Blomster

Jeg er så heldig å ha en herlig venninne som er utdannet blomsterdekoratør som skal fikse blomsterbuketten min, forloverne mine sine og knapphullblomstene. Så de er i trygge hender. Alt jeg trenger å gjøre er å finne inspirasjon til den blomsterbuketten jeg vil ha. Ikke det at det er så utrolig lett da, hehe.

Blomster er nydelige og kan ha så mange forskjellige uttrykk; og alt er så fint på hver sin måte.

Her har jeg samlet noen lyse, sommerlige og romantiske buketter: 

D
DRIKKESTASJON

Hva passer vel ikke bedre enn en drikkestasjon med deilig og forfriskende lemonade i et sommerbryllup i juni?
Det skal ihvertfall vi ha; har allerede godt til innkjøp av to drikkebeholdere med tappekran fra Åhlens. Så nå er det bare til å teste ut ulike lemonader så det beste blir servert i bryllupet :)

DIY: BOKSTAVBANNER

Midt oppi adventstiden er jeg i skikkelig bryllupsmodus og har fått laget litt dilldall til bryllupet. Tenkte jeg kunne vise dere hvordan jeg lagde dette bokstavbanneret. Bannere er jo noe som er gøy å ha i flere anledninger, om det er bursdagsbesøk, babyshower eller bare for å pynte litt på rommet. Dette banneret skal vi ha i bakruten på bilen vi skal kjøre med fra kirken :)
 

- Print ut store bokstaver på tykke ark, ikke vanlige kopiark

- Klipp bokstavene ut

- Klipp ut firkanter som dekker bokstavene i mønsteret du vil ha bokstaven

- Lim bokstaven på baksiden av det mønstrete arket (husk å lime boktsaven på riktig vei så den ikke blir speilvendt)

- Klipp ut bokstaven igjen

- lag så små hull i toppen av bokstavene (jeg brukte en tykk nål) og tre tråen gjennom

 


Moodboard - wedding

Ulike nyanser av rosa, peach og gull er en perfekt fargematch spør du meg, og det er disse fargene vi har valgt å bruke i bryllupet vårt.
 Har allerede gått til anskaffelse av mer enn nok gull glitter og spray og gleder meg til å begynne på alle gull diy-prosjektene mine! 

Kirke og Lokale

Som sikkert alle dere som faktisk går inn å sjekke bloggen min av og til vet, skal jeg gifte meg!
I den anledning har det blitt en del planlegging deriblant å velge forlovere (var nok den enkleste avgjørelsen å ta), kjøpe brudekjole, lage gjesteliste, invitasjoner, finne fargetema osv. Nå har jeg også endelig muligheten til å realisere noen av de fine ideene jeg har "pinnet" på pinterest!
Men noe som kanskje var det viktigste å få i boks var kirke og lokale. 

 


Når de fleste velger kirke ser de vel helst på utseendet og om den er en typisk "gifte-seg-i-kirke".
For min (eller vår, hehe) del vil jeg heller gifte meg i en kirke hvor jeg føler meg hjemme.
Så derfor ble det Eidsvåg Kirke.

 

 

 


Å finne selskapslokale var en stor utfordring. I utgangspunktet hadde vi ønsker om å ha låvebryllup, men da Bergen ikke har låver som har plass til over 80 stk fant vi fort ut at dette var noe vi måtte legge fra oss. Men selv etter vi hadde funnet ut at vi måtte finne noe annet var det også vanskelig å finne noe som var stort nok men også lyst og fint med muligheter til å pynte! Til slutt fant vi et lokale ute på Ask på Askøy som har en stor, lys og fin sal så da slo vi til.
hits