MOTE

NETTSHOPPING: JULEKJOLER

Julen nærmer seg sagte men sikkert, og med julen så følger besøk, mange besøk!
  Da er det alltid kjekt å pynte seg litt ekstra. Jeg har enda ikke bestemt meg for hvilken kjole jeg vil klikke hjem men dette er noen av mine favoritter fra Nelly:

 

Alle bildene er linket!

OUTFIT: PEPLUM


Jeg som de fleste andre har lagt mitt elsk på peplum-toppene. Lenge trodde jeg at de ikke passet meg da jeg prøvde en i vår, men da jeg ga den en ny sjanse i sommer var opplevelsen en helt annen. Så i løpet av ferien har det dukket opp tre fine peplumtopper i klesskapet mitt som jeg har blitt veldig glad i!

LANG LYSEROSA KJOLE SELGES!Denne nydelige kjolen i str. 6 (sx/s) kan bli din! Pris: 900,- inkl. frakt (Ny pris: 1200,-) Kjolen er aldri brukt og har fortsatt lappen på da den ikke passet til kjøper :( 
  Et fint sjal i samme farge som kjolen følger med. Perfekt til ball, julebord og bryllup.

Ikke vær redd for å ta kontakt om du har spørsmål angående kjolen eller er interessert i å kjøpe :) 

Lace&Flowers


LADY IN RED


Da jeg var i Spania fikk jeg endelig tatt i bruk denne røde kjolen fra Forever21 som jeg kjøpte da jeg bodde i USA i 2.klasse. Har faktisk ikke fått brukt den siden.

BLACK&WHITE FLOWECROWN


Foto: MarianneKaroline

4 dager til ferie, 8 dager til Spania, 18 dager til New York, 22 dager til jeg blir 20 år og 24 dager til Minnesota. For en herlig ferie jeg kommer til å få!


MAXILOVE

I går var det igjen klart for å godtfolk fra gamleklassen. Som mange av dere vet er jeg veldig knyttet til klassen jeg gikk i de siste to årene på videregående, da vi alle bodde et år i USA sammen i 2.klasse. I år har vi jo alle vært forskjellige steder på bibelskoler, DTS, folkehøgskoler og studier så det er kjempekjekt å høre hvordan alle har hatt det og hva de har opplevd.

Jeg utnyttet denne sammenkomsten og det fine været til å pynte meg litt ekstra. 

FLOWERGIRL

Endelig har vi fått sommerdager, endelig kom blomsterkransen i posten og endelig fikk Marianne tatt noen fine bilder av meg, endelig fikk jeg nytt profilbilde på fb og endelig fikk jeg bestilt visittkort.

Nå er det 12 dager til jeg drar til Spania, 22 dager til USA og kun syv vakter igjen på jobb. Livet stråler!


Foto: MarianneKaroline

Demin

På Pinterest-boarden min "Dream Wardrobe" er det et par ting som går igjen. Leopardmønster, glitter og dongeri
    Her er et utkast av dongeri-outfittene som inspirerer meg :

denim on denim

the perfect jean shorts

Want. Now.

Nirvana

Studded denim.

I <3 India Rose

simple

studded denim jacket

Sweater over denim

Denim on denim, statement necklace, paisley top

denim denim denim!

 

JEWELRYGIRL

Jeg får så vidt logget meg ut av bloggen etter at jeg skrev dette (LINK) innlegget om smykker o.l. før jeg kommer over BikBok sitt sommersalg, hvor de blant annet har 70% på smykker, armbånd, øredobber. Selv ikke i USA er det så billig, så jeg tok selvfølgelig med meg noe hjem og er meget fornøyd med innkjøpet. Som dere ser syns jeg gull er litt kjekkere enn sølv, men for dere som liker sølv, var det masse av det også!

JEWELRY INSPIRATION

Jeg som sikkert mange av dere, elsker å pynte meg med smykker. Selv en grå, kjedelig genser kan se superfresh ut med en stort smykke. 
    Om en måned drar jeg til USA i bryllup og på ferie, da skal jeg garantert leite etter noen nye, gøye smykker!

geo bib

glitz and white

fab necklace

{ the glitter guide }

Dreamcatcher

Camo, bling, and Jack.

Rock boho ❥ 4U // hf

Heavy sparkle

want! *-*

LEOPARDLOVE

Har akkurat kommet hjem fra jobb og er helt kjørt. I morgen blir det ikke akkurat bedre da vi kommer til å være færre på jobb, men da går nok dagen fort.  
 Her er to snapshots fra gårsdagens antrekk, en sammensetting av mine favoritter: leopard, dongeri og gull.


OUTFIT:NERD

Image and video hosting by TinyPic

Etter Marianne har kommet hjem fra USA har jeg plutselig veldig mye mer klær å velge mellom. Kjempegøy!

I dag er det 40 dager til jeg skal tilbake til USA, klarer nesten ikke å vente! Da blir det shopping, bryllup, sightseeing, mat, mat, mat og møte med gode venner og plasser. Gleder meg!

roses and gold.

Kjole - H&M genser - Vero Moda Sko - Target Armbånd - H&M Smykke - Vintage marked
LOPPIS

Det har allerede gått en uke siden jeg skulle starte mitt nye og aktive bloggliv, vi så hvordan det gikk, hehe.

Her er to av plaggene jeg kjøpte på loppemarked forrige helg, veldig fornøyd! 

BACKONTRACK&LOPPEMARKED

HEISANN! 

Nå har jeg vært tilbake fra Kambodsja i halvannen måned og begynt å finne meg til rette her i hjemlandet, og er dermed også kjempe klar for å blogge igjen! Selv om jeg fikk utfolde og utvikle meg kreativt på mange måter i Kambodsja var det også mange andre "kreative måter" jeg ikke fikk utfoldt meg på så nå har jeg masse kreativitet inni meg som må ut! Så satser på det blir masse kjekke innlegg for dere fremover.

I dag har jeg og en god gjeng fra skolen vært på loppemarked, alltid like kjekt. Selv om det for det meste er gammelt skrot finner man alltids noe kjekt også, skal vise dere hva jeg endte opp med seinere.
Genser/Gina Tricot Dongeri-vest/GoodWill(bruktbutikk i USA) skjørt/forever21 strømpebukse/H&M skjerf/H&M


Float like a butterfly, Sting like a beeNår kvelden nærmer seg etter en lang da, elsker jeg å ta på meg en stor og god hettegenser. Her forleden fikk jeg meg en ny favoritt fra Urban Outfitters, hehe. Ikke er denne genseren bare stilig, men støtter organisasjonen WARchild.CROSS&ROSES
Jeg fikk denne superfine rose-armbåndet i bursdagspresang av Anne-Line i dag. Jeg kjøpte også det kors-armbåndet i dag, som jeg har sett på lenge. Syns de passet kjempe fint sammen. Blir ekstra fint når også jeg blir brun om et par måneder (Kambodsja), hehe. Ganske greit for min del at det er  blitt så populært med kors på ting og tang, smykker og klær og hva det måtte være. Jeg liker jo å vise fram at jeg er kristen, og et kors er jo et fint symbol på det. Samtidig er det også litt rart, at ikke kristne også bruker det. Hva syns dere om det?


MULTI-NEONHelt siden jeg kom over dette bildet, har jeg ville hatt en slik topp/kjole. Men jeg har selvfølgelig ikke funnet noe som er akkurat som jeg vil ha det. Men utrolig nok kom jo den neon/dip/tie-dye-trenden til Norge i år. Har fortsatt ikke funnet noe lignende til det over, men det har no hopet seg opp litt andre neon-fargede klær med bleach effekter og noe som er så kalt tie-dyed. Syns de fargene passer seg best til solbrun hud, så de kommer nok til å bli flittig brukt i Kambodsja.

ANTREKK: WHAT A GIRL WANTS

Jeg syns det er kjempe gøy å mikse med klær og stiler. F.eks bruke noe søtt med noe litt kult, som her. Vanligvis bruker jeg dette blondeskjørtet kun sammen med fine topper, men her for leden valgte jeg heller å bruke denne superhelt-genseren som jeg nesten bare har brukt i russetiden, sammen med noen røde detaljer. Syns det ble ganske kult. Litt dumt jeg ikke fikk tatt et bilde som viser hele antrekket, men har prøvd å skape en helhet ved å ta bilde av de viktigste detaljene ;)

I morgen begynner jobbingen for alvor. Skal jobbe 4-5 dager i uken i tre uker framover før jeg har litt skikkelig ferie : )

NEW SHORTS

Nå har jeg vært skikkelig flink til å spare siden vinterferien (utenom under russetiden, selv om jeg var ganske flink da også), så jeg fant ut at det gikk fint om jeg kjøpte meg litt sommerklær. Jeg kjøpte blant annet denne shortsen fra Gina Tricot. Syns den var superstilig, jeg digger jo alt sånn dip dye og bleache-greier og nagler er jo ikke så dumt heller, så er ganske fornøyd med denne her altså. Håper det blir mye sol i Norge i sommer så jeg får brukt den, jeg skal jo ikke til utlandet så..


BRYLLUPSANTREKKDet var kjempe koselig i bryllup i går, og jeg var så heldig som fikk komme å feire denne dagen med de. Brudeparet var så fine sammen og Tone (bruden) var nydelig! Jørgen (brudgommen) var ikke så værst han heller ;) Det var rett og slett en kjempe fin dag med mye morro, god mat, fint pyntet, fine folk og god stemning. Ønsker brudeparet en velsignet framtid :)

 

Kjærligheten er tålmodig, kjærligheten er velvillig,
den misunner ikke, skryter ikke, er ikke hovmodig.        
Kjærligheten krenker ikke, søker ikke sitt eget,
er ikke oppfarende og gjemmer ikke på det onde.
Den gleder seg ikke over urett,
men har sin glede i sannheten.
Kjærligheten utholder alt, tror alt, håper alt, tåler alt.
Kjærligheten tar aldri slutt.

1.Kor. 13. 4-7


HAPPY LEOPARD GIRL

WADDUP MED MEG SELV! Jeg satte meg som mål å stå på eksamen da jeg fikk vite at jeg kom opp i norsk, og det målet sto jeg med glans. FEM'ER, neesten sekser, det var litt surt, men uansett. Jeg er super-duper-mega-fornøyd! Nå er jeg ferdig på videregående og 13 års skole, kan dere tenke dere? Litt vemodig, men også kjempe deilig, det må jeg bare si. Siste året har vært et strev.. Nå venter Bibelskole, Gå Ut Senteret og Kambodsja på meg, jeg gleder meg kjempe masse! Men først, sommerferie!


Flere som er ferdig med videregående nå eller har sommerferie? :)

CLOTHING:MUSIC TELEVISION

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra damenes aften på YA. En kveld hvor vi skulle pynte oss litt ekstra og guttene skulle verte opp for oss jenter og være ekstra snille med oss, og det var de. De hadde stått på å lagd deilig mat som vi fikk servert til artig underholdning på scenen. Vi fikk til og med også se Chick-flick film. Det må jeg si, hehe.

Antrekket under er ikke det jeg gikk med, men fra skolen i dag. Siste skikkelige skoledag! JIPPIJEEEY! Snart ferdig med videregående! Klarer ikke uttrykke min glede nok!


ANTREKK/// Dongeri-jakke/Vero Moda T-skjorte/D*elias Skjørt/H&M Sokker/Lindex Sko/Levis

 

OUTFIT: FLOWERS & SUMMER LEGSSommerbeina er på plass, dvs. bein fylt av blåmerker og småsår, det hører sommeren med. Jeg går forresten fortsatt med sommerklær, til tross for det kalde været. Det er jo sommer, men ingenting stopper meg. Har jeg først begynt å gå med sommerklær, kan jeg ikke gå tilbake til langbukser og strikkegensre. Og det er jo tross alt sommer. Jeg kan ikke tro vi er i juni, det er bare helt fantastisk. Jeg elsker sommer!
Nå skal jeg straks på huskonsert, det er noe nytt for meg, men det må jo bare bli bra : )


Ønsker dere alle en fin dag!

"Do not be lazy but work hard, serving the Lord with all your heart. Be yoyfull because you have hope. Be patient when troubles comes, and pray at all times."
Romans 12:11-12 

FEATHER OUTFITVar litt usikker på om blonder og den indianer-inspirerte-mønstrete toppen passet sammen, men jeg bestemte meg for at jeg syntes det var kult!

A smile is the best makeup any girl can wearI dag følte jeg meg litt som snehvit, men når jeg googlet hun nettopp fant jeg ut at den eneste likheten var at begge har gult skjørt, hehe.
 Til tross for norsk-eksamen i dag har dette vært en kjempe fin dag. Fikk besøk av tre koreanere fra Hillcrest, det var så kjekt å se de igjen, selv om det bare var tre måneder siden sist, hehe.                                                        "If we wait until everything is perfect, we'll never issue an invitation."

BANDANA FASHION

Gidd ikke poste så masse antrekk på bloggen nå når jeg nesten bare går i russedressen uansett. Ser jo ca. make ut hver dag, hehe.
Men forrige uke da jeg hadde fri må jeg ærlig innrømme at jeg ikke gikk med russedressen i og med at jeg bare skulle være hjemme og en liten tur på butikken så da gikk jeg med dette. Det var en av de dagene det var strålende sol og varmt. Den gang da.. Godværet kommer vel tilbake snart for vi håpe.

Jakke/H&M Singlet/Monki Shorts/Levis Sko/TOMS

Elsker å gå med hårbånd for tiden, har kjempe mange forskjellig og har brukt det nesten hver dag i det siste.

RED SCARF
En ganske utslitt frisyre, ehhehehee.
skjerf/alpakka topp/forever21 dressjakke/ginatricot shorts/levis

JIPPI! I dag hadde jeg min siste heldagsprøve på videregående. Det føles deilig. Nå er det "bare" vanlige prøver og eksamener igjen, hehe. Men det er deilig.

Det fine røde skjerfet har jeg forresten fått av kjæresten min og jeg syns det bare lyser opp det ellers ganske kjedelige antrekket i tillegg til at det er kjempe deilig.

CLEOPATRA

vest/Forever21 genser/BikBok ring/Lindex smykke/H&M shorts/Forever21


I dag fikk jeg låne "cleopatra"-smykket til Marianne som hun fikk av meg til bursdagen. Hehe, lurt det å kjøpe ting man liker selv til søstrene sine. Hvertfall når de er så snill og låner det vekk.

As we meditate on Christ's life, we find strength for our own.

PINK, PURPLE AND DENIM

Et litt barnslig og fargerikt antrekk jeg hadde på meg i går. Av en eller annen grunn er jeg kjempe glad i hello kitty men ikke så glad i ekte katter. Rart med det, men faktisk.. så blir jeg bare mindre og mindre redd for katter og begynner å like dem mer og mer. Ikke sånn at jeg elsker dem altså, men små kattepuser er faktisk litt søte. Gurimalla, kan ikke tro at jeg sier det!

LACE SOCKS


Topp/H&M Shorts/? Sokker/AmericanApparel Sko/Target 

Her er gårsdagens antrekk. Jeg bare elsker de hvite blondesokkene. Syns de er så fine og det minner meg om det å være barn igjen.
  Nå skal jeg straks på misjonsløp. Vi har samlet inn sponsorer som støtter oss for hver runde vi løper rundt lille lungegårdsvannet eller for deltagelse. Pengene går til en skole i Etiopia så håper jeg får samlet inn mye :)

GALAXY

Som nevnt før elsker jeg universet og stjernehimmelen. Nå kan jeg ha den med meg over alt : D
                                          // GINA TRICOT

 

 

 

 

for me, there is only you

I Know That My Redeemer Lives
Solbriller - Charlotte Russe, Singlett - Monki, Dongeri-skjorte - Urban Outfitters, Vest - Forever 21, Bukse - Vero Moda, Sko - Converse, Armbånd - H&M, Lindex & ?
Foto: MarianneKaroline

Her er et antrekk fra påskeferien jeg ikke fikk postet. Dro nemlig på leir med YA like etter og var der siste del av ferien. Det var bare utrolig kjekt på leir, enda kjekkere enn vanlig faktisk. Fikk virkelig kjenne på Guds nærvær og bli bedre kjent med han, og jeg tror ikke jeg var den eneste : )

Hardt å komme tilbake på skolebenken igjen nå. Spesielt til en uke fylt av heldagsprøver og diverse. Men har på følelsen av at de siste månedene kommer til å fly avgårde med russetid som nærmer seg, eksamener og andre avsluttende prøver. Dessuten går tiden ekstra fort når våren er her og plutselig er sommeren der. Deilig!

 

A congregation is a microcosm of God's plan. No one can do everything, but everyone can do something.

 

SOME KIND OF ANIMAL PATTERN


Bukse fra Macy's

Jeg er tilbake etter en uke uten skjermaktivitet etter skoletid. Det har vært helt fantastisk! Jeg har virkelig vært kreativ og gjort andre fornuftige ting som rydde, trene og være med venner. Resultatet av det kreative jeg har gjort denne uken får dere nok merke her på bloggen med dagene. Jeg tror alle har godt av en uke med skjermfri. Det har hvertfall preget meg til stor grad!

CONVERSEJeg digger converse! De er så behagelig, kule og moteriktige på en gang.

Kjøpte meg noen nye hvite nå i vinterferien i USA i og med at de gamle hvite er blitt noe slitt så tenkte jeg å feste nagler på de gamle. Gleder meg til å se hvordan det blir ; )

Planen er å gifte meg i converse. Kanskje ikke i selve sermonien men skifte til det utover kvelden. Rosa eller sølvglitrende med silkebånd i kanskje? Hehe, en god stund til den tid enda så har god tid til å bestemme meg.
INNKJØP USA
Noen nye topper jeg kjøpte på dELIA*s. Gleder meg til å bruke de i sommer!


TODAY I WANT TO BE AN ORANGE
T-skjorte - Hard Rock Café Chicago / Blazer - Gina Tricot / Bukse - H&M / Veske - Mango / Sko - Converse / Skjerf - H&M

Fredagen som pleier å være ukens lengste og værste dag i skoleuken var i dag den korteste og beste med blant annet yrkesmesse i Grieghallen.

Nå baker jeg boller før jeg skal på YA (ungdomsmøte) og få litt input på Jesus. Livet stråler og jeg bruker orange bukser (som noen nevnte ser den litt rød ut, men det er vel bare instillingene på kameraet og farge-redigeringen som gjør det)!

Forresten hvis dere ser på det øverste bildet oppi vesken min, kan dere finne et hint om hva neste innlegg handler om ; )LIFE LESSON LEARNED


Dagens antrekk

Jeg klarte å låse meg selv ute av bilen i dag. Altså, jeg låste dørene mens nøkkelen sto i tenningen. Sykt lite kult. Sånn går det når man har sånn liten, gammel bil med manuellås. ALDRI igjen.. aldri!
Heldigvis kom mamma som en reddende engel med ekstra-nøkkeklen.

Har du gjort det samme før?

HALF INDIAN
I går kjørte jeg litt Indianer-stil med drømmefanger i håret, skinnarmbånd og belte. Når jeg drar til USA i vinterferien må jeg bare skaffe meg feather extension altså! Jeg leitet litt på nettet og sånn om jeg fant noen fine jeg kunne bestille og feste selv men ble så usikker på hva jeg ville ha så jeg tenker jeg bare venter til jeg kommer ned dit.

 

STRIPESHahhaa, litt userriøse bilder.

Nå skal jeg straks til kirken sammen med min venninne Amalie. Vi skal være vikarerer for et kor i dag. Jeg skulle ha andakt for koret i dag uansett så det passet jo egnetlig fint. Amalie og jeg ledet et kor før vi begge dro til utlandet i fjor, det var kjempe gøy så jeg gleder meg til å gjøre det igjen.

Dere må høre denne sangen forresten:

Superfin!

RIPPED JEANS AND A SHIRT

Føler som uendeligheter siden jeg hadde et antrekk-innlegg, men når jeg tenker meg om så hadde jeg noen i begynnelsen av desember. Hehhe.


Bukse og skjorte - Cubus Genser - Gina tricot

Har serriøst fått helt dilla på det tegnegreiene. Kjøpte til og med en blyant og viskelær i dag..

Senere i dag skal jeg forresten poste en blogg med ganske mange av mine favoritt-blogger. Gled dere!

BLÅ-PALJETT-KJOLE

Åhhh, jeg har jo villet ha en paljett-kjole lenge nå og har leitet over alt! Helst ville jeg ha en gull-farget en men da jeg så denne her på salg på Cubus av alle butikker tenkte jeg at jeg bare måtte slå til! Så jeg gjorde det. heheh. Nyttårsaften-outfit ; )

Klarer forresten ikke å endre størrelsene på bildene her uten å se størrelsen hvis dere skjønner så det er litt stress, men jeee.

GLITTER SHOES
Jeg som dere kanskje vet eelsker glitter og har ønsket meg noen glitter-fin-sko en god stund nå. Tenkte egentlig på å kjøpe noen høyhelte men heldigvis gjorde jeg ikke det. For det første; så kan jeg ikke gå på høyhelte sko. For det andre; så har jeg ikke noe behov for å være svært mye høyere enn 163cm og for det tredje; jeg fant disse søte balerina-glitter-skoene på H&M. Wohoo. Passet perfekt til kjolen jeg gikk med på fredag og den jeg skal gå med på julaften.

SILVER FASHION

Heiane, merker det blir mye innlegg med antrekkene for tiden ass. Jeg skal skrive noe fornuftig snart så dere får noe ut av å lese bloggen min og ikke bare sånn motegrejer.

Denne super-stilige-sølv-glitrende genseren er fra GinaTricot av alle steder! Pleier sånn ca. aldri å kjøpe noe der men da vi stakk innom der i Oslo og så denne her.. så ja. Vet dere resultatet.
Fins vel ikke noe freshere enn glitter og glam for tiden, eller hva sier dere?

Nå har jeg forresten begynt å høre på julesanger for fult!
Har dere noen forslag til fine julesanger jeg kan høre på?

A leopard can not change his spots

Er det noe jeg liker skikkelig godt så er det alt rosa, hello kitty, glitter, paljetter og leopard. Haha, går det ann å bli mer jentete?

Da jeg så denne cardigan'en på H&M i Oslo måtte jeg bare ha den! Var som den bare snakket til meg og skrek at jeg måtte ha den at den var "ment to be" for meg! Kødder, heehhe. Men syntes den var fin da, men uheldigvis var den akkurat pittelitt liten. Men så viste det seg at Anne-Line hadde den samme hjemme i en str. større som hun aldri brukte og da endte det opp med at jeg fikk den. Snill venninne må jeg si : )

Ellers kom jeg nettopp over tidenes fineste sang som jeg garantert skal synge i bryllupet mitt når den tid kommer, hehehhe. Dette er ikke orginalen men syntes denne var så fin.

Orginal: Bryan Adams

ORANGE PANTS

Photobucket

Nå drar jeg til Malin for å se finalen på skal vi danse!

MY WARDROBE

Jeg har laget skikkelig system i klesskapet mitt, eller hvertfall i midten hvor jeg har hengende kjoler og bluser og sånn. Syns det ble så fint at jeg bare måtte ta noen bilder. hehe


og bakom klærne har jeg en liten hemmelighet.. hehe
 JUSTIN BIEBER! Hehehe. det er bare for ikke å ha to sykt svære plakater av han veldig synlig på rommet, hehee. Hadde nok ikke vært så populært. Men nå kan jeg sniktitte litt på den andre også når jeg finner klær.

Photobucket
Rather than see people as problems, Christ saw them as opportunities.

"He lives with his creativity in high gear."

Tidenes mest chille dag. Sov lenge, dro på skolen for å ha en undersøkelse, dro hjem. Hjemme fortsatte jeg blant annet på et bilde jeg malte i USA av... gjett hvem?? Har stått litt halvferdig hele sommeren så jeg tenker at nå er tiden inne for å fullføre det. Men det er fortsatt ikke ferdig altså, stresser med å få øyne, nese og munn til.....


ARMY-STYLE

SÅNN! Nå er pausen min over og det føles godt!
Jeg har enda ikke gått til anskaffelse av lader til kameraet utrolig nok meeen jeg er i gang med prosessen (skal bestille fra USA) og i mellomtiden snylter jeg på mine nikon-venner.

Tenkte jeg skulle starte dette come-back'e med noen bilder av meg selv så dere husker hvordan jeg ser ut og hvor syyykt flink jeg er til å pose (det var ironisk hvis dere er som meg og ikke forstår ironi).

Alt av klær og sånn er fra USA såå.. eller skjerfet er fra Indiska ;)
DRØMMEFANGER


Jeg bare flettet inn en drømmefanger i håret jeg.

Jeanswest

Det har vært en helt vill dag med alt dette som har foregått i Norge i dag. Terrorangrep og skytedrama. Det er bare noe jeg aldri hadde sett for meg skulle skje i Norge. Vi får bare be for landet og alle menneskene som er rammet.

Ellers var jeg med Malin som jeg ikke har sett på en halv evighet. Det føles hvertfall slik når jeg er vant til å bo med henne og plutselig er vekke fra henne en måned!

Photobucket

Fikk endelig tatt i bruk dongeri-vesten jeg kjøpte brukt for ca. 20 kr i USA. Et rimelig bra kupp rett og slett :)
Ellers er USA t-skjorten fra USA, bukse - H&M og genser - Therese sin.

GJENBRUK: from Blue Dress to Blue Skirt

I dag våknet jeg med en trengsel til å være kreativ. Det endte opp med at jeg fant fram en ganske stygg kjole jeg brukte på ballet i 10.klasse for 2,5 år siden. Grunnen til at den fortsatt hang der var nettopp så jeg kunne gjøre noe med den, for fargen er så fin.

Så i dag var dagen da dette prosjektet endelig skulle bli til en realitet og slik ble det seende ut:

Er ikke feil å få et "nytt" klesplagg i skapet uten en gang å betale for det : )

Blonde-pysjamas

Jeg kjøpte noe av det fineste nattøyet jeg noen gang har hatt her for leden! Det er neesten like fint som nattkjolen med den lille havfrue på som jeg fikk av pappa da jeg var liten. Og det sier litt.

Denne jeg nå har fått meg er selvfølgelig hvit og har blonder :)

Fra H&M

Romantic Blouse

Etter å ha bodd i billige USA i et år er det litt sjokkerende og komme hjem til de høye prisene i Norge. Men denne supersøte toppen fikk jeg for bare 50 kr på H&M. Kunne ikke vært mer fornøyd. Syns fargen er kjempe fin og fasongen er kjempe fin. Kommer til å bruke den masse i sommer!


Blue Shoes


Her er mine nye, blå, fine sandaler. Syns de er kjempe freshe og passer perfekt til den color block trenden som er for tiden. Så funker de jo også fint til å friske opp noen kjedelige antrekk. Aldri dumt med freshe nøkkel-"plagg"

Lace-ShortsDenne kjempe søte blondeshortsen kjøpte jeg på Nastygal for en stund tilbake. Jeg elsker blonder så jeg syns den er kjempe søt og passer perfekt til sommeren. Nastygal er forresten en super nettbutikk med masse stilig klær! Og de shipper faktisk til Norge, så sjekk det ut.

Forresten så løper bloglovin sin egen vei for tiden. Hvertfall så gjør kontoen min det. Først begynte det med at jeg hadde to blogge man kunne følge på bloglovin så noen av følgerne var på den ene og noen på den andre, så fikk jeg det fikset da. Men så plutselig var det ikke noen blogg på kontoen min i det hele tatt og den kom ikke opp når jeg søkte på meg, så det ser ut som den er slettet! Så nå når jeg søkte på den kom den opp da men nå ser det ut som jeg har mistet alle følgerne mine! Har sendt melding til bloglovin og så får jeg se hva som skjer :S

Barbie Lipstick

I går hadde jeg på meg min babyrosa leppestift (eller barbie-lipstick´en som jeg liker å kalle den for) med mine matchende rosa converse-sko. Jeg har bare fått helt dilla på leppestift eller lebestift alt etter som. Det er så freesht og gøy og ikke minst fashionabelt!

Har du slengt på deg leppestiftetrenden?basic shoes: TOMS

Rett før jeg dro fra statene gikk jeg til innkjøp av et til par med toms shoes denne gangen eggehvit/beige farge. Jeg går for det basic'e med andre ord. Toms'ene er så greie å ha nå på sommeren, i det varme været når man ikke vil ha på seg tunge og svære sko.

Flere enn meg som har gått til innkjøp av Toms?

Orange Pants

Dagens antrekk:


Bilder tatt av MarianneKP, ikke redigert så de er litt grå.


Endelig kom solen til Bergen. En ting som er så bra med Bergen og regnet er at man tar ekstra stor pris på solen når den kommer fram. Er så lett å ta sånne ting for godt hvis man bor et sted hvor det er masse sol.

Var på T1 i dag, for første gang på et år! Kjempe kjekt å være tilbake. For de som lurer er T1 en kristen ungdomsgruppe som samles hver fredag og har møter med andakt, lovsang, lek og gøy for folk fra ungdomsskolen og opp. Men egentlig er det bare folk fra videregående og eldre der. hehe.
Etter møtet i dag gikk vi på Nordnes og grilte, spiste skillingsboller og spilte klubbe/kubbespill. Fint liv.

 

 Loven kom til for at fallet skulle bli stort. Men der synden ble stor, ble nåden enda større.
Rom 5.20

It never stops

På søndag pakket jeg opp enda et par med...

Noodles! Wii. Fikk de av Marianne.


merker på beina jaa..

Mine to andre noodles-sko


Hvilket av parene jeg har likte du best?

polkadotter

Ble visst shopping på meg i dag også..

en kjole med polkadotter på (kjøpte faktisk bikini med polkadotter på også i går)


og denne her : )Er helt crazy salg over alt, er det det hos dere?

Another Pair Of Noodles

Jeddaaa, dette er mine nye deiligheter!
Herlig med litt fargede noodles og ja.produktbilde - www.noodleshoes.net
De er forresten på salg både her og der!
Jeg kjøpte mine på Emilie i Bergen

En litt veldig kul jakke!

165

165b


Bestemors strikkejakke

Her er strikkegenseren jeg hadde på meg i går som jeg snakket om på lørdag :)
Den er bare så herlig. God og varm samtidig som jeg syns den er skikkelig søt.
Da jeg og papsen hentet mormor og morfar på flyplassen i dag la hun selvsagt merke til den og spurte forsiktig om det var JEG som hadde strikket den.
Jeg kan så vidt strikke pannebånd :)
Det var altså henne som hadde strikket den da!

dscn5132dscn5135
dscn5139bdscn5136
Artige smil på meg her må jeg si..


BALL genser

Slo meg en tanke at jeg ville så gjerne ha en slik BALL genser som var så populært på slutten av 80-tallet eller noe! Har søkt og søkt på nettet men finner ingen steder hvor jeg kan få tak i den.
Kanskje jeg ikke er så flink til å søke på sånnt?
vet dere hvor jeg kan få tak i? :)


obj
Dette er desidert favoritten :)


null122496a

null122498a
hits