FOTO

PORTRAIT: sister

Tok noen bilder av min fine lillesøster i går. Skulle nesten tro det var høst når man ser på bildene.

A-L + E = SANT

Endelig har jeg fått fingeren ut og lastet opp litt fler fra shooten med Anne-Line og Emil, et skikkelig skjønt par.

  Å begynne å studere er absolutt ikke så lett som jeg så for meg det skulle bli. Nå er heldigvis en eksamen unnagjort men de to værste gjenstår: Ex.Phil og Psykologi.. Jeg eier ikke selvbeherskelse så har store vanskeligheter for å sitte meg ned å bare lese, men det går no til en viss grad :)SNEAK PEEK PHOTOSHOOT
Klar for photoshootNå er jeg straks klar for enda en kjærestephotoshoot med to fine folk som er nyforlovet!
   Jeg gleder meg!

Love Birds

Siden jeg fikk så mange positive tilbakemeldinger fra de forrige bildene jeg lå ut fra kjærestefotograferingen jeg hadde på lørdag, tenkte jeg at jeg kunne dele noen flere. Igjen, de er jo såå skjønne!
LOTS OF LOVE

Etter en laaaang fotopause tok jeg i går endelig fram kameraet igjen. Det var mine gode venner Helen og Lars som ville ha noen koselige kjærestebilder og jeg var så heldig å få leke meg litt. De er jo så skjønne at man nesten smelter av å se på de, så dette har vært kjempegøy! I tillegg var de begge som fødte modeller så alt gikk smertefritt.

Her er et par av de mange bildene vi tok:Statue of LibertyMerker jeg må få photoshop'en opp å gå igjen. Bildekvaliteten blir utrolig mye dårligere når man redigerer bildene i pixlr :( 

INSTAJUNI


1/Hjemmelaged cardigan 2/Outfit 3/kjærestekjærleik 4/Outfit


1/Kos på jobb 2/Team Kambodsja 3/Yoghurt med musli og bær 4/Kjole til salgs

1/Mimring 2/Stine+Daniel=GIFT 3/Crazy Couple 4/brossan og jag

1/kake 2/sisterlove 3/Fine storesøsteren min gifter seg 4/GALAXYoutfit


@solveigkarinp

 

 

WEDDING DECORATION

 Et siste bryllupsinnlegg for denne gang.

    Her er et par bilder av dekorasjonen i bryllupet til Hanne og Øystein. De gjorde seg virkelig flid med planlegging og utføring pyntingen. Masse flotte blomster, strier på bordene, lovehearts, personlige hilsener med en liten gave osv.

 

WEDDING SENDOFF

Blir masse bryllupsinnlegg nå, men hvem har vel noe i mot det?
      Søsteren min og svigerbror Øystein som giftet seg forrige helg hadde en magisk avslutning med stjerneskudd.

STINE + DANIEL

På lørdag var jeg i bryllup til Stine og Daniel, et fantastisk par! Stine var slående vakker i sin nydelige brudekjole, det var en utrolig fin dag med kjempe flott vielse og kjekk fest med masse artige taler og innslag. 

    Her er litt bilder fra dagen.

RETRO WEDDING

På lørdag giftet min kjære søster seg med sin Øystein. Det var et fantastisk bryllup med utrolig mange fine detaljer. Både Hanne og Øystein er svært kreative og det fikk virkelig prege bryllupet.  Festen ble holdt på en fabrikk med store fine vinduer og lyse vegger. Til stor overraskelse for mange, annkom brudeparet festen i en robåt, Hanne i sine røde søte støvler. I tilegg var det masse flotte taler, quiz og andre oppgaver vi kunne bryne oss på hvis vi skulle gå tom for samtaleemner rundt bordet, photobooth m.m

Det var dag fylt av kjærlighet, glede og morro. Jeg sitter igjen med kjempe mange fine minner.

 

Children of God

Noen nydelige unger jeg møtte på landsbygda i Kambodsja i mars.

FLORAL LOVE

 

 

Fra Kambodsja

We shall never know all the good that a simple smile can do.Hi. I like you, a lot. Like alot alot.


Nikon D60, 35mm, f/1.8 G

Sail Away Bildene er tatt fra en liten seiltur jeg, mamma og pappa var på i forrige uke. Men nå nærmer sommerferien seg over for meg også. Jeg styrer på for å få gjort og vært med mest mulige folk før jeg skal på bibelskole. Jeg gleder meg skikkelig til internattilværelsen igjen!
   Men først er det litt pakking som må til.  ;)

LET'S RACE!Da vi var i Lyngdal på bibelcamp, tok vi også turen innom Lista for å kjøre gocart. Det var supergøy, jeg har aldri gjort det før men jeg gjør det veldig gjerne igjen! Alt var så gøy; å gå rundt i de orange draktene som gjorde at jeg følte meg skikkelig pro, samtidig som jeg følte at jeg hadde fått på meg russedrakten igjen. Å kjøre "kjempe" fort, de kickene man fikk når man mistet kontroll på bilen og spant rundt, å kjøre sammen med gode venner, å hisse seg opp fordi noen andre ødelegger for deg (det var ikke morsomt før i ettertid da), fint vær osv. Kjempe gøy altså.

Some friends come and go like seasons others are there for a reason


foto/Solveig Karin Nikon D60, 35mm

Jeg og Helen har vært venner siden vi begynte på barneskolen. Vi har gått i samme klasse i alle år, bortsett fra 1 VGS. Nå drar vi også på GUS og til Kambodsja sammen. Ganske morsomt i grunn, vi har alltid endt opp på samme sted :) Jeg tok disse bildene av henne på hytteturen vi var på forleden, de var så herlige at jeg måtte dele der.

Akkurat nå løper jeg rundt i huset og rydder og gjør klart til bursdagsbesøk. Jeg og Therese skal feire sammen med jentene i klassen, i tillegg kommer Rachel og Rhoda, to gode venninner fra året i USA! Gleder meg til å se de.

I think this is what freedom feels like
//Min fine kjæreste Håkon, hyttetur.

Alle har godt av litt ferie i blant, også fra blogging. Nå har jeg hatt ferie fra jobb, skole og blogging en god stund og det har vært herlig. Min sommer i år inneholder ingen syden/utenlandsreiser, men litt reising rundt om i Norge med venner blir det. Minner meg om barndommen, da hele familien reiste til fine steder i Norge i stedet for å reise sydover til andre land.

If the shoe fits, it is probably worn out.

Haha, en litt pesimistisk quote.. men, da jeg var i USA i vinterferien kjøpte jeg meg noen nye hvite converse i og med at mine gamle er blitt ganske så hullete og slitte. Men jeg kommer likevel ikke til å kaste de gamle, er noe med de slitte skoene som er så kult, i tillegg til at de passer føttene mine perfekt etter jeg har brukt de så mye. Men det er fint å ha noen som ikke er så slitte heller som jeg kan bruke til skjørt og kjoler.

"Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile away and you have their shoes."

 "I cried because I had no shoes, then I met a man who had no feet." Life is full of blessings, sometimes we're just too blind to see them.Nå skal jeg fortsette med å forberede meg til sosialkunnskap eksamen, siste skriftlige eksamen jeg har på videregående. Wuhu!

 

 

IT'S SUMMER BABY
hahaha, sykt mange, samme bilder av meg men det var så gøy å redigere de på forskjellige måter og klarte ikke velge. Luksusproblem.

Livet er deilig hæ folkens? Sommeren er virkelig i Bergen for fult. Desverre stikker den igjen på lørdag da men, hehe. Men jeg har virkelig fått nytt solen. Hadde fri mandag, tirsdag og i dag! Og i morgen har jeg bare halv dag. Men det betyr også at jeg enda ikke har opplevd det russegalskapet på skolen og heller ikke gjort så mange knuter. Men det skal nok taes igjen.
       Men, jeg har derimot gjort noe annet crazy. Elelr jeg har egentlig ikke gjort det enda.. men det skal dere få vite snart. Det er faktisk super-crazy og litt morsomt.


Har dere sol?
Gjort masse russeknuter (russ)?


Dere må forresten høre på svenske Terese Fredenwall, hun er kjempe flink!

KRUSSETREFF KRAGERØ


Kragerø var kjempe fint!  Et russetreff med masse bra folk, møter, andakter, lovsang og ikke minst konserter. Det var kjempe god stemning og masse liv og leven.
Og så var det kjempe fint der. Strålende sol og masse fine småhus og smågater. Livet stråler!
Fint å tenke på at det fins så mange kristne russ her i Norge. Her kommer en drøss med bilder:


MARIANNEKAROLINE

Er ikke min lillesøster bare helt utrolig vakker?

Jeg tok dette bildet av henne her for leden og er kjempe fornøyd med farger, og fokus og alt. Jeg er blitt skikkelig inspirert til å ta bilder for tiden. Lenge siden jeg har vært.
Men hva syns dere om bildet?

Nå skal vi ha orientering i gymmen så det blir god stemning, videre bærer det til Betlehem og ungdomsmøte! Deilig med helg!

How do people make it through life without a sister?

foto// Solveig Karin

It's this kiddo's birthday today. Hun blir 17 år, er min lillesøster og har fått nye klær (hehehe, siden det rimte). Besøk henne her for å gi henne en bursdagsmelding da vel.

Daisy, Marc Jacobs


''A perfume is like a piece of clothing, a message, a way of presenting oneself ... a costume ... that differs according to the woman who wears it''. 
                                                                                                 Paloma Picasso

                                                  

Jeg har egentlig alltid vært trofast til escada-parfymene, men etter jeg fikk denne parfymen fra Marc Jacobs fra kjæresten min har jeg bare brukt den. Den har en skikkelig god lukt i tillegg til at den ser så fin ut!


BOKEHVi har hatt så masse på skolen nå de siste to ukene før vinterferie så derfor blir det skolearbeid framfor alt annet desverre. Men nå har jeg bare to skoledager igjen denne uken så har jeg fri og så reiser jeg til JUNAITEN! Endelig skal jeg snart få se mine amerikanske/koreanske/canadiske venner igjen, jeg gleder meg!

Ellers er det super-spennende og nervepirrende for tiden for min lillesøster er på 1.plass på ventelisten til å komme inn til Hillcrest, USA, skolen jeg var på i fjor. Jeg har såå lyst at hun skal komme inn, ikke fordi jeg vil være vekke fra henne et helt år men fordi hun fortjener det! Men uansett hva som skjer så har Gud kontroll, lett å glemme i slike situasjoner.GET YOUR SHADES ON
Solen kom skikkende bak skyene i dag og jeg tok muligheten til å bruke solbriller igjen, hehhee.
Litt fordi det er sol og litt fordi det er kult : )

Noe litt mer meningsfult og lærerikt; fant dette fine diktet som jeg anbefaler dere å lese.


Save Me

 

Save me from myself, Lord;
Save me from my need
To always run my life, Lord,
To control my every deed.

 

Save me from my pride, Lord,
My focus on just me;
Help me learn to serve, Lord;
Show me how to be.

 

Save me from the world, Lord,
When tempting things entice;
Remind me of eternity
With You, in paradise.

 

I give my life to you, Lord
My every need you fill;
I?m resting in my faith, Lord;
You saved me, and you always will.

 

By Joanna FuchsTIDENES KLASSEBILDE

Bildet over er ikke det bildet som ble brukt, bare et bilde vi tok mens vi sto der klar til å ta bilde ;)

I dag var dagen hvor det var tid for klassebilde! Som USA-klasse var det ikke noe tvil om hvilket tema vi skulle ha, ja nemlig USA/HILLCREST/CVCA-tema. Så da var det på med skolefargene rødt og hvitt, fotballgensre, sportsutstyr, flagg og hatter. Vi hadde også noen typiske USA-effekter som Victoria's secret - og Abercrombie and Fitch poser, bilskilt osv.Polaroid Black & WhitePrøvde ut polaroid kameraet mitt igjen her for leden. Det har bare blitt støvet ned i vinduskarmen hvor jeg har min lille kamerasamling i og med at det failet sist gang jeg prøvde å ta bilde med det. Sist gang ble bildene alt for lyse og jeg så såvidt motivet (du ser det kanskje så vidt på øverste bildet, til høyre) men prøvde med mindre lys denne gangen og det gikk ganske bra må jeg si : )Never be satisfied with your life, It always can get better

2012

- ta meg mer tid til vennene mine
- bli bedre kjent med Gud gjennom Bibelen og bønn
- tenke mindre på meg selv og mer på de rundt meg
- være et lys (Matt 5.14)
- ha mer variasjon i hverdagen
- holde treningsmotivasjonen oppe
- være kreativ
- make a difference 

ENKEL GRATIS FOTOREDIGERING!
Åhhh, dette var gøy!
http://pixlr.com

Nå skal jeg handle de siste julegavene. Deilig å ha fri : )

FOTO: JULEGATEN

Ventetiden er her! Vi har pyntet med lilla duk, lys og andre effekter i huset. I byn er julelysene tent og julemusikk spilles i butikkene. Jeg elsker denne tiden! I år skal jeg prøve å slappe av og huske på hva julen egentlig er og ikke stresse med alt det jeg normalt pleier å stresse med i juletiden. Det vi venter på er tross alt feiringen av dagen da Jesus ble født! Keep Christ in Christmas!

Noen bilder jeg tok fra gårdagens fotokurs : )

The naked Truth is always better than best-dressed Lie.

Var et skikkelig bra bibelvers i kalenderen min i dag som jeg vil dele med dere:

We have stopped evaluating others by what the world thinks about them.
2 corinthians 5:16

Vet ikke hvordan det er med dere men jeg har veldig lett for å dømme andre utifra hva jeg ser og har hørt. Og hvor ofte har ikke jeg diskutert andres feil og synder med mine venner? Hvilken rett har jeg til det?
Dette burde virkelig ikke vært tilfelle men det viser seg å være til stor underholdning for mange av oss. Hvorfor er det så mye vanskeligere å bygge hverandre opp i stedet for å dra hverandre ned?

For spesielt interesserte les også 1 Samuel 16:7; )

YOU ARE SPECIAL AND I LOVE YOU AND I WILL LOVE YOU FOREVER


Marianne tok noen bilder fra konserten vi hadde på torsdag. Syns de ble veldig bra så måtte bare dele de med dere.

Nå merker jeg det hadde vært deilig med chill uke på skolen og videre inn i helgen men merker at det blir litt vanskelig å få til. Privatist eksamenener (engelsk) og oppkjøring nærmer seg med stormskritt og jeg må derfor øve, øve, øve og pugge, pugge, pugge.

Andre som har vært oppe til privatist-eksamen som har noen tips?
Eller oppkjøring?

 

 

 

KISS ME STUPID

Dette har vært den deiligste uken på skolen så langt i år. Ingen skole på mandag pga. glattkjøring, i går vanlig skoledag og i dag sluttet jeg tidlig. Og nå er det helg pga planleggingsdager. I dag skulle vi forresten få besøk av Os Guinness en verdenskjent kristen apologet, forfatter og filosof. Jeg var skikkelig gira i og med at jeg ikke hadde muligheten til å gå på et seminar han skal ha i morgen her i Bergen, men så var stemmen hans så dårlig i dag at han desverre ikke kunne komme like vel. Sykt nedsig. Så da ble det Os Guinness på youtube. hehe


Her er forreten noen flere bilder av Marianne jeg tok for leden. Hva syns dere?FOTO: Marianne

Litt flere av bildene jeg tok av Marianne i går.

Nå skal jeg snart på kor, siste øvelse før konserten. Merker jeg er skikkelig spent!Modell: MarianneKaroline


 Velsign dem som forbanner dere, og be for dem som mishandler dere.
Bless those who curse you, pray for those who are cruel to you.
Luk 6.28

RED AUTUMN

Her er en liten smakebit på noen høstbilder jeg tok av Marianne tidligere i dag.

Det er skikkelig høst nå altså, røde og gule blader på trærne og på bakken, kaldt i luften og den gode lukten som slår i mot oss når vi går ut døra!
Det er noe skikkelig koselig med denne årstiden.Silk Ribbon In My Hair

I dag flettet jeg inn gullfarget, fint silkebånd som matched jakken min i håret.

GRATIS FOTOKURS I BERGEN!I morgen er det gratis fotokurs for alle fotointeresserte mellom 13 og 19 år i SALEM, Sigurds Gate 6 (rett ved siden av Magnus Barfot kino) kl 17.00. Alle er hjertelig velkommen!

Jeg skal desverre ikke i morgen men jeg har vært på de andre gangene og det er kjempe kjekt!

Sjekk ut facebook side herRain On Me

Photobucket

I dag har det regnet og til og med haglet noe helt ekstremt i Bergen. Kanskje ikke så unormalt men..

Nerds & Procrastination

Nå sitter jeg her å gomler i meg Nerds som jeg kjøpte på Deli i går. Helt greit at de har masse amerikansk godteri man kan ty til når man savner statene ass. Sitter nemlig med sosialkunnskap boken i hånden og kan ikke annet enn å være frustrert over meg selv som har hatt hele uken (høstferie) til å øve på prøven vi skal ha i morgen.. Lenge leve prokrastinering!Ellers så er det noen som tenker på meg siden låsen på smykket er komt forran. heheh"A perfect sister I am not, but thankful for the one I've got."


Marianne lagde en liten collage med noen av bildene vi tok av hverandre i dag. Ikke sjeldent vi tar bilder av hverandre akkurat, hehehe. Men det er jo ideelt i og med at begge har blogger som trenger påfyll med bilder til alle tider og begge liker seg både foran og bak kameraet så det er jo en vinn-vinn situasjon.

Marianne
og jeg har forresten et veldig godt forhold! Hun er en av mine beste venner og jeg forteller henne sånn ca.. alt, hehe. Hun blir et offer for all kosingen og klemmingen min når jeg er hjemme, ja egentlig litt på skolen også. Ja, hun er rett og slett fin og ha.


Fint med søsken.

Har du godt forhold til dine søsken?

.. you just fall.


Sigurds gate
Panorering

I dag har jeg fått sovet ut for sikkert en hel måned! Utrolig deilig!
Kom nettopp hjem fra svømmehallen, har nemlig meldt med inn på treningssenteret Actic hvor jeg kan trene i treningsstudio og svømme, så det er sykt digg!

Det var forresten kjempe kjekt på fotokurs i går og jeg følte virkelig jeg lærte noe.  Vi øvde nemlig på panorering, noe jeg så vidt har vært borti før, så det var artig.

Neste fotokurs er fredag om to uker, altså 21.oktober, fortsatt kl 17 i Salem, Sigurds gate 6. Alle er hjertelig velkommen og det er gratis!


wohooo, meg i min gule regnjakke. Dette bildet har Marianne tatt

Her er noen av mine forsøk på å ta panoreringsbilder:

Har dere prøvd dere på panorerings bilder før?

I CAN DO EVERYTHING THROUGH HIM WHO GIVES ME STRENGTH

Biking Makes Me Feel FreeMalin og jeg gikk i gågaten på vei til Fretex da vi kom over disse fine syklene utenfor LOT333. Fikk lyst til å bare kjøpe meg en og sykle rundt i byn og føle meg fri. For man føler seg så fri når man sykler. 
LOT333, har forresten utrolig mye fint, spesielt for gutta!

SOMMERLEIR

Det var en kjempe kjekk leir jeg var på med noen utrolig greie og gøye ungdommer! Det var selvfølgelig masse bra bibeltimer, stafetter, aktiviteter, morrokveld, kano-padling +

Check it out:


Lets Celebrate The Summer


foto . Solveig Karin, Nikon D60

JIPPI! Nå er det sommerferie for meg også. Jeg har en deilig følelse inni meg. To måneder hvor jeg ikke trenger å tenke eller stresse over skole. Sol, is, fotografering, sommerklær, solbriller, grilling, bading, reising, leir, konserter.. blir det bedre? : )

Hva er planene dine for sommerferien?

Model For En Dag

Jess, endelig har jeg fått fingeren ut og lagt innpå bildene fra photoshooten jeg hadde med noen veninner for over en uke siden. Vi fikk i oppgave å ta noen bilder for Gro Aaknes Sævig som designer klær, hvor vi hadde på klærene hennes da selvfølgelig. Det var utrolig gøy å være med på. Uheldighvis hadde vi litt lite tid men for å ha så lite tid som vi hadde syns jeg vi gjorde det meget bra. : )


Kommer mer senere.

Klærene er btw. super behagelige og ha på og helt unike, jeg likte de.

Hva syns dere?

Our truest life is when we are in dreams awake.
Solveig K P, Nikon D60, 50mm f/1.8

Give yourself the time to stop and dream. Dream about what you want to do and how to make your dreams a reality.

Julebaksten er i gang

Det er deilig å være hjemme i Norge!
Jeg har møtt venner, vært med familien, valset rundt i byen og gjort forskjellige kjekke ting.
I dag har Mikkel, Marianne, Hanne og meg bakt kakemenn noe som er tradisjon her i huset.VEGGPRYD

Jeg hentet noen bilder i dag som jeg hadde bestilt på JapanPhoto,
og det var ikke få.. for å si det sånn.430 bilder.. hehe

Tanken var at jeg skulle ha de med meg til USA og henge de opp på rommet mitt på Hillcrest. : )

Tenkte jeg skulle henge de opp på en eller annen fin måte som gjort feks her:Men nå har jeg veeeldig mange bilder da.. tror jeg må droppe noen :/

Liker du å henge opp bilder av venner, kjente og kjære på rommet ditt?

Se min kjole..

Skal synge i bryllup på lørdag så jeg hengte opp to av kjolene mine for å se hvilken jeg ville ha på meg : )
Ble den gule, er litt mer pyntete.

Nå pugger jeg tekst.

Dere får se hele kjolen på lørdag når jeg har den på meg :)

Fin sankthans, fine bilder

Jeg hadde en kjempe fin sankthans-aften i går altså!


Vi var på hytten sammen med farmor og farfar, tante bjørg, onkel nils, Ingeborg og Einar

Meg og Marianne tok masse fine bilder, så det blir en fin blanding mellom mine og hennes bilder!
Å det er så fint på hytten!


Fine nymotens briller i båten


idyll, dette her er virkelig sommerliv


farmoren


grilt pølse


blomster


Grillmester Ekkadeas'en (bror)


Mine nye noodles igjen, de er så fine syns jeg
banan med sjokolade


Meg og min kusine


min kusine og min søster marianne


Farmoren og meg


jeg som fisker


og så en fisk jeg .. ikke fisket :(

Likte du noen av bildene bedre enn de andre?
Reiser du noen sted snart? Hvor?
Var gøy å skrive kommentar til alle bildene men jaa. Nå reiser jeg faktisk om en time og 12 minutter, til Italia!

Så CIAO


Flamenco

Foto//Solveig Karin
Jeg skal ikke legge skjul på at jeg elsker dette bildet, hehe. Tok det fjor sommer i Spania. Det er ett eller annet med stemningen i det som bare gjør noe med meg. Ellers merker jeg VIRKELIG at sommeren er her og at ferien nærmer seg, i dag kom de som har vært i USA fra skolen min hjem igjen (skolen sender hvert år 30 stk på samme opplegg som jeg skal på til neste år) og da er plutselig vi neste som skal over til Minnesota og være der ett år. Det er rart. Har virkelig ikke gått opp for meg enda. Men men, har to måneder og 14 dager på meg før jeg reiser så. heh. Nedtellingen har startet.
Merker du at sommerferien er nær?


For deg som også skal på utveksling neste år:

Har det gått opp for deg at du skal reise

?

Fotoprosjekt: Hair
Foto by// Solveig Karin. Nikon D60 18-55mm

Vurderer faktisk en av de til header.. Jeg klarer bare ikke å like det nye designet jeg har nå :(

Fotoprosjektet. Bird, City

Har gått litt treigt med fotoprosjektet som jeg fortalte dere om.
Men det er faktisk mest Flickr sin skyld, jeg skjønner meg ikke på den driten.
Jeg har lagt inn en del bilder på http://www.flickr.com/photos/solveigkarin men jeg klarer ikke logge meg inn på den! Kommer bare på en annen konto som jeg visst har laget en gang som ikke har de samme bildene og når jeg har prøvd å slette den kontoen, da slettes den ikke!

ARG!

Her er hvertfall noen av bildene jeg har tatt til fotoprosjektet:


Bird//

Due, byfugl

city//

Gamle Bergen by
Så har jeg endret litt på temaene, tror jeg skal endre litt til men får se:

1. Cool
2. Happy
3. Life
4. Relationship
5. Play
6. Toy
7. Stripes
8. Water
9. Famous
10. Emotions
11. Run
12. Fear
13. Light
14. Christmas
15. Anmial
16. Wild
17. Mornin
18. Loneliness
19. Bird
20. Pet
21. Grow
22. Dark
23. Apple
24. World
25. Look
26. Flag
27. Cigarette
28. Man
29. Earth
30. Eye
31. Sweet
32. Smile
33. Friend
34. Memory
35. Love
36. Hold
37. Hug
38. Wings
39. Mouth
40. Piano
41. Tears
42. Hope
43. Night
44. Star
45. Train
46. Flower
47. Ice Cream
48. Hair
49. Vampire
50. Wind
51. Moustache
52. City
53. Balloons
54. Umbrella
55. Woman
56. Puzzle
57. Walk
58. Grandparents
59. Mad
60. School
61. Freedom
62. Worship
63. Fallin
64. Dream
65. Heartsickness
66. Purple
67. Blue
68. Red
69. Pink
70. Rainbow
71. Rain
72. Snow
73. Park
74. Fall
75. Lake
76. Ocean
77. Under
78. Pay
79. Alone
80. Teenager
81. Capital
82. Mask
83. Numbers
84. Candy
85. Banana
86. Shoes
87. Cat
88. Wind
89. Fly
90. Tree
91. Couple
92. Lace
93. Fast
94. Tradition
95. Vulnerable
96. Forever
97. Heaven
98. Warm
99. Cold
100. Heart


Var det egentlig noen som joinet dette fotoprosjektet?
Var flere som syntes det kunne vært interesant men, noen som realiserte det?
hehe.

Noen som forresten har hatt problemer med Flickr?
Noen som har profil hos Flickr i det hele tatt hvor de deler bildene sine? :)

Right birds can fly so high, and they can shit on your head.

Right birds can fly so high, and they can shit on your head, and they can almost fly into your eye. And make you feel well scared, But when you look at them, and you see that they're beautiful. birds - kate nash Haha. awesome sang
fine fugler foto// Solveig KarinFoto: Nydelig vårdag

I dag fikk jeg dradd med meg Helen på et tur på fjellet, for å få henne med på det måtte vi ha kamera med oss da. Så ble ikke særlig trenetur, men men. Noen fine bilder ble det noe.


syntes gjerdet skulle vært litt mer til høyre.. men men


Helen har verdens fineste epletre (?) i hagen.
på toppen


nydelig utsikt

Bildene av meg er tatt av Helen, de andre har jeg tatt

Jeg er blitt så utrolig glad i naturen i det siste, det er bare en fryd å gå tur ute i fjellet, nye utsikten fra toppen av et fjell, se trær og blomster gro. Ta seg en slurk fra bekken, høre fuglesang og ingen biler. Blitt et skikkelig naturmenneske jeg.

Likte du bildene?
Liker du å gå tur på fjellet?hits