januar 2012

PIMP YOUR SUITCASE

Åhhh, jeg er verdens dårligste til å blogge for tiden. Gidder bare ikke å ha med meg kamera over alt i tillegg til jeg egentlig er litt lei av kameraet mitt. Får se hva som skjer framover.

Men uansett. Noen av dere husker kanskje den ene julegaven jeg pakket inn litt ekstra fint?
Tenkte å bare vise litt sånn før og etter bilde. Jeg fant nemlig en lekekoffert som forøvrig var min søster sin som også skulle få gaven (hehehe). Jeg sprayet den i sølv siden jeg syns det er en kjempe fin farge. Deretter måtte den tørke et døgn for at jeg så tok enda et lag med spray. Tar litt tid men det er verdt det, så det er bare til å leke seg!FOR ME THERE IS ONLY YOU

tumblr inspiration- superwoman93 -
tumblr


Link meg deres tumblr om dere har : )

TIDENES KLASSEBILDE

Bildet over er ikke det bildet som ble brukt, bare et bilde vi tok mens vi sto der klar til å ta bilde ;)

I dag var dagen hvor det var tid for klassebilde! Som USA-klasse var det ikke noe tvil om hvilket tema vi skulle ha, ja nemlig USA/HILLCREST/CVCA-tema. Så da var det på med skolefargene rødt og hvitt, fotballgensre, sportsutstyr, flagg og hatter. Vi hadde også noen typiske USA-effekter som Victoria's secret - og Abercrombie and Fitch poser, bilskilt osv.MY SAVIOUR, MY GOD!

 Min Gud passer alltid på meg, han står alltid ved min side og heier på meg. Når jeg går gjennom vanskelige stunder og store utfordringer bærer han meg i armene sine. Når livet stråler og jeg bare er glad, gleder han seg over meg og sammen med meg. En Gud som har store planer og tanker for mitt liv. En Gud som er trofast og forlater meg aldri, selv når jeg ignorerer og ikke bruker tid med ham.

MAN I'M LUCKY!

Polaroid Black & WhitePrøvde ut polaroid kameraet mitt igjen her for leden. Det har bare blitt støvet ned i vinduskarmen hvor jeg har min lille kamerasamling i og med at det failet sist gang jeg prøvde å ta bilde med det. Sist gang ble bildene alt for lyse og jeg så såvidt motivet (du ser det kanskje så vidt på øverste bildet, til høyre) men prøvde med mindre lys denne gangen og det gikk ganske bra må jeg si : )I Am Second - Lecrae

Et fantastisk vitnesbyrd!

SNYGGT, ENKELT & PERSONLIGT!

Det er så spennende å få noe annet enn brev fra banken i postkassen. Spesielt pakker, og spesielt bøker og spesielt egendesignete almanakker. Hehe.

Som sagt har jeg hatt en make for litt over et år siden, bare med andre bilder. Jeg var så fornøyd med den forrige at jeg ville ha en til. De er kjempe greie for folk som egentlig ikke har kontroll på noen ting som meg og personer som har kontroll på alt mulig!

Og det er jo ekstra gøy når den er egendesignet.
Denne gangen gikk jeg for et design med mer personlige bilder enn det jeg hadde forrige gang og her er resultatet:


Almanakken inneholder

- perfekt størrelse! (halv A4)
- man får lage sitt eget design (farger osv)
- man får velge bilder som skal være i
- man får velge oppsett
- man kan legge inn bursdager
- navn, adresse osv. inskrevet
- egen side man kan skrive på
- man kan velge når almanakken skal starte (dato), så finner du ut at du vil ha en i feks. oktober, så trenger du ikke kjøpe en på butikken som du allerede har gått glipp av to månder på!
- navnedager er oppført!
- timeplaner
- tegnesider
- ruteark
- linjeark
- adressebok
- linjal
- oversikt over neste år (datoer, dager)
- og sist men ikke minst kan man ha en sånn strikk rundt som holder boken sammen


Bestill en selv på Tryckdig.Se

MY FAVORITES

Rollin In The Deep

Ble litt mye styr med den listen med bloggene jeg sa jeg skulle poste i kveld. Men jeg nærmer meg ferdig men må nesten hoppe til sengs nå hvis jeg skal komme meg opp i morgen så jeg poster det i morgen ; )

Jeg har forresten trent en time kondisjon i dag! Og jeg er ikke den største fan av kondisjon for å si det sånn, foretrekker styrke så jeg er litt stolt. hehhee. Sykkel 30 min og løping 30 min.

Ha en velsignet natt!RIPPED JEANS AND A SHIRT

Føler som uendeligheter siden jeg hadde et antrekk-innlegg, men når jeg tenker meg om så hadde jeg noen i begynnelsen av desember. Hehhe.


Bukse og skjorte - Cubus Genser - Gina tricot

Har serriøst fått helt dilla på det tegnegreiene. Kjøpte til og med en blyant og viskelær i dag..

Senere i dag skal jeg forresten poste en blogg med ganske mange av mine favoritt-blogger. Gled dere!

TEGNING: MARIANNEDette har vært den mest chille helgen på lenge. Jeg har bare vært hjemme og slappet av og trent. Jeg blir egnetlig litt rastløs av sånt og kan ikke fatte at jeg faktisk har vært hjemme hele helgen uten om når jeg har trent. Det blir faktisk deilig å komme på skolen i morgen og få en dose sosial omgang.

Etter å ha gått noen runder rundt i rommet i dag fant jeg ut at jeg ville tegne litt. Motivet falt på min fine lillesøster Marianne og her er resultatet:

BECOME WHO YOU AREDet er lett for å bli påvirket i denne verden vi lever i. Det forventes mye av oss, men alt er ikke til det positive. Vær den du egentlig er og vær ærlig med de rundt deg og degselv. Er du den du egentlig er?


Før jeg formet deg i mors liv, kjente jeg deg,
          før du ble født, helliget jeg deg;
          til profet for folkeslagene satte jeg deg.
Jeremia 1:5 

Never be satisfied with your life, It always can get better

2012

- ta meg mer tid til vennene mine
- bli bedre kjent med Gud gjennom Bibelen og bønn
- tenke mindre på meg selv og mer på de rundt meg
- være et lys (Matt 5.14)
- ha mer variasjon i hverdagen
- holde treningsmotivasjonen oppe
- være kreativ
- make a difference 

ALMANAKK

Husker dere almanakken jeg designet selv for sånn 1,5 år siden?
Hehe, forundrer meg ikke om du har glemt det. Men, jeg har laget en ny en på http://tryckdig.se/
Samme sted som sist. Var så fornøyd med den forrige!

Her er bilder fra den forrige jeg lagde:


Denne gangen har jeg brukt mer personlige bilder av venner og sånn.

CAMBODIA HERE I COME!

Like før jul sto jeg ovenfor et valg om å gå på bibelskole med musikklinje eller bibelskole hvor jeg kunne dra til Kambodsja i 4-5 måneder. Etter mye om og men bestemte jeg meg for sistnevnte.  Siden første gang jeg hørte om Kambodjsa har jeg følt kallet til å reise dit og når jeg nå har muligheten tenkte jeg at jeg bare måtte gjøre det.

Året begynner med 2 måneder undervisning i Hurdal hvor skolen ligger. Der forbereder vi oss på utreisen om hva det vil si å være en disippel og hvordan man kan kommunisere interkulturelt. 

I slutten av oktober reiser vi ut og jeg skal da altså til Kambodsja med fordypning i Barn, ungdom og helse. Da skal jeg bo i hovedstaden Phnom Phem sammen med noen få andre fra skolen.

Der kan jeg velge å jobbe på en eller flere steder som dagsenter i nærheten av slumområdene, kristent internat for ungdom, svømmekurs eller et senter for jenter som tidligere har vært offer for trafficking.

Jeg blir da i Kambodjsa til midten av Mars, så jeg vil være der i nesten fem måneder og kommer hjem i midten av Mars for så å avslutte året med å bearbeide alt jeg har lært og med litt bibelundervisning.

 

Her er noen bilder fra landet. 

Trykk på bildene for å kilde.

Four Monks - Kampong Cham, Kampong Champhoto

photo

Kompong Phluk 1 - Kompong Phluk, Siem Reab

photo

All smiles - , Siem Reab

smile from the past - Angkor Wat, Siem Reab

Path - Siem Reap, Siem Reab

Carry That Weight - Siem Reap, Siem Reab

Workload-Cambodia - Kampong Cham, Kampong Cham

Public transportation... - , Kandal

 Ahh. Merker jeg er skikkelig giret og er spent på å bo i utlandet igjen. Dette blir selvfølgelig noe helt annet enn å bo i USA et år eller Norge for den slags skyld. Kambodsja har en helt annen kultur med mennesker som gjerne har en mer vanskeligstilt hverdag.KAM 

2012Ahhh, jeg hadde en skikkelig fin nyttårsaften med kremen av norsk ungdom på leir. Dagen begynte som normalt med frokost etterfulgt med en knakende god bibeltime! Deretter hadde vi litt aktiviteter, deriblant mongolsk lek som er en fantastisk gøy krigerlek. Så var det tid for å begynne å pynte seg. Finkjolen på, litt ekstra sminke og stæsjing av håret. Så møttes alle for å få utdelt dater (dates) og det er jo alltid like spennende. Jeg kunne ikke vært heldigere med min date så en fin kveld ble det. Deretter hadde vi morrokveld og så en kjempe bra vitnekveld med lovsang. Da det nærmet seg midnatt beveget vi oss utover for å se på fyrverkeriet og takke for det gamle året og ønske et godt nytt et.

Slik var min nyttårsaften. Dere må få se bilder senere, for jeg tok ikke bilder men var noen som tok masse fine så ja. Ahh.

Hadde du en fin avslutning på det gamle året og en start på det nye?

hits