februar 2011

Grovbrødskive med leverpostei


Jeg har poset med utrolig mange rare ting og personer men aldri i hele mitt liv har jeg poset med en grådskive med leverpostei på.. før i dag. Men jeg må jo bare dele denne gleden med dere. Å spise fiberbrød med leverpostei på i USA er som en drøm! Mmmmm

Laundry bag


Jeg sydde meg en sånn luddig, skittentøys pose her for leden. Har alltid hatt en sånn en hvit, billig, hullete greie fra Walmart, så tenkte jeg plutselig at det var på tide med noe nytt, mer fargerikt og spennende. Så sånn ble den da, den bare LYSER opp hele rommet : )

Merker jeg har en farmor som alltid lot/lar meg styre på med og strikke og sy hva nå enn jeg vil.


COLD


Goosh. Har det noen gang gått så lang pause siden jeg har blogget? Jaja. Jeg har vært syk skjønner dere så har giddet svært lite. Så i dag dret jeg i å tvinge meg gjennom skoledagen bare for ikke å glipp av noe og fikk heller være hjemme og bli litt friskere. Noen bra tips til til å bli kvitt superforsjølelse på 1-2-3 ?

Jeg får NORGEBESØK!

 


marianne og meg for lenge, lenge siden.

Jeg har helt glemt å fortelle dere at min kjære, greie, søte lillesøster kommer å besøker her på Hilly om bare 4 dager sammen med Kamilla sin lillesøster! Jeg gleder meg sånn at jeg av og til gjår sånne spontante hopp og jubler innimellom! Vi kommer til å få det så kjekt! : )

Stones To RememberI går var vi en liten gjeng her på jentedormen som lagde armbånd med stones to remember. Vi plukket ut forskjellige steiner/perler som minner oss om forskjellige ting. Feks forskjellige perosner man vil huske på å be for, eller hendelser fra livet vårt hvor man bare merket skikkelig at Jesus var med oss.

Ingenting som planlagt

Denne helgen har vært ganske så litt SUPERMEGANEDSIG. Først i går skulle vi jo på moonlight-skiing og når vi kom fram fikk vi ikke lov til å stå på ski pga. dårlig føre. Så da måtte vi gå. Men det var koselig likevel da.
Andre nedsig var at jentedormen skulle til Fargo i dag for å shoppe og se Justin Bieber - Never say never og ja bare koose oss. Men det ble kanselert pga. snø. Men, men. Da fikk vi hvertfall gå i Good Sheperd (kirken) noe som alltid er kjekt :) Vi prøver å se det positive i det!

200320
Nå har Malin, Live og jeg vært ute i noen timer og gått fra sted til sted her i byen og kost oss og nytt det deilige været. Fikk tatt en del bilder men kan ikke poste de enda for nå skal vi straks på moonlight-skiing. Det blir jo kjempe romantisk, hehe : ) Bortsett fra at det ikke er noen gutter der da, men hvem trenger vel gutter.

The national anthem of the United States Of America
I dag skal jeg gjøre noe rimelig kult og riimelig skummelt! Fikk spørsmål om å synge national anthem sangen på gutte varsity kampen sammen med en av amerikanerne jeg bor med. Er kjempe masse folk der og ja.. så det blir spennende. Kanskje Helen filmer det og dere får høre :) Føles så rart å være norsk og skal synge den amerikanske nasjonalsangne, men men.

SMOOTHIE, HUNDRE PROSENT NATURLIG!

Åå. husker dere, de solo-smoothie reklamene? De var de morsomste.


Vi har gått til innkjøp av en liten hendig smoothie maskin her i USA så nå drikker så og si alle de norske jentene smoothie 24/7. Det er sååå godt! Bare litt synd bærene er så dyre, men men.

Personalize your stuff!

Hvem har vel ikke kjedelige notatbøker? Enten om de er til skolebruk, diverse notater eller ja hva som helst.

I familygroupen min for noen uker siden fikk vi alle tilfelt hver vår rimelig kjedelig notatbok. Den skulle vi alle dekorere med forskjelige papir i forskjellige mønstre og farger vi ville ha så den ble personlig og finere enn den var i utgangspunktet.

Skulle nesten tatt før-bildet ogsaa men slik ble hvertfall boken seende ut til slutt.Brukte gjennomsiktig, tykk tape utenpå boken saa den ikke skal bli ødelagt hvis det kommer vann på :)

Denne boken skal jeg bruke til å skrive ned forskjellige ting jeg ber for så jeg kan bla tilbake senere og se hvilke bønnesvar jeg har fått. Kommer også til å skrive ned randome bibelvers og ting og tang jeg kommer over som jeg vil huske på ; )

Det er også et lite tips til dere : )

Snow-Tubing

Nå er filmen fra da vi var å snow-tubet ute. Det var så utrolig gøy at jeg tror jeg må gjøre det enda en gang.

Snow-Tubing from Hillcrest Academy on Vimeo.

Hillcrest-bloggere

Fikk spørsmål om jeg kunne linke bloggene til de andre norske studentene i klassen min så her er de : )


http://heleninusa.blogg.no/


http://sunnyinthestates.blogspot.com/http://usoga.blogg.no/


http://odasekse.blogg.no/


http://elisabethhillcrest.blogg.no/


Valentinesday i USA
foto: Solveig K P - Nikon D60, 35mm f./ 1.8


Da har jeg opplevd valentines day i USA ogsaa. Selvfoelig er det mye mer stas og oppstyr enn hjemme i Norge. Men artig var det no, det skal sies!

Skoleavisen ga ut valentine-spesial med mange annonser/add vi har kunne sette inn. Noen valgte aa fortelle om sin kjaerlighet for en person gjennom den mens andre fortalte om sinn kjaerlighet for et annet "land".
Blomsterlevering, hvor man kunne betale for en blomst og faa den levert. Jeg fikk "special delivery" fra min romvenninne, noe som var kjempe koselig.
Therese og Malin lagde kort med dikt til alle norske jentene med en liten cookie med meg som unntak som fikk Hello Kitty sjokolade, ehhe. 
Secret-brother ga meg sjokolade som det sto "number 1 teacher" paa.. hehe. Koreanere
En annen koreaner ga meg uventet en sjokolade i valentinesgave.
Og saa overrasket Helen meg med det beste snopet som fins: nerds av Helen.

Foeler meg elsket :)


BRAIDED
Foto: Solveig Nikon D60, Nikon 35mm f/1.8

Er ikke fletter i alle former, lengder og fassonger det fineste som fins så vet ikke jeg. Er så fint å bo på en jentedorm og kunne flette alle man kommer over : )

EG MÅ HA, EG MÅ HA SOLBRILLER PÅ!

Tube sliding var awesome! Tror det kommer ut film fra det snart så da skal dere få se.

Ellers fikk jeg kameraet mitt igjen i dag.. Guri det har vært nervepirrende. Glemte det igjen på Appelbees når vi var ute og spiste på fredag, men jeg ringte de og heldigvis hadde de det. Det er ikke akkurat første gang jeg har lagt fra meg kameraet mitt her i USA. Kjenner noen seg igjen i mine handlinger?

SNOW TUBINGNå straks skal sånn ca. alle norskingene pluss to amerikanere gå å snow-tube. Heiane mann jeg gruer meg. Syns allerede aking er skummelt og når vi skal ake med tube går det jo sånn trippelt så fort. Men det skal bli spennende å prøve noe nytt!

http://worldtourguide.files.wordpress.com/2010/12/cube_snow_tubing_01.jpg

Har du prøvd snow tubing før?

SECRET SISTER WEEK

Som jeg nevnte her for leden er det secret sister week og alle jentene har fått tildelt forskjellige gutter som de skal gjøre diverse tull og tøys med. Eller guttene vet ikke hvem vi er og vi skal gi de forskjellige oppgaver og utfordringer de må gjøre, og hvis de gjør det for de en premie.På slutten av uken må vi fortelle hvem vi er og gutten må be jenten ut på date eller gi de noe. Typisk amerikansk med andre ord.

Litt bilder fra uken


Åsmund tar på neglelagg på seg selv (må ha den på resten av uken)

Yeram ler av Åsmund.. Lite aner han at han må bære bøkene sine rundt i en rosa veske for resten av dagen.

Clay hjelper Nick med neglelakken

Åsmund masserer senior-jenter

Adreas i sjørøver-stil (?)

Chris med Hannah Montana sekk

..Morten

David måtte gi marchmallows (?) til alle jentene i book of mark-klassen for så å spise resten selvMen nå har det seg sånn at jeg sliter litt og ikke aaner hva jeg skal få min secret-sister-brother til å gjøre de to kommende dager da så. Noen forslag????

Photoshoot: It's in your eyes

Det er ekstra god stemning paa Hillcrest i dag. Vi har to norske bursdagsbarn; Kamilla og Sunniva. Gratulerer masse til de! Saa i kveld skal alle de norske jentene ut aa spise paa Appelbees.

Her kommer ogsaa noen av bildene jeg tok av Malin i helgen.

Nikon D60, 35mm f/1.8

Lady In Red

Nå har jeg fått redigert litt av bildene jeg tok i går. Bildene ble faktisk mye bedre enn jeg fryktet så jeg er egentlig veldig fornøyd.

Er bare så gøy å ta bilder av Therese og Malin for de er bare helt fantastisk nydelige begge to og noen helt fantastiske mennesker! : )

Viser dere først noen av bildene jeg tok av Therese.


Nikon D60, 35mm f/1.8

Hva synes dere?


SUPERBOWL
Foto: Solveig K. P. Nikon D60 35mm  F/1.8

Her er to av bildene jeg tok i dag av Malin og Therese. Ja Therese og ble med så det ble jo det eeeenda bedre. Ikke dumt å ta bilder av disse fine jentene. Kommer flere bilder i morgen.

Nå har vi sett på SUPER BOWL, eller vi ser vel egentlig fortsatt på det. HEIA GREEN BAY!

Getting ready for winter photoshoot


Foto: Meg, Nikon D60, 35 mm f/1.8

Nå har jeg fått Malin til å være modell for meg for å ha en liten photoshoot i dag. Så det blir kjempe spennende siden Malin er så fin og spennende!

Franske Makroner

De Franske Makronene ble ikke helt som vi ønsket akkurat men underholdene var det no å lage de.


Bra Historie boken kan brukes til noe.. Her hakker vi mandlene.
Denne så jo faktisk noen lunde ut.. men det var også den eneste.

Je veux être avec toi


Til min store skuffelse hadde jeg ikke fått blåmerke fra den store wipeout'en jeg haadde i går da jeg våknet i morges. Jeg får bare aldri blåmerker så når jeg trynte den så saftig i går tenkte jeg at jeg bare måtte få et blåmerke men neida. Ja, ja.

Ellers er dagens prosjekt for meg og Malin å lage Franske Makroner. Noe som vi aldri har gjort før så det blir spennende! Sammentreff at jeg har på meg en fransk topp på bildene forresten. Så nå er det bare om å gjøre å finne en lovende oppskrift ; )
Noen forslag?

Vinter på HillcrestVar ute her for leden og tok noen få vintervilder av Hillcrest for det hadde jeg nemlig ikke gjort før.Rachel hengt opp julelys på rommet vårt. Så nå er det så utrolig koselig på rommet vårt med de lysene på at jeg vil være der inne hele tiden : )

Ellers er det  bare en rolig fredag.. Eller er det det?
- På skolen trakk vi secret-sister gutter. Noe som er en annen typisk amerikansk Hillcrest greie. Uken før valentines-day har alle jentene hver sin gutt som de skal få til å gjøre masse dumt/morsomt/gøy hva som helst nesten. Så det var jo litt oppstyr og spennende.
- Vi dro på Walmart, det er jo alltid styyyr
- Jeg trynte ann så saftig rett utenfor skolen, noe som jeg bombesikkert kunne saksøkt skolen for men som jeg tror jeg droppet :P
- Malin fant fram sin romantiske side av seg og kjøpte røde roser. Om tro hvem som skal få de : )

HOT TOP NEWS FROM HILLCREST!


//RANDOM BILDE


Malin fikk 1.plass i skirenn

Norske jenter sjekker opp gutter på youthgroup(ungdomsgruppe) i  good sheperd(kirke)

Sunniva har funnet sin framtidige asiatiske ektemann

Kamilla klarte å bestille flybilletter med retur en måned senere enn hun egentlig skulle

"Oda Sekse is sooo sexy"
- DK

Rachel fikk ny fisk til bursdagen (siden jeg glemte å mate den forrige hun hadde når hun var vekke en uke) som levde i 2 dager.

"Jeg skal bare gå å sjekke om leverposteien min lever"
- Solveig

"Why is there two instead of sex?"
- Trine

"Han er jo bare heeeelt fantastisk!!!"
- Amalie om Morten

"Han er bare heeeeelt nydelig!"
-Amalie om Knut

"I did her on the plane"
- Jan-David om massasje til Hanne

"It is drunk moon tonight!"
- Morten

Amalie ble bosset av Kristin, Kamilla og Oda


 

Typisk fritime


Malin gjoer matteleksene


Renate gjoer lekser


Choi (ulv i faareklaer) jobber for en gangs skyld.


Misslykket prosjekt fra min side med aa flette Elisabeth og Malin sammen.. og Morten i en av sine mange nye t-skjorter.

Best School Day Ever

Dette har vært den beste skoledagen siden jeg kom hit tror jeg. For det første hadde vi Blokk A (Sosiologi (2 timer), art(2 timer), Book of Mark (1) og friperiode(2 timer) som er den beste blokk'en, bortsett fra sosiologi som egentlig ikke er så værst men det er alltid så kaldt i klasserommet. For det andre fikk vi fri de to første timene pga. kaldt vær (minus 35 Celsius) så jeg slapp de to timene med sosiologi. Så i dag har jeg bare hatt kunst og book of mark!

I fritimen løp meg og Live ut i kulden noen få minutter og tok noe fine bilder : )

Senere i dag skal jeg på youthgroup for første gang her i USA, gleder meg masse!


Wait for me - Rebecca St. James

Our God
hits