februar 2012

AMERICANS
Følte meg ganske amerikansk i gårkveld da Helen og jeg hadde en liten fotoshoot med mnt dew'ene våre, ehee. Neon-gul genser og yogabukser får man ikke akkurat til å føle seg mindre amerikansk heller. Men jeg liker det.


UPDATE USA

outfit. Ny vest fra forever21


HOLA!

Beklager fraværet men når jeg først er i USA å besøker gamle trakter blir ikke internett helt førsteprioritert merker jeg. Men det har vel alle full forståelse for. Jeg har forresten ikke tatt noe særlig med bilder heller. Har bare vært stress egentlig (å ta bilder altså).

Men jeg har kost meg og brukt alt for mye penger enda vi ikke har vært på outlet-mallet eeeller Mall of america enda.. yeah. That's life.

Nå er det hvist storm utenfor som har ført til at det er snowday i morgen, altså; NO SCHOOL! Men vi skal jo ikke på skolen uansett.

Ellers kjørte vi bilen til Mr. Jahr i dag, hehhe. Det kan umulig være noe som heter EU-kontroll her i USA, den ville hvertfall aldri stått i Norge for å si det sånn. Det var rene treningsøkten i og med at blant annet servostyregreien var ødelagt. Ellers var det litt småtterier med girspaken og bremsen og sånn men det var en artig opplevelse og en spennende utfordring!


PAKKET OG KLAR!Jeg er egentlig ikke heelt pakket og klar men har bare noen småting igen. Skal kjøre til flyplassen ca. 04.00 i natt så blir ikke noe særlig søvn akkurat, men da har jeg noe å gjøre på flyet ;)

Skal til USA og besøke skolen jeg gikk på i fjor. Blir god s. Kommer nok til å blogge litt ; )

GOOD FRIENDS ARE LIKE STARS, YOU DON'T ALWAYS SEE THEM BUT YOU KNOW THEY'RE ALWAYS THERE

O

Min lillesøster Marianne tok noen venne-bilder av meg og min flotte venninne Anne-Line for noen dager siden. Syns de ble ganske fine og kjekt å ha i senere tid.

Akkurat nå er jeg i full gang med pakkingen til USA. Fant ut i dag at det var 20 grader kaldere enn jeg trodde det var, ehe. I stedet for 10 pluss grader så er det 10 minus.. flott det. Så nå sliter jeg med å finne klær som er fine og samtidig varme. Jeg liker å se noen lunde OK ut liksom. hehehe. Men men, blir nok strikkegensre og store skjerf ;)

SCRAPBOOK: BEST YEAR OF MY LIFEEtter å ha ryddet litt på rommet fant jeg scrapbooken jeg begynte på i USA og som jeg planlagte å fulføre med en gang jeg kom hjem fra USA.. det skjedde aldri. Så på søndag når jeg egneltig burde leste til gymprøve fant jeg scrapbooking mye gøyere å fikk gjort en hel del. Er enda ikke ferdig men så langt er jeg veldig fornøyd med resultatet.Gleder meg til å besøke nå om tre dager!

Dere får forresten svar på non "grill en kristen" spørsmålene snart ;)


BOKEHVi har hatt så masse på skolen nå de siste to ukene før vinterferie så derfor blir det skolearbeid framfor alt annet desverre. Men nå har jeg bare to skoledager igjen denne uken så har jeg fri og så reiser jeg til JUNAITEN! Endelig skal jeg snart få se mine amerikanske/koreanske/canadiske venner igjen, jeg gleder meg!

Ellers er det super-spennende og nervepirrende for tiden for min lillesøster er på 1.plass på ventelisten til å komme inn til Hillcrest, USA, skolen jeg var på i fjor. Jeg har såå lyst at hun skal komme inn, ikke fordi jeg vil være vekke fra henne et helt år men fordi hun fortjener det! Men uansett hva som skjer så har Gud kontroll, lett å glemme i slike situasjoner.MARILYN MONROE

Føler jeg har brukt hele dagen på å lese om Marilyn Monroe's liv. Har nemlig en historie oppgave om henne. Eller vi skulle ha en presentasjon om en historisk person og jaa. Det handler jo om å gjøre det gøy ut av oppgavene vi får. Jeg prøvde meg på Justin Bieber først men han var visst ikke historisk i følge læreren : (

I LOVE BEING YOURS

 

GRILL EN KRISTEN

 

 Jeg har flere ganger fått  spørsmål angående troen min og det syns jeg er kjempe spennende og forståelig! Selv har jeg hatt mange spørsmål og ting jeg lurer på angående troen, Bibelen og Jesus.

I denne sammenheng tenkte jeg å ha en "grill en kristen"-runde hvor dere kan stille spørsmål dere lurer på. Hva som helst!

Jeg er ingen ekspert selv og kan ikke alt men om ikke jeg kan svare vil jeg gjøre mitt beste for å finne ut av det eller få noen andre til å svare på det.

Dette blir spennende!
Så nå er det bare til å kjøre på og stille spørsmålene dere brenner inne med!

Lag din egen: Collage Mappe

Er du som meg og har et behov for å være litt kreativ til tider?
Eller du bare liker å freshe opp bøker, mapper osv. ?

Her for leden bestemte jeg meg får å lage en collage på en mappe jeg har til å ha papirer i på skolen. Den ble med en gang mye finere og mye mer inspirerende.

Skal prøve å forklare litt hva jeg gjorde ; )

Alt du trenger er:


- Noe å pimpe- Tykk, gjennomsiktig tape, saks og lim


- Magasiner med fine bilder

Så er det bare til å klippe ut og sette sammen bilder på en stilig måte til de fyller overflaten du skal pynte.Deretter bør du lime de litt delvis fast på overflaten så de ikke går veggimellom når tapingen pågår.Jeg tok desverre ingen bilder når jeg tapet, men det du gjør er egentlig bare å begynne på den ene siden. Du tar en tape-bit som er litt lenger enn mappen (på langs) og legger den forsiktig oppå og stryker over så det ikke kommer noen bobbler. De to delene av tapen som stikker utenfor på sidene brettes inn på baksiden. Dette gjør du over hele mappen eller boken eller hva du lager. Det gjør ingenting om tapene kommer litt oppå hverandre når de ligger ved siden av hverandre for det sees ikke så godt ; )

Her er mitt resultat:
TODAY I WANT TO BE AN ORANGE
T-skjorte - Hard Rock Café Chicago / Blazer - Gina Tricot / Bukse - H&M / Veske - Mango / Sko - Converse / Skjerf - H&M

Fredagen som pleier å være ukens lengste og værste dag i skoleuken var i dag den korteste og beste med blant annet yrkesmesse i Grieghallen.

Nå baker jeg boller før jeg skal på YA (ungdomsmøte) og få litt input på Jesus. Livet stråler og jeg bruker orange bukser (som noen nevnte ser den litt rød ut, men det er vel bare instillingene på kameraet og farge-redigeringen som gjør det)!

Forresten hvis dere ser på det øverste bildet oppi vesken min, kan dere finne et hint om hva neste innlegg handler om ; )LIFE LESSON LEARNED


Dagens antrekk

Jeg klarte å låse meg selv ute av bilen i dag. Altså, jeg låste dørene mens nøkkelen sto i tenningen. Sykt lite kult. Sånn går det når man har sånn liten, gammel bil med manuellås. ALDRI igjen.. aldri!
Heldigvis kom mamma som en reddende engel med ekstra-nøkkeklen.

Har du gjort det samme før?

Home is wherever i'm with you!

Et lite resultat av surfing på interiør-inspirasjon på tumblr.


TRENINGSINSPIRASJON

Nå stikker jeg straks opp på ACTIC å trener.

Her er mine favoritt treningsinspirasjon-tumblr'ere 2fit-2quit, pictureperfectbodywerkit og  healthy-fit-happy
Muscles babe, muscles!

Hva trener du og hvordan motiverer du deg selv til å trene?

GET YOUR SHADES ON
Solen kom skikkende bak skyene i dag og jeg tok muligheten til å bruke solbriller igjen, hehhee.
Litt fordi det er sol og litt fordi det er kult : )

Noe litt mer meningsfult og lærerikt; fant dette fine diktet som jeg anbefaler dere å lese.


Save Me

 

Save me from myself, Lord;
Save me from my need
To always run my life, Lord,
To control my every deed.

 

Save me from my pride, Lord,
My focus on just me;
Help me learn to serve, Lord;
Show me how to be.

 

Save me from the world, Lord,
When tempting things entice;
Remind me of eternity
With You, in paradise.

 

I give my life to you, Lord
My every need you fill;
I?m resting in my faith, Lord;
You saved me, and you always will.

 

By Joanna FuchsUNIVERSEJeg har endret design på bloggen fra blonder til universet! Jeg elsker å se på stjernene skjønner dere. De er så fine og får meg til å føle meg så liten i tillegg til at de minner meg på hvor stor Gud er.

Åhhhhh jeg er så fornøyd!

to be childishOppskrift på et bra liv. Gjør de tingene du syns var gøy fortsatt nå som du er eldre. Det fins nesten ikke noe som får meg til å føle meg så fri som når jeg disser, klatrer i trær, bygger slott, aker og andre ting jeg gjorde da jeg var liten. Det er noe med det å gjøre de tingene man likte så godt som liten som får man til å føle seg som et lite barn igjen og glemme alle bekymringer.

HALF INDIAN
I går kjørte jeg litt Indianer-stil med drømmefanger i håret, skinnarmbånd og belte. Når jeg drar til USA i vinterferien må jeg bare skaffe meg feather extension altså! Jeg leitet litt på nettet og sånn om jeg fant noen fine jeg kunne bestille og feste selv men ble så usikker på hva jeg ville ha så jeg tenker jeg bare venter til jeg kommer ned dit.

 

BLUE WOMANNå drar jeg straks på hyttetur og endelig får jeg tatt i bruk sorel-skoene mine som ble flittig brukt i USA i fjor med all snøen som var der. Fant forresten en genser jeg hadde pakket oppi skoen da jeg dro tilbake til Norge, hehehe. Jeg er flink til å utnytte plassen når jeg pakker skjønner dere og da er det å ligge klær inni store sko en lur ting ;)

SHORTYWuhuuu! Det er gøy med en ny måned. Nå har jeg begynt å bruke almanakken min for den startet denne måneden. I morgen drar jeg på en mini hyttetur med jentene i klassen, da skal jeg stå på ski, noe jeg ikke har gjort på lenge! 
Jeg skal lage slott av puter og pledd med fine lys inni og ligge inni der og lese en bok, jeg skal disse for da føler jeg meg fri. Vinterferien begynner og jeg reiser til Junaiten for å besøke mine fine amerikanske,koreanske og canadiske venner og lærere!

STRIPESHahhaa, litt userriøse bilder.

Nå skal jeg straks til kirken sammen med min venninne Amalie. Vi skal være vikarerer for et kor i dag. Jeg skulle ha andakt for koret i dag uansett så det passet jo egnetlig fint. Amalie og jeg ledet et kor før vi begge dro til utlandet i fjor, det var kjempe gøy så jeg gleder meg til å gjøre det igjen.

Dere må høre denne sangen forresten:

Superfin!

hits