mars 2011

NORSKIES

Vi har fått våre ultra-kule NORSKIES-gensre i dag. Så når vi hadde old history i dag (eneste klassen hvor vi bare er norske) var det blått overalt vi snudde oss. Vi inntar Hollywood med storm med disse gensrene her.
Ellers fikk vi også førerkortet vårt i posten, ganske så kult!

Ellers så har jeg lært en ny ting denne uken, ikke legg ut bilder av ulovlige ting du gjør på facebook. Hehe. Hvertfall ikke hvis du er venn med dean'ene (de som passer på oss).
(postet bildene av meg og Oda når vi var på taket og poset med kunsten vår)The WEST COAST!

Nå begynner vi å bli kjempe spente her borte til å dra på turen vår rundt om kring i Junaiten i påskeferien.  Hele norskie-klassen drar hvert år på en påsketur i påskeferien og i år skal vi til "West-coast". Wooh! Har vært der en gang før men skader ikke i det hele tatt å dra en gang til og ihvertfall ikke med resten av klassen også.
Så nå er det bare til å telle dager, 9 dager igjen.

Sjekket reiseruten og her er noen av stedene vi skal:


Kennedy Memorial i Dallas


Amarillo texas


Petrified Forest
Grand Canyon

 LOS ANGELES

Universal Studios Hollywood : This is the Waterworld show at Universal Studios, in Burbank, Hollywood. Thankfully, the show was better than the film. - Los Angeles, California, USA (Click to Leave Your Comments on Universal Studios Hollywood, Los Angeles, California, USA !!!)
santa monica beach


las Vegas

Salt Lake City


Mount Rushmore

GLEDER MEG!! : D

LIVETI gaar tok meg og Oda og fant fram kunsterne i oss og malte et maleri. Syns faktisk det bel ganske saa kult, ekstra kult siden alle de forskjellige fargene har betydning bak seg.


et hjerte vi lagde med tomlene vaare.


kjaerlighet


Den dystre tid.Saa tok vi med oss kunstverket ut paa taket og poset med det  :)

Hva syns dere? :D

"We gonna touch the sky"I går car det crafternoon på jentedormen og vi lagde noen stilige t-skjorter. Til tross for de mange timene med arbeid så ble jeg grådig fornøyd me min t-skjorte. Noen som klarer å se hvem det er? Dere fikk et lite hint med den teksten bakpå da men. : )

Hvis du vil prøve på det samme er det en tutorial på linken her

FØTAR
Foto: Nikon D60, 35mm f/1.8

Føtter og bein er så fine at jeg tar bilde av de hele tiden.
Føtter med fine strømper, strømpebukser, sokker, sko, neglelakk.

A girl like me (Rihanna-konsert)
Har ikke jeg bare verdens snilleste bror som fikser billetter til Rihanna-konsert for meg mens jeg er i USA. I og med at klokken var 3 på natten her mens de la ut billettene måtte vi få litt hjelp hjemmefra. Er egentlig ikke sånn SUPERDUPER fan av Rihanna, likte bedre uskyldige Rihanna med langt hår for noen år siden, men det blir no kjempe kjekt! Så nå må jeg begynne å høre litt mer på Rihana. Noen favorittsanger som dere vil anbefale?

Dagens mote og hvilke signaler vi sender med det vi går med (This is your life)

Dette blir et ganske langt innleg men det er noe jeg virkelig bryr meg om og som jeg tror treffer kjempe mange norske blogg-jenter i dag. Så jeg vil oppfordre dere til å lese og det ville vært kjekt med tilbakemeldinger.

Etter hvert som jeg blir eldre og får mer erfaring her i livet, merker jeg bare mer og mer at verden rundt meg bare krever mer og mer. Det er så mange forventninger til mennesket for tiden. Særlig nå som jeg bor her i isolerte Minnesota merker jeg dette når jeg leser blogger fra Norge og når jeg var hjemme i julen på besøk.

Man skal ha perfekt utseende, se bra ut hele tiden, bruke korte kjoler og skjørt, utringning og for ikke å glemme gjennomsiktige bluser som hviser hvilken BH du har på deg.

Jeg elsker mote, shopping og å kle meg fint; det må jeg ærlig inrømme. Men når mote begynner å gå ut på å hvise mest mulig fram av kroppen blir det helt feil syns jeg. Når det blir sånn blir man rett og slett dømt etter utseendet og ikke innsiden; og det er vel innsiden som teller  mest. Eller hva?
Toppbloggere - alle bilder er linket

Er vanskelig å få fram helt og alt hva jeg mener. Men jeg vil oppfordre dere til å tenke gjennom noen ting:

Hvorfor går du kledd som du gjør?
- Syns du det faktisk er kult, eller gjør du det bare fordi det er mote? Liker å vise fram kroppen?

Sender du rette signaler ved å gå kledd som du gjør?
- Tro det eller ei, man sender ut signaler med det man går med.
"Ikke annonser det du ikke vil selge"

Så fant jeg noe veldig bra greier fra denne artikkelen her

Vi består ikke bare av kroppen. Vi består også av ånd og en sjel. ?Vet dere ikke at dere er Den hellige Ånds tempel?? Gud skapte menneske i sitt bilde. Det betyr mye mer enn vi kanskje tenker over ved første øyekast. Det betyr at hver enkelt av oss er ment å skulle være et levende bilde på Ham, den Allerhøyeste og Allmektige Gud, på Kjærligheten og Godheten selv. Dermed har vi aldri lov til å spekulere i andres følelser eller spille på vårt utseende for å skaffe oss oppmerksomhet. Vi har aldri lov til å friste noen ved å fremby vår kropp med vitende og vilje. Gud vil at vi skal bevare den renhet og den godhet Han er, for å gi den betingelsesløst til vår livsledsager, ikke til noen annen. Slik hjelper Han oss til å beskytte oss selv mot uvedkommende. Så derfor har vi heller ingen rett til å gi hele "verden" smakebiter på hva vi kan varte opp med av fysisk deilighet?

Den virkelige skjønneheten kommer fra vårt indre!

Vi kan velge å gå mot strømmen, og velge en klesstil som ivaretar hele vår personlighet ? vår kropp og vår sjel. Vi kan velge å kle oss slik at vi ikke frister andre over evne, og blir et blikkfang for begjærlige øyekast. Vi ikke være bevisstløse moteslaver. Og er vi riktig våkne, kler vi oss slik at vi sender et signal tilbake til motebransjen om at for oss er verdighet viktigere enn ytre skjønnhet; vi nekter å bruke klær som fornedrer vårt menneskeverd og håner vår Gud.Du har ingenting å miste, vær deg selv og gå din egen vei.
Ikke la presset bli for stort!

Yesterday is a wrinkle on your forehead
Yesterday is a promise that you've broken
Don't close your eyes, don't close your eyes
This is your life and today is all you've got now
Yeah, and today is all you'll ever have
Don't close your eyes
Don't close your eyes

This is your life, are you who you want to be
This is your life, are you who you want to be
This is your life, is it everything you dreamed that it would be
When the world was younger and you had everything to lose

 

 

SNOWDAY!JIPPPPPPI!! Nå fikk vi også oppleve en snowday, det hadde jeg aldri trodd. Snowday forekommer når det er for mye snø til å gå på skolen, av og til er det litt digg at Amerikanere ikke er så barske som oss Nordmenn, hehe. Så det liker jeg svært godt. En fridag midt i uken er ikke noe å klage på akkurat.

Så nå skal jeg.. skrive brev, sende brev. Forhåpentlighvis henge med norskisene (Torben og Eivind) som er på besøk.. Ja.

Er det snø hos deg nå, eller begynner våren og komme?

HJELPNå skal jeg og noen venninner ut i byen her og så tror jeg vi skal vaske og rydde et venterom/kontor eller noe for noen som trenger det. Er egentlig ikke helt sikker på hva jeg skal men vi skulle hvertfall få vite litt om folk som var i nød og trengte hjelp i byen vi bor i og hva vi kan gjøre for å hjelpe dem. Så det blir jo ganske spennende. Er så kjekt å vite at jeg kan bruke mine evner til å hjelpe andre med ting de trenger hjelp til.

Little things

just-littlethings
Er den fineste siden jeg vet om akkurat naa, er saa mange fine bilder med tekster som jeg bare kjener meg heelt igjen i. Her er noen faa av mine favoritter.The POLAROID BOOKJeg har hatt denne fine boken med mange fine, spesielle og inspirerende bildene i en stund nå. Jeg syns det er så fint og gøy med polaroid bilder at jeg bare måtte kjøpe den. En gang skal jeg ha et sånn et gammelt polaroid kamera som jeg kan ta mange fine bilder med. Gleder meg allerede.Har du prøvd polaroid kamera?

SJUKDOM


foto: Nikon D60, 35mm f/1.8
Solveig Karin

Å dra til legen som nordmann i USA er ikke bare, bare. Men, men. Etter å ha vært syk i 3 uker med hosting og alt mulig overtalte mamma meg endelig til å dra til legen for å sjekke det ut og der fikk jeg vite at jeg har infeksjon i begge ørene og nesen. Deilig. Men nå satser jeg på at jeg blir frisk, får hørselen tilbake og da er jeg klar til å innta verden med storm! :D

Datter av Kongenes Konge!

Fikk en kjempe melding fra min kjære gode venninne Cathrine så tenkte jeg kunne dele den med dere. Skader aldri med noen gode ord på veien.Noe av det jeg har lært av å være leder i ungdomsmiljøer er at vi alle trenger inspirasjon og oppmuntring.Uansett alder.. Mange jenter har realistiske drømmer, men føler de ikke er god nok til å klare å gjennomføre dem eller så er de for redd til å gjennomføre dem. Men vi er alle en prinsesse ? datter av Kongenes Konge!

2.Kor 6:18: «Jeg skal være deres far, og dere skal være mine sønner og døtre, sier Herren, Den allmektige.»

Så du har kanskje ikke håret eller kroppen du vil? Du har kanskje ikke den beste sangstemmen, eller du er kanskje ikke den smarteste på skolen. God elsker deg akkurat slik som du er ? akkurat hvordan han skapte deg. Fregnene mine, håret ditt, sangstemmen(enten den er god eller dårlig), det er det som gjør deg forskjellig fra alle de andre her på jorden ? alle de tingene ble bestemt av Gud, han som skapte hele jorden. Neste gang du ser deg selv i speilet takk Gud for at han skapte deg akkurat slik som han gjorde, som hans prinsesse. Han bruker bare det beste materiale og hans stil er alltid «in».

Efeserne 2:10: «For vi er hans verk, skapt i Kristus Jesus til gode gjerninger, som Gud på forhånd har lagt ferdige for at vi skulle vandre i dem.»Gud skapte deg slik som du er fordi det er slik han ville skape deg. Han kjenner vært hårstrå på hodet ditt og han vet de 40 millioner angene hjertet ditt kommer til å slå i år og han kan identifisere hvher eneste av de over 2 trillionene røde blod celler som er inni deg akkurat nå.Gud han ønsker at du skal fortelle han at du vil bli født på ny og bli en perfekt versjon av deg selv gjennom nåden Jesus gir. Gud har store planer for all sin fremtid, både her på jorden og i himmelen.

Bonnie Jensen sa: ?When you are smiling in the inside, it shows in the outside?.

Dette er sant, det leser vi om i Bibelen og, etter at Gud hadde snakket med Moses. Mange i dag liker å skjule ting i livene deres, går rundt med en fasade. Folk er redd for hva andre vil tro om dem og hva andre skal gjøre med den informasjonen de har fått. VI har alle problemer på forskjellige måter. Alle har noe de må gå gjennom. Og det er ikke alltid like lett å gjøre alt alene.

Gud ser også alt, alltid. Uansett, og han elsker deg så ufattelige høyt at han gav sin egen sønn for at du skulle få evig liv i himmelen.

DU er GUDS MESTERVEK og DU er skapt i HANS bilde!! Til slutt skal jeg bare skrive en bønn Debora Coty skrev: ?The Right Focus?. ?Cleansers, foundation, mascara, lip gloss...kindness, patience, gentleness, self-sontroll...Lord, help me to focus as much on my inner beauty as my outer beauty.?

1.Peter 3:3-4: «La ikke ytre stas, som frisyrer, gullkjeder og fine klær være det som pryder dere, men hjertet, det skjulte mennesket med sin milde og rolige ånd, som er uforgjengelig og dyrebar for Gud.»

SUPERSOLVEIG

Gårsdagen var helt vill. Jeg snek meg rundt i gangene, hjalp gamle damer over gaten, katter som satt fast i trær, enslige freshmans.. osv. Når ingen så meg, fløy jeg gjennom gangene. Jeg fikk også bare en feil på økonomi prøven. Mææn SUPERSOLVEIG inponerer meg alltid!

Ok, det var litt random, men jeg er litt random. Var SUPERHERO-dag i går på skolen og jeg likte det meget godt!
Jeg tror alle har en superhelt inni seg

RED LIPS

Her er noen av bildene Helen tok av meg for leden. Hun går også på Hillcrest og blogger så er bare til å besøke bloggen hennes www.heleninusa.blogg.no/

Hva syntes du om bildene?

MY WONDERFUL WORLD OF FASHIONJeg har en sånn en fin tegne bok som jeg kjøpte pa Urban Outfitters noen måneder tilbake som jeg tar fram når jeg kjeder meg. I den kan jeg fargelegge, tegne og få noen rimelig bra tips. Her er litt bilder fra boken.

så ikke den gøy ut?

One Time

I dag har jeg vært ute i en skog og hatt photoshoot, og tro det eller ei.. jeg var ikke bak kameraet, jeg var forran.  Det gjør egentlig ingenting, for jeg elsker å deige meg forran kameraet for å være ærlig.

Neste uke er utkledningsuke så da må den kreative delen av meg komme fram. I morgen skal vi kle oss ut som superhero'es, tirsdag Formal, Onsdag Movie character, Torsdag Green-day og Fredag Jersey. Vet egentlig ikke hvorfor vi skal kle oss ut, men men. Er no litt gøy.

THE MARKET

Selv om vi ikke har så mye i denne lille byen jeg bor i, så har vi en butikk som jeg bare må stikke innom hver gang jeg går forbi. Den har alt mulig fine ting, fra tepper til mat, fra smykker til kremmer.. bagger, klær, sminke, fine fine bøker osv.

Så ikke det bare ut som drømmeland?

Bønneemne

http://crs-blog.org/wp-content/uploads/2011/03/JAP2011051625.jpg

http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_lhw8dmSQmT1qze0z6o1_1280.jpg?AWSAccessKeyId=0RYTHV9YYQ4W5Q3HQMG2&Expires=1299964328&Signature=bB%2BTTSJua27ZCtD8oixE%2FsEUJ5E%3D

Det er forferdelig å høre og se hva som har skjedd i Japan. Har en kompis her på skolen som er fra Japan, hjemmebyen hans er rammet så tenkte bare at det hadde vært kjempe fint om dere ville bedt for han og familie og vennenes hans. Og selvfølgelig generelt resten av Japan.

REMINDER

Tenkte jeg skulle minne dere på at dere kan følge bloggen min på bloglovin ved å trykke på denne ballerinaen jeg har laget som Bloglovin-button. For de som ikke har bloglovin vil jeg anbefale det på det sterkeste, da slipper man å huske på alle bloggene man vil lese og kan lagre de innleggene man liker ekstra godt : )

Fly Away


Foto: Nikon D60, 35 mm f/1.8

Jeg vil egentlig ikke fly avgårde (ikke med det samme hvertfall) men passet til bildet.

I LOVE MY LIFE

I dag har jeg:

Sittet inne på biblioteket i fritimen


Vært nede på the Semminary hvor de har en snack-maskin hvor man kan velge denne hemmelighetsfulle greien og få en tilfeldig sjokolade. Det prøvde Knut seg på.


Hatt en mini-fotoshoot ute
sittet ved siden av Cat som hadde på seg dette fine smykket som mamma'en hennes har laget


Hatt Economics
Photobucket

tegnet


skrevet brev (bildet er av Lars)


tegne tmer


Spist en rimelig god lunch
Hatt Biologi


Hørt på JB


fått en fin tegning av Malin (Jeg er et tre)


Laget smoothie
En fin dag hvor jeg tok noen fine bilder med andre ord : )

Getting ready for SUMMER

Det er så billig her i USA at det nesten blir litt dyrt, hehe. Når Marianne var her på besøk tok vi turen på Mall of America (Amerika's største shoppingsenter, troor jeg) kjøpte jeg blant annet denne fine blondekjolen jeg gleder meg til å gå med masse i sommer og en baseball jakke. Har alltid vært så usikker på om jeg skal ha en, men nå kjøpte jeg bare en, de er fortsatt litt kule syns no jeg.

Er du klar for sommer?

For et fint liv!!


Bare for å sprike opp innlegget litt med et bilde. Digger denne indianer smykket jeg nettopp kjøpte på Mall of America

Nå har Malin og meg feiret at vi har fått lappen med boller og brus. Sunniva kom innom også en tur og når vi satt der, så tenkte jeg bare.. at jeg er bare så heldig, å få bo på en dorm sammen med så utrolig mange jenter jeg er kjempe glad i og bare elsker å være med er jo bare helt fantastisk! Jeg skal virkelig nyte de tre siste månedene jeg har igjen her på Hillcrest hvor jeg har fine, fine jenter rundt meg hele tiden som alle har skjønne smil og som alle er så unike : )

Kunne du tenkt deg å bo på samme måte som jeg gjør for tiden?

I've got my license!!


Wææææææh, jeg besto nettopp oppkjøring for den Amerikanske billappen! Gurimalla, kan ikke tro min egen handling. Så nå kan jeg frese rundt i AMERIKA. Egentlig ikke men jeg har hvertfall lappen.

"The one that I thought was gonna fail, passed"
- kjørelærer Tom om meg.

JUSTIN BIEBER, NEVER SAY NEVER!

OH MY GOOOSH! Jeg har Bieber Fever! Så nettopp filmen eller dokumentaren "Justin Bieber, Never say never", og den var en av de beste jeg har sett i mitt liiiv. Jeg bare digger Justin Bieber! Han er så sympatisk, flink, skjønn og grei! Hehehe, føler meg som en crazy Bieber fan nå (er kanskje litt det også) men jeg fikk bare kjempe godt inntrykk av han av å se filmen.

Hvordan lage LP-plate skåler

Rachel hadde denne supre ideen, å lage boller/skåler av gamle LP-plater. Syntes det ble utrolig stilig og kreativt samtidig som de har et preg av 50-, 60-tallet i seg. Noe jeg liker veldig godt!


Så det du trenger er lp-plater, tipper du kan finne mange billige på Fretex.


Du ligger platen oppå en stål bolle som du tar inn i ovnen. På bildet er bollen faktisk feil vei, så bollen skal egentlig stå på hode med platen oppå.

La den stå inni ovnen ca. 5 min til den begynner å bli bøyelig og er lett å forme.


Snu bollen og stapp platen oppi ved hjelp av en mindre bolle.


Form den til slik du vil ha den.TADAAAAA! Du har en ny skål du kan ha smykker og stæsj eller annet i .

BIKER WOMANI dag har jeg på meg ny skjorte og nye sko. Vet ikke helt hva jeg syns om skoene egentlig, men de er no litt kule hvertfall. Nå skal jeg ut på café med min lillesøster Marianne og hele resten av gjengen fra Norge som reiser i dag. Litt trist, men er bare 3 måneder til jeg kommer hjem til Norge for godt, og det går jo super fort.

Hva er dine planer for dagen?

KJÆRLEIK


foto: nikon D60, 35mm f/1.8

yeeey. ferdig med skoleuken, alle prøver, lekser og innleveringer! Nå skal jeg leve livet!

STRESS!


model: Lisa

Jeg skriver sånn ca. aldri om skole og prøver men overlever jeg morgendagen skal jeg hoppe opp og ned i luften ti ganger og prise Gud. For denne uken har vært noe HERK. Typisk å ha titusen prøver samme uke som man har besøk fra Norge. I morgen har jeg Sosiologi-prøve og Old History prøve pluss en innlevering for ikke å nevne leksene jeg har i alle de forskjellige fagene. OH MY GOSH!

Jeg vil bare ut og ta bilder, synge, danse, lage ting og gjøre alt hva liker. Får bare tenke at når skoleklokken ringer i morgen kl 3.45 har jeg fri fra skole i to dager! DET skal jeg nyte! Jeg misunner dere norskiser med vinterferie nå gitt.

SJING SJANGS KINAMANN, KINAMANN ER DØDMasse norske som var her på Hillcrest i fjor er kommet på besøk, noe jeg trodde skulle bli kjempe pinlig. Men det er det ikke, de er alle kjempe greie og morsomme. Var på Hunan (for første gang), som er en Asiatisk buffet-restaurant med masse godt med noen av dem i dag.

I morgen reiser tar jeg for første gang i mitt liv fri fra skolen for å shoppe! Woohoo. Vi skal på Mall of America (sånn ca Amerika's største shopping senter)!

hits