mars 2013

et stk spent menneskeJeg er tilbake i Norge, og jeg må si jeg er mildt sagt sjokket over hvor kaldt det er her. Femti grader forskjell fra Kambodsja!

Om ikke lenge lander også kjæresten min, Håkon i Norge. Han har vært i Brasil mens jeg har vært i Kambodsja. Så nå er jeg kjempe spent og gleder meg veldig til å se han! Rart å tenke på at vi ikke har sett hverandre på 4,5 måneder.

KAOS

Marie, Solveig og Kaja har startet å pakke....

Rommet ser for tiden slik ut.. Baggen min veier 30 kg, med andre ord: jeg har ikke med å gå på, så nå er det bare håndbagasjen som skal fylles opp.

PORTRAITS, CAMBODIA

Disse go'ingene (se bilder under) har jeg ikke sett på over en måned. Vi har nemlig vært ute å reist og sett mange forskjellige prosjekter og provinser.

 Vi er nå tilbake til Phnom Penh hvor pakkingen for hjemreisen til Norge er begynt. Vi nyter våre siste dager med å være med alle de gode vennene vi har fått her samtidig som vi prøver å få gjort en del av det vi vil savne mest når vi drar. Som å dra på marked, danse (tradisjonell), besøke Daughters og andre fine cafeer vi liker veldig godt og selvfølgelig besøke arbeidsplassen vår som vi har brukt masse tid på. 

hits