april 2011

Royal Wedding In The Middle Of The Night


Naa er vi klare her for royal wedding med Prince William og Kate. Vi har hamstret inn Ben & Jerry's is og skal spise knekkebroed med leverpostei og makrell. For paa grunn av tidsforskjelll begynner bryllupsprogrammet kl 3 om natten her, men vi venter til klokken 4 med aa staa opp for aa faa med oss de viktigste gjestene. Vi maa jo se litt paa kjoler ogsaa, ikke bare bryllupet.

Andre som skal se bryllupet?

Back To The CastleMye har skjedd siden sist. Pappa som kom paa besoek hadde med seg en overraskelse til meg.. MAMMA! Kjempe goey, hadde ikke tenkt tanken en gang at det kunne skje. Saa det var veldig overraskende, er helt utrolig at de hjemme har klart aa holde det hemmelig.

Fikk plutselig omgangssyke i gaar-natt og kastet opp 8 ganger, aesj. Men naa er jeg frisk, saa fint er det : )

Ellers har vi naa komt tilbake paa Hillcrest aa det foeles godt og rart paa samme tid.

En ting til.. dataen min er oedelagt! Hva er en blogger uten data. Men fikser naa alltid noe, naa skriver jeg paa dorm-pc'en men amerikansk tastatur som du vel har merket : )

MOUNT RUSHMOREI går var vi oppi fjellene og så det berømte mount rushmore med de fire preisdentene George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt og Abraham Lincoln. Det var jo ganske så kult å se, men en ting som overrasket meg var hvor lite det var. Eller, egentlig så er det jo ikke lite men i forhold til hva jeg hadde sett for meg var det ganske så lite.I dag bærer det tilbake til Minnesota hvor vi skal være to netter før vi drar tilbake til skolen. Denne turen har virkelig gått fort må jeg si. Men en ting som er bra med det, er at jeg i dag møter pappsen i Minneapolis og han skal være her helt til onsdag :D 

LAS VEGAS

Jeg tulte da jeg sa vi hadde vært en svipptur innom Texas, der hadde vi jo allerede vært. Men der vi faktisk var en svipptur innom var i Las Vegas. Den byen er no så som så. Kule bygninger og sånn som skal forestille andre byer men det er det. Resten er ikke så kult.

Her er bildene jeg har fra byen.Akkurat nå vet jeg egentlig ikke hvor vi er, men vi er hvertfall komt tilbake til kulden og det er skikkelig kjedelig. Det er visst snø i Fergus også, så bli kjipt å komme hjem fra påsketuren. Jeg som så for meg det skulle bli skikkelig varmt til vi kom tilbake så vi kunne spille fotball ute og sole oss og hele pakken..

Stones and feathers


Bilde fra dagen vi var i Disneyland. Ringer fra forever21

I går var vi en svipptur innom Texas hvor vi fikk se litt av byen og shoppet. Videre dro vi til Utah og her er vi nå på et helt superfint hotel. Tror ikke jeg har sovet i en deiligere seng siden.. vet ikke. Men det er vel fortjent for i dag skal vi ha den lengste kjøredagen vi skal ha på hele turen mener jeg og huske.

BEVERLY HILLS AND WALK OF FAME
I dag var dagen hvor vi skulle dra inn til selveste Hollywood og gå på walk of fame hvor vi skulle se  på alle stjernene. Utrolig hvor gøy det skal være å se stjerner på bakken hvor det er skrevet inn navn på kjendiser på. Men jeg syns det er litt gøy med kjendiser og sånn da, det skal jeg ærlig inrømme; selv om jeg ikke er noe ekspert på dem.
Er så masse kule biler her så føler jeg poster bilder av biler i hvert innlegg, hehe :)


Han her har forstått det!

En ting jeg merket når jeg kom inn til byen er at de er helt crazy her. Vi så butikkarbeidere som løp etter en tyv, utkledde mennesker og bare.. ja orginale mennesker.
ÆHhhh, He's alivee!


Vanlig syn


Penelope Cruz


 <3

HELTEN!
ikke dumt å bo på toppen av det fjellet nei (Beverly Hills)


noe stilige biler inni der.

Deretter dro vi på Santa Monica Beach, men det var ikke særlig til vær, ganske så kaldt og blåsete så jeg droppet å bade men vi gikk rundt og så litt. Da vi ventet på bussen kom det btw. en kjendis forbi med hunden i bånd. Husker ikke hva han heter men han spiller hvertfall i Scrubs og noen andre filmer :) Dette er artig!

UNIVERSAL STUDIOS

Jeg ligger en dag etter med bloggingen så i går blogget jeg fra dagen før der og i dag før der igjen. Kanskje jeg rekker å blogge om gårsdagen i dag oog i dag.

Men i går var vi hvertfall i Universal Studios! Har vært der en gang før men en gang til skadet jammen santen ikke. Fikk tatt mange ting som jeg ikke tok sist gang og oppleve mye nytt fra forrige gang.
Meg og Christine


Helen på den røde løperDet første vi gjorde da vi kom inn var å stille oss i en laang kø for å ta en tur med et tog som viste oss rundt hvor de spiller inn forskjellige filmer og serier. De viste også mange forskjellige effekter som blir brukt.


Jeg lurer på om disse er noen kjendiser, det ser litt sånn ut. Så ser det ut som de filmer et eller annet. Noen som har en aning?

Noen som kjenner igjen disse bilene fra noen filmer?

Ok, dette her var kult! De viste fra et set fra fast furious hvor bilene "føk i været" med brann og greier i bakgrunnen!


Vi var også på et helt vilt vannshow hvor mye crazy skjedde! Det er visst verdens beste show eller noe.

Etterpå tok vi bilde med stunt-mennene :)


Ikke dum de nei :)

Da vi kjørte hjem var vi omringet av limmosiner, det var folk og biler over alt og det viste seg at Rod Stewart skulle ha konsert.


LA i solnedgangen

DISNEYLAND (LA), where dreams come true!
I går (i forgårs for dere) var vi i Disneyland, where dreams come true! Jeg har aldri før vært i Disneyland så det var litt gøy å oppleve det. Følte meg som en liten jente igjen da jeg løp mellom berg og dalbanene og så på alle de kjente figurene som jeg har sett på tv. Det var kjempe varmt og deilig vær og vi koste oss veldig!
Let the memories begin!!
DISNEYLAND


Syngende menn i gaten, fin jobb må jeg si.
Hehe, dette bilde er fra den største berg-og-dalbanen de hadde, den tok vi fire gangen den var så gøy! Og det ble bare gøyere og gøyere for hver gang vi tok den.
Disse minni-mus-hårbøylene toppet bare dagen! Jeg syns vi var så fine i de jeg :)


Lurer på om han mannen bak oss er model..


"tilfeldig" fin guttegjeng ;)


DISNEYLAND-GJENGEN!!


ok.. dette bilde har en morsom/ekkel historie.. eller en morsom og en ekkel historie.

Når vi sto i kø for å ta denne "ride'n" var det noen som var oppi den før oss som spyttet ut og gjett hvem det landet på.. jo meg!

Historie nr. 2: Når vi skulle gå ut Exit døren stresset vi skikkelig med å få opp døren og vi dyttet og trykket og alt mulig. Da jeg plutselig kom på at de helt sikkert måtte låse opp døren for oss, så vi sto å ventet til en fyr som jobbet der kom bort, men han trengte ingen nøkkel for å åpne den han åpnet den så lett som bare det vet bare å dytte litt i den. Gjett hvem som følte seg passe dum da!
Dagen sluttet med et fyrverkeri-show med musikk til som var helt fantastisk!!

STARBUCKS IN AMERICA

Noe som er ekstra gøy når vi kommer oss litt vekk fra mini-byen vi bor i her i USA er å komme seg på starbucks. Ikke det at det er sånn KJEEMPE godt, men det er ganske godt og så er jo hele den Starbucks-greia ganske så gøy. På vei til Calirfornia hadde vi et stopp på Starbucks hvor jeg drakk Frappuchino og spiste blåbær-scone. NammNamm. Regner med det blir mer av det på turen : )
Nå bærer det inn til sentrum av LA som vi ikke har sett enda så det blir spennende. Husker egentlig ikke så mye av det heller så ja. Tror vi skal tilbringe hele dagen i Disneyland. Så det blir koselig.I just met Big-Bill

Nå har vi endelig komt oss til Los Angeles. Det er den byen jeg har gledet meg mest til selv om jeg har vært der før, men jeg bare liker palmene her og det by-livet.

Vi har forresten allerede møtt den første kjendisen her. Det var da vi i dag var hele klassen ute og spiste (spiste skikkelig fisk for en gangs skyld) og kom vi i snakk med "Big-Bill". Husker dere han? Han som silte i Tele 2-reklamene om Big Bill og Small Bill.HURRA, HURRA, HURRAAA!


VERDENS BESTE LILLESØSTER (fra min side) FYLLER 16 ÅR I DAG! Desverre kan ikke jeg være med hun og feire siden jeg er i USA men uansett. Håper du får en kjempe fin dag Marianne, du er super!

Hun har btw. blogg www.mariannekp.blogg.no

Grand Canyon

I dag var vi å så Grand Canyon, en stor grop i bakken. Dere har nok hørt om den. Har vært der en gang før, men hadde helt glemt hvor fantastisk det var.  Å stå på kanten av fjellet og bare se utover alt dette, det er bare fantastisk og må oppleves en gang i løpet av livet. Får meg til å tenke på hvor allmektig Gud er og hvor en fin jordklode han skapte!
Oh, I said it's Arizona

De to siste dagene har vi tilbringt i Arizona hvor vi for det meste har sett på stein og fjell, noe som er mer interesant enn man skulle trodd. I går så vi på forsteinede trær.


Dette er et tre.. men en stein.. men et tre som er en stein. Forvirrende ikke sant?


Trine
Solveig in the wilderness

og så noen biler jeg tok bilde av i løpet av dagen


Favoritten <3

Don't Mess With Texas

Etter vi hadde vært i Texas sentrum for det videre lenger ut på landet hvor vi skulle besøke en ranch. Det viste seg at denne dagen skulle bli en av mine TOPP 10 beste dager fra hele mitt liv!

Da vi kom fikk alle utdelt cowboy-hatter og skjerf vi kunne bruke for å få denne cowboy/texas-feelingen.

Etterpå gikk vi ut på en stor slette hvor vi spilte volleyball for så og kaste oss på hesteryggen og ri noen runder rundt.Deretter gikk vi inn for å spise middag sammen med en helg gjeng med folk som skulle være hostfamiliene våre for den kommende natten. Det  var også tre søte jenter som sang country sanger gjennom hele måltidet, de var bare kjempe flinke. Helen filmet de så kan linke til det når hun legger ut film ;)Etter måltidet fikk vi tildelt host-families. Meg, Oda, Malin og Live bodde sammen med et eldre ektepar som bodde i et KJEMPE fint hus. Med en gang vi kom fikk vi tildelt rom vi skulle sove på og så gikk vi ut for å bade i bassenget de hadde. Det var så fint, med lys rundt hele bassenget (var mørkt når vi badet). Etterpå gikk vi opp og spiste cookies og pratet med hoster'sene våre. Dere aner ikke hvordan det føles å være i et hus hvor det er noen som tar vare på oss og verter oss opp etter å bodd på en dorm (internat) i et år (var hjemme i julen da).

Det hadde vært snakk om at det skulle være en liten storm i løpet av natten mens vi var der, men vi fikk beskjed om at det ikke var noe å bekymre seg for, hvis ikke taket fløy av.

Meg og Malin som sov på samme rom sov oss no bare gjennom hele stormen men da vi våknet opp fikk vi vite at det hadde hvist vært helt vilt og at det var utrolig vi ikke hadde våknet. De andre elevene fortalte oss det hadde lynet flere ganger, hvert sekund, haglet og blåst helt vilt! CRAZY med andre ord.
De vi bodde hos, har en bedrift og hadde hvist også måtte dratt ut til den i løpet av natten for huset var visst blitt delt i to. Mens vi var alene i huset hadde hvist politiet komt å dundret på døren, men vi sov oss gjennom det også vi. Hehe. Det var rett og slett helt Texas!

Her ser du ett av MANGE trær vi så hadde ramlet over veien.Huset vi bodde i. Fin velkomst med norsk flagg og greier.


Til tross for dramatisk slutt så var dette den beste overnattingen så langt, og en av de beste dagene jeg har hatt i mitt liv. Må ærlig inrømme jeg har fått mersmak på Texas. Bo på en ranch hadde ikke vært dumt : )

WELCOME TO TEXAS

Heia.
Fikke ikke blogget i går så jeg tror jeg rett og slett bare deler det som har skjedd opp i flere innlegg, for det er litt av hvert skal jeg si dere.


I går kjørte vi til Texas, hvor vi først dro inn til sentrum for å se på stedet hvor John F. Kenedy ble skutt. Det var jo ganske spennende i og med at det var noe stort som skjedde i historien og så har vi jo sett masse bilder og filmer av det. Det var forresten eeenda varmere i Texas enn det var i Oklahoma. Hvor skal dette ende? :D

Posing med åstedet hvor J. F Kennedy ble skutt:


Her er vinduet hvor Lee Harvey Oswald skjøt fraVidere tok vi litt bilder i byen mens vi ventet på å bli tatt med ut til en ranch
For et fint liv jeg lever, må bare si det : )

PÅSKETUR DAG 2: OKLAHOMA

Det har vært en lang dag med mye kjøring, fra klokken 9 til 21. Så nå har vi endt opp i Oklahoma. Været er kjempe deilig, solen steiker og det er 30 grader celcius. Synd vi for det meste sitter på bussen, men vi får jo pauser inni mellom og da er det bare kjempe deilig! Rart å gå fra kalde Minnesota til her hvor det er så syden-varmt.


Jeg har spist tre deilige skriver med norsk ost på i dag. Det fikk med til å smile fra øre til øre : )

Her er vi på et velkomssenter i Iowa.
Bussing:
Pause med shopping:


Tilbake på bussen:Nammmi!


Ny pause:
Århh, herlig gjeng dette her altså : )

I morgen bærer det til Texas, HOOWDY!

Under The WaterTrine har et sånn et kjempe stilig undervannskamera som man kan ta bilder under vann med (hehe, bombe at det går ann å ta bilde under vann med et undervannskamera ikke sant?). Så det ble litt leking med det i går da vi kom på hotellet og bader.

Trust in the Lord with all your heart and lean not on your own understanding; in all your ways acknowledge him, and he will make your paths straight.
Proverbs 3:5-6

PÅSKETUR DAG 1: IOWADa var vi komt oss til Iowa. Vi har kjørt ca. 8 timer men det går jo superfort i godt selskap. Ystebø er i godt humør og stemmer opp med sanger og historier, og vi alle synger med. Ganske så gøy!Gravplass for Amerikanske soldater som falt for sitt fedreland under en rekke forskjellige kriger. Dette er bare en liten del av kirkegården, og det sier litt..

Minnesmerke for utvandrerne fra EuropaFin gjeng i blåe gensre :)

Etter dette dro vi til en norsk kirke som noen nordmenn startet da de kom over til Junaiten for mange år tilbake. Der spiste vi deilig pizza, salat og kake. Vi sang selvfølgelig også noen trudelutter, det hører jo med.

Noen morsomme happenings fra dagen:

- Lars faller i et hull, Ystebø sier "Helen, du må komme å ta vare på gutten"
- Kristin sitter på do, Live skal passe på men stikker for å se på noen bilder da hun ikke merker at Knut går forbi bak henne og inn på doen hvor Kristin sitter.. pinlig!
- Elisabeth prøver å ta på viften på bussen og trykker på knappen mange ganger uten at viften går på da Hanne sier "Du vet det der er lys-bryteren sant?"

Ellers kan dere sjekke ut Mortens blogg fra dagen HER

PÅSKETUR!!

Ettersom det har vært en super-travel uke med masse lekser, prøver og innleveringer har bloggingen rett og slett blitt nedprioritert. Men nå kan jeg legge all stress og bekymringer for prøver å styr bak meg. For nå er jeg pakket og klar til å reise på påsketur med norskiene.

Hadde vanskeligheter for å tro at jeg skulle klare å pakke og få rommet fix ferdig da dette her møtte meg i dag etter skolen:Men tro det eller ei, nå ser det faktisk slik ut : ) Ryddeskillz kaller vi dette.Så nå er solhatten pakket og jeg er klar for å innta Hollywood med storm!


Vi starter selvfølgelig reisen med NORSKIE-genser-antrekk!

Igjen for dere som ikke vet det så reiser vi til DALLAS, TEXAS, GRAND CANYON, HOLLYWOOD, UNIVERSAL STUDIOS, DISNEYLAND, SANTA MONICA BEACH, WALK OF FAME, LAS VEGAS, SALT LAKE CITY, MOUNT RUSHMORE, OKLAHOMA, BEVERLY HILLS! Ikke dumt med andre ord : )

Orange Pants
Malin og jeg fikk oss enn morsom opplevelse da hun kom inn til meg i går rett førs kolen og vi så at begge hadde på seg kliss make farget bukse begge med svart belte og svart cardigan. Hehe. Gjett om vi fikk mange blikk og kommentarer, og Malin og jeg er ikke akkurat sjeldent med hverandre heller så da var det ekstra morsomt. Forundrer meg ikke om folk trodde vi hadde planlagt det :D


deilige bilder..


"JESUS IS A FRIEND OF MINE"Åhh, dette er bare den morsomste og beste sangen jeg har hørt på lenge. For tiden går alle på hele skolen rundt og synger på den, er bare så morsomt.


Warning! Den kommer til å være stuck i hodet ditt over lenger tid!!

Mall of America

I går var det klart for den store kjolejakten for oss jenter til JS-ballet vi skal ha i mai. DSå hele dormen dro til Mall of America for å shoppe. Er ikke stort til shopping-muligheter her i Fergus så det er ganske stort for oss og dra på Amerika's største shopping senter en gang i blant. Fant ikke kjole, men mange andre gjorde heldighvis det. Jeg finner nok drømmekjolen på påsketuren kan jeg tenke meg : )

Bussturen til:

Standard-Solveig: Legg randome ting oppå hodene til de som sitter foran og se hvor lenge den blir liggende. Kjempe gøy!
Komfortabel stilling å sove på en buss påWOHOO! FREMME!
Malin smilte fra øre til øre da hun så fargene gult og blått og så det var IKEA som var forran hennes øyne. Hun er svensk.


Det er til og med berg og dal baner inne på Mall of America

Hjemveien.

Fine Malin i min fine nye hatt.
Innkjøp

hits