mai 2010

LOOK AT MY FEET

Jeg kom meg over og ned alle fjellene i går.
Og jammensanten var det et slit, og beina var heeelt skjørt. Jeg har sikkert 10 blemmer på hver fot.
Ser helt forferdelig ut, burde jo vært skrevet inn i blogg.no's regler at å poste bilder som dette er strengt forbudt men.he

uten neglalakk og greier. FYSJAMEG! Føler jeg deler ALT med dere akkurat nå.

Jeg fikk en diplom da.. og en buff.. og en fin turkis t-skjorte (se lenger ned) Fornøyd med det.Men i dag, altså dagen etter hadde vi aktivitetsdag på skolen, noe som var alle tiders selvom laget vårt ikke hadde blitt sutte opp. Men så plutselig fikk vi spille med en annen klasse som trengte så sårt noen på laget. JUBEL


Meg i action, om tro hvordan det gikk..


I action igjen, med stil............


Emelin og meg


tre random deilige jenter


Fine fine Bergen.

Hvis dere lurte på åssn det gikk med volleyballturneringen så tapte vi alle kampene. hehehhe :D jaja

Klar for en laaaaaaang fjelltur!


gårsdagen's (gårdagens ?) outfit. Indiska!
NÅ skal jeg gå 7-fjellsturen. Gurilondon hva har jeg funnet på? haha. Dette blir artig! Sekken er pakket med nøtter, sjokolade, epler, gulerøtter, vann, skive med makrell, ekstra sokker.. Mmm, det er alt.
Dette er sykt!

Ønsk meg lykke til!
Sees forhåpentligvis. hehe

Pappas kjærlighetsbrev til meg og deg

Cheap, tasty and useful


Jeg har blitt forelsket i disse skoene, alle sammen nesten!
Hadde planer om ikke å kjøpe noen nye sko før jeg reiser til USA men jeg klarer ikke la være når det gjelder disse.
Så det store problemet er nå, hvilke skal jeg kjøpe først?


Å se på de!

Noen som har et par Noodles?
Er de god på?


Flere som har spurt hvor man kan få tak i de. Trykk deg innpå linken: http://noodleshoes.net/distributors/retailers-in-norway/ for å finne ut hvor de kan kjøpes i DIN hjemmeby.
Mener de koster ca. 499,-

Vennskapets makt

Jeg må bare dele en utrolig bra og rørende historie som virkelig (jeg mener det faktisk altså) er verd å ta seg tid til å lese! Den rørte ved meg og jeg er sikker på den vil røre ved deg også. Jeg kjenner ikke vedkommende, men det gjør ingenting.


ilustrasjon. foto//Marianne Karoline. Bilde: Ingeborg (kusine) og Solveig (meg)En dag , når jeg var ny på ungdomsskolen, så jeg en gutt fra min klasse som var på vei hjem fra skolen. Han het Jonas. Det så ut som han bar alle bøkene sine. Jeg tenkte for meg selv, hvorfor vil noen ta alle bøkene med seg hjem på en fredag? Han må virkelig være en nerd.
Jeg hadde planlagt en ganske fin helg (fest og spille fotballkamp med vennene mine i morgen ettermiddag), så jeg ristet på hue og gikk videre.

Når jeg gikk der, så jeg en gjeng med gutter, som kom løpende mot ham. De løp på ham, slo alle bøkene ut av hendene hans, og sparket beina vekk under ham så han landet rett i søla. Brillene hans for av ham og jeg så de landet ca ett par meter i fra ham.
Han så opp og jeg så en forferdelig tristhet i øynene hans. Jeg følte virkelig synd på ham, så jeg løp bort til ham. Mens han krøp rundt for å finne brillene sine, så jeg tårer i øynene hans. Når jeg gav brillene til ham, sa jeg;
De der typene der er noen tullinger. De skulle hatt juling!
Han så på meg og sa;
Hei, takk! Det var et stort smil i ansiktet hans.
Jeg hjalp ham med å plukke opp bøkene hans, og spurte ham hvor han bodde. Det viste seg at han bodde jo i nærheten av meg så jeg spurte ham hvorfor jeg ikke hadde sett ham før. Han fortalte at han hadde gått på en privatskole frem til nå. Jeg ville aldri hengt sammen med noen fra en privatskole før.
Vi pratet hele veien hjem, og jeg bar bøkene hans. Han viste seg faktisk å være en ganske kul type. Jeg spurte ham om han ville være med å spille fotball på lørdag med meg og vennene mine. Han sa ja.
Vi holdt sammen hele helgen, og jo mer jeg ble kjent med ham, jo mer likte jeg ham. Vennene mine synes det samme.

Mandag morgen kom, og der var Jonas igjen med sin svære stabel med bøker. Jeg stoppet ham og sa,
For en type du er, du kommer til å bygge noen svære muskler med den svære stabelen med bøker med deg hver dag!
Han bare lo, og gav meg halvparten av bøkene.

I løpet av de neste 3 årene ble Jonas og jeg bestevenner. Når vi var i avgangsklassen, og drev å funderte på videregående, bestemte Jonas seg for å gå allmennfag, mens jeg tenkte på handelsgym. Jeg visste at vi alltid ville være venner, og avstandene imellom oss ville aldri bli et problem. Han ville bli lege, og jeg tenkte på bedriftsøkonomi og å satse på fotballen.

Jonas var den som utmerket seg i vår klasse. Jeg ertet ham stadig vekk om at han var en nerd.
Han var nødt til å forberede en tale for avslutningen på skolen. Jeg var så glad det ikke var meg som måtte gå opp på podiet å tale.

På avslutningsdagen, så jeg Jonas, han så flott ut.
Han var en av de gutta som virkelig fant seg selv i løpet av ungdomsskolen. Han var gjennomført og så faktisk stilig ut med briller. Han hadde med flere jenter å gjøre enn meg, og jentene elsket ham. Uh! Noen ganger var jeg virkelig sjalu.
I dag var en av de dagene. Jeg kunne se at han var nervøs i forbindelse med talen han skulle holde. Så jeg gav han et klapp på skulderen og sa;
hallo tøffing, dette blir kjempebra!
Han så på meg med en av disse blikkene (et virkelig takknemlig et), og smilte.Takk! sa han.
Når han begynte talen, renset han stemmen, og begynte.

Avslutningsdagen er en dag som er til å takke dem som har hjulpet deg gjennom disse tøffe årene. Dine foreldre, dine lærere, dine slektninger, kanskje en trener, men aller mest....dine venner. Jeg er her for å fortelle at det å være en venn for noen, er den største gave du kan gi dem.
Jeg skal fortelle dere en historie.
Jeg så da på min venn med vantro når han stod der å fortalte historien om den første dagen vi møttes.
Han hadde planlagt å ta livet av seg selv den helgen. Han foralte om hvordan han hadde ryddet ut av skapet sitt på skolen, så moren skulle slippe å gjøre det etterpå, og at han bar bøkene hjem. Han så direkte på meg, og gav meg et lite smil.
Heldigvis, og i takknemlighet ble jeg reddet. Min venn reddet meg fra å gjøre det mest ufattelige .

Jeg hørte et gisp ut blant mengden av folk , når den stilige, populære gutten fortalte om sitt svakeste øyeblikk.
Jeg så hans far og mor så på meg med det samme takknemlige smil.
Ikke før i dette øyeblikk skjønte jeg dybden av dette.

Aldri undervurder kraften i dine handlinger. Med en liten gest kan du forandre en annens liv. Til det bedre, eller verre. Vi er alle gitt å kunne påvirke hverandre på en eller annen måte.
Se etter det gode hos andre!


VENNER ER ENGLER SOM REISER OSS OPP PÅ BEINA NÅR VINGENE VÅRE HAR PROBLEMER MED Å HUSKE HVORDAN DE SKAL FLY!
Kanskje du også vil dele denne historien?

Sommerjobb


Husker dere disse bildene? Må ta noen fler til fotoprosjektet. Gleder meg!

I dag har jeg hvertfall levert ut reklame i 5-6 timer, skal bli godt med litt penger borte i Statene!
Men nå skal jeg ut å sykle igjen :)

Har dere sommerjobb?

Nytt design, egenlaget Bloglovin-knapp og Flick-profil

Snakk om å ramse hele innholdet opp i overskriften a.


ilustrasjon// Solveig Karin

Da ble det nytt design gitt, og jeg er fornøøøyd!
Var bare ett eller annet med det gamle nye designet jeg ikke likte, sikkert alle fargene. Liker det veldig rent og pent.
Men nå kom plutselig den selvlagde blogloving-tingen fortere frem, og det er jo bra!
Nå får jo dere og se den og ta den i bruk.

Syntes dere den var søt?

haha.Ellers har jeg fikset det FLICKR greiene, sånn nesten.
Men trykk på bildet under for å komme til flickr profilen min, og hvis noen har noe bra flickr profiler de vet om så spytt ut!


Foto//Solveig Karin

Fotoprosjekt: Hair
Foto by// Solveig Karin. Nikon D60 18-55mm

Vurderer faktisk en av de til header.. Jeg klarer bare ikke å like det nye designet jeg har nå :(

Et skritt nærmere sykepleier-drømmen


Beklager ekle bilder. hehehe Men i går overgikk jeg helt meg selv! Jeg så på mens jeg ble tatt blodprøve på i dag! I tillegg spurte ikke sykepleieren om jeg var redd eller noe, det har de gjort alle andre ganger. Jeg er så flink! Ett skritt nærmere sykepleier-drømmen!

Forresten, dere som ikke har meg på face må glede dere til i kveld! Jeg tok nettopp og redigerte noen bilder jeg er superfornøyd med som dere skal få se.


Hvordan takler du blodprøver?
"Nine Million" bicycles!

bike biking
I dag var meg og Helen på fin sykkeltur. Ser ut til at vi syklet 18 km. Det ekke gale det altså! Liker sånn å sykle jeg, får en sånn en sommerfølelse inni meg!

Liker du å sykle?

Mannen med "bomben" på bussen


Meg og Amalie satt på bussen hjem da det plutselig begynte å pipe. Sånn digitalklokkepiping, bare pipingen gikk konstant, ikke sånn to forte pip og så lite mellom rom så to forte pip igjen. Mer.. pip, pip, pip, pip.. You see?
Og slik fortsatte det i sånn ca. et minutt, og jeg ble temmelig redd, var bombesikker (ironisk, hvis du leser resten) på at det var en bombe. For mannen ved siden av meg satt litt sånn brydd og "ikkesepåmeg"-aktig inni en krok med noe som var krøllet inn i en avis! HALLO! Rart jeg ble redd? Plutselig sluttet det å pipe og meg og Amalie satt og tviholdt i hverandre! Jeg tror hun også var litt redd, ikke bare meg som er paranoid her ass. Jeg så for meg at hele meg skulle eksploderes og deler av meg kom til å lande uti sjøen. Men det var ikke en bombe altså. Heldigvis. Og hvis det hadde vært en bombe så har jeg jo Jesus, så hadde jo hatt det fint i himmelen liksom.

Noen gang vært redd for det samme?Fotoprosjektet. Bird, City

Har gått litt treigt med fotoprosjektet som jeg fortalte dere om.
Men det er faktisk mest Flickr sin skyld, jeg skjønner meg ikke på den driten.
Jeg har lagt inn en del bilder på http://www.flickr.com/photos/solveigkarin men jeg klarer ikke logge meg inn på den! Kommer bare på en annen konto som jeg visst har laget en gang som ikke har de samme bildene og når jeg har prøvd å slette den kontoen, da slettes den ikke!

ARG!

Her er hvertfall noen av bildene jeg har tatt til fotoprosjektet:


Bird//

Due, byfugl

city//

Gamle Bergen by
Så har jeg endret litt på temaene, tror jeg skal endre litt til men får se:

1. Cool
2. Happy
3. Life
4. Relationship
5. Play
6. Toy
7. Stripes
8. Water
9. Famous
10. Emotions
11. Run
12. Fear
13. Light
14. Christmas
15. Anmial
16. Wild
17. Mornin
18. Loneliness
19. Bird
20. Pet
21. Grow
22. Dark
23. Apple
24. World
25. Look
26. Flag
27. Cigarette
28. Man
29. Earth
30. Eye
31. Sweet
32. Smile
33. Friend
34. Memory
35. Love
36. Hold
37. Hug
38. Wings
39. Mouth
40. Piano
41. Tears
42. Hope
43. Night
44. Star
45. Train
46. Flower
47. Ice Cream
48. Hair
49. Vampire
50. Wind
51. Moustache
52. City
53. Balloons
54. Umbrella
55. Woman
56. Puzzle
57. Walk
58. Grandparents
59. Mad
60. School
61. Freedom
62. Worship
63. Fallin
64. Dream
65. Heartsickness
66. Purple
67. Blue
68. Red
69. Pink
70. Rainbow
71. Rain
72. Snow
73. Park
74. Fall
75. Lake
76. Ocean
77. Under
78. Pay
79. Alone
80. Teenager
81. Capital
82. Mask
83. Numbers
84. Candy
85. Banana
86. Shoes
87. Cat
88. Wind
89. Fly
90. Tree
91. Couple
92. Lace
93. Fast
94. Tradition
95. Vulnerable
96. Forever
97. Heaven
98. Warm
99. Cold
100. Heart


Var det egentlig noen som joinet dette fotoprosjektet?
Var flere som syntes det kunne vært interesant men, noen som realiserte det?
hehe.

Noen som forresten har hatt problemer med Flickr?
Noen som har profil hos Flickr i det hele tatt hvor de deler bildene sine? :)

En tilfeldighet? > Big Bang!

Dette innlegget er skrevet av www.desired.blogg.no

Alle vet jo at om vi var en tanke nærmere sola, ville vi bli sprøstekt; var vi en anelse lengre unna, frøs alt sammen til is, og om ikke månen var akkurat så stor som den er og gikk i akkurat den banen den gjør, ville vi bli oversvømt av tidevannet. Men flytter vi blikket litt til, tilbake til de aller første sekundene i universets historie blir det enda mer imponerende..


The Big Bang
Har du tenkt på hvor mange forkjellige krefter som magisk nok måtte eksistere tilsynelatende uten grunn for at vi i det hele tatt skal få universet vårt?

Tenk deg all den materien som er i universet vårt nå, en gang i tida var det bare en liten prikk i følge Big Bang teorien. Hvor kom forresten den prikken fra? Ateister har ikke noe svar. Så skjedde altså denne utorlig usannsynlige eksplosjonen som fikk all materien til å fly utover, men i perfekt kontrollert fart. For raskt, og ingenting ville noensinne ha kommet til ro i universet. Hastigheten er avgjørene.

De fire grunnleggende naturkreftene - tyngdekrafen, elektromagnetismen, den sterke atmkraften og den svake atomkraften stilte opp da universet skulle eksplodere av seg selv. Hvorfor de i det hele tatt har tatt seg bryet med å oppstå, er jo et mysterium. Men så finner vi altså at de er perfekt avpasset til hverandre og i fullkommen balanse...

Følelsen når man finner igjen forsvunnede ting

Jeg hadde helt glemt skoene mine som jeg siklet etter i et år før jeg fikk de til bursdagen i fjor av farmor. De er jo ikke sånn superfine men de er freshe da! Elsker å finne igjen forsvunnede eller glemte ting!

Girls night!

Jeg har for første gang laget en vellykket pizzabund. Rettelse: jeg har for første gang skjevlet ut en vellykket pizzabund og er fornøyd!


beklaaaager dårlige bilder, Liva har tatt de. hoho.

pizzaen ja. :)


Kokkemester Liva med den grønne salat!

Var en superkoselig kveld med mat, prat, fnis, glis, Alias, film(Han er faktisk ikke interessert), brownies (fyttikatta, Kamilla kan bake altså) +
Elsker sånne kvelder!


Liker du jentekvelder?Besøk av organisasjonssekeretær for Bergens Unge Høyre
foto// Solveig Karin
Hallaballaschallla! Nå har jeg besøk av denne kule jenten her, bare til å bli vant til trynet hennes for hun kommer til å bli noe stoort! Høyre-politiker! Menne, nå skal vi lage pizza til jentekveld! Så kos dere masse i kveld!

Hvilket parti stemmer du?
Eller hvilket parti ville du stemt om du kunne stemt?


Altsåå.. jeg har ikke sagt jeg stemmer Høyre selvom Liva gjør det, bare sier det.. hehee

Right birds can fly so high, and they can shit on your head.

Right birds can fly so high, and they can shit on your head, and they can almost fly into your eye. And make you feel well scared, But when you look at them, and you see that they're beautiful. birds - kate nash Haha. awesome sang
fine fugler foto// Solveig KarinHello Kitty BoxJeg fikk denne fine, fine boksen med disse kjempe gode hellokitty-fruktgummi-snopene oppi av den søteste Anne-Line. Jeg ble så glad! Hun vet jeg er kjempe glad i Hello Kitty. hih. Den skal jeg ha med meg til USA, boksen altså. Men hva kan jeg ha oppi? Har noen tips? : )

Hvordan lage: Fajita

Har hatt studiedag i dag så har derfor vært skikkelig husmor, vasket huset og laget middag.
Lagde fajitas, så nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere så også dere kunne lage det (hvis dere ikke kan det da) :)
You need:
store "Whole Whea Tortillas" (trenger ikke bruke grove)
Fajita-krydder
Kyllingfilet
rødløk
løk
purreløk
paprika (rød, gul, grønn)
ost
salsasausskjær kyllingen opp i biterta smør/olje i pannen og stek kyllingen på lav varmesamtidig som kyllingen stekes, skjær opp paprika i strimlerderetter, skjær opp løken


.. og rødløken.. og purreløkenTa Fajita krydderet oppi med kyllingen, det er ikke nødvendig med så mye for det er en veldig sterk blanding, jeg bruker ikke halvparten en gang. Men liker du det veldig sterkt så kjør på! Det er mulig du må tilsette litt vann også, kommer ann på mengden matfett det er i pannen fra før.


tilsett grønnsakene oppi stekepannen sammen med kyllingen

rør omLegg fyllet inni lefsen.


rull lefsene og ligg de i en ildfast form.


Smør salsa-saus over lefsene


Ta saus over

og inn i ovnen på 200 grader i ca 10 minutter.


namm


For enda mer grønt, lag en salat til.

Lykke til!

Smakt fajitas?Hvordan lage animasjoner/Gif-bilder

Mange som lurer på hvordan jeg får til disse artige bildene her. eclipse twilightJeg bruker programmet photoscape for å lage disse animasjonene eller hva jeg skal kalle det for :)
Det kan du laste ned helt gratis her!
Siden Blogg.no ikke støtter disse filene må du laste animasjonen du har laget opp på feks. denne siden (jeg bruker den). Der lager du deg en bruker, helt gratis og enkelt. Der laster du opp filen, så kopierer du HTML-koden til bildet og limer den inn i innlegget du vil ha animasjonen din i på bloggen din.


Programmet, photoscape: trykk Animert Gif. Jeg tror du vil forstå resten

Etter du har lastet opp animasjonen din på photobucket e.l. kopier linken til bildet som vist over.Lim linken inn i boksen "HTML"Spør hvis du lurer på noe : )Foto: Nydelig vårdag

I dag fikk jeg dradd med meg Helen på et tur på fjellet, for å få henne med på det måtte vi ha kamera med oss da. Så ble ikke særlig trenetur, men men. Noen fine bilder ble det noe.


syntes gjerdet skulle vært litt mer til høyre.. men men


Helen har verdens fineste epletre (?) i hagen.
på toppen


nydelig utsikt

Bildene av meg er tatt av Helen, de andre har jeg tatt

Jeg er blitt så utrolig glad i naturen i det siste, det er bare en fryd å gå tur ute i fjellet, nye utsikten fra toppen av et fjell, se trær og blomster gro. Ta seg en slurk fra bekken, høre fuglesang og ingen biler. Blitt et skikkelig naturmenneske jeg.

Likte du bildene?
Liker du å gå tur på fjellet?VISUMwihuhihuu!  nå har jeg sikkert brukt sånn nesten 4 timer på USA-greier, Visum blablbala I-20 papirer og alt som skal til.
Det var i denne anledning jeg måtte ta dette utrolig nydelige bilde av meg selv. Som over hodet ikke ligner på meg selv. Bildet hadde så sick med krav. Skulle vise ørene, men mine ører er helt inntil hodet så det går ikke ann å se de, selvom jeg klistret håret inntil og bak ørene. Hvit bakgrunn, luft over til siden og til siden. ja, dere skjønner.

Men gokkameg hvor jeg gruer meg nå, tenk om jeg har gjort noe feil og jaa. Blir spennende dette her altså! : D

Menne så ja, til informasjon så skulle dette bildet altså IKKE være fint. Det er et visum bilde.

Har du tatt visum-bilde før?
Skal du på utveksling neste år og har fikset papirene/skjemaene?

Nasjonaldagen vår
GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN!
Jeg har nå vært i byn og sett på det fine toget, tatt familiebilde (nå som alle barna har fått seg bunad), valset rundt i byn, møtt kjente, spist vårruller og er nå hjemme for en liten pause før jeg skal se toget til barneskolen + .
Og sååå, skal jeg til byn igjen og jobbe på tivoli igjen, shohoo. I dag er det hvertfall masse folk!
Og såå igjen skal jeg se fyrverkeri! Fint liv.

En liten bok i min hånd


Denne boken er kjempe fin. Liker den kjempe godt! En bok som er ment til oppmuntring og trøst i ulike situasjoner. Den har mange tema som feks:

- når det er vanskelig å be
- når jeg tviler på Gud
- når eg tenker på døden
- når det skjer noe vanskelig
- når jeg har mistet noen jeg er flad i
- når jeg er tøtt og motløs
- når jeg mislykkes
-når jeg må ta en viktig avgjørelse
- når alt er bra
- når noen jeg kjenner er alvorlig syk


osv.
Du forstår.

Ja og under disse temaene er det bibelvers, enkle bønner, salmer og sanger som kan hjelpe deg.
Det er veldig hverdagslige temaer.

Selv har jeg fått brukt denne boken mye.
Det er ikke alltid like lett å be, og av og til kan man føle man bare ber tomme ord, da er det kjempe fint og ha en sånn hjelp som dette.

Jeg mener mamma kjøpte den til meg på notabene eller norli, men kan sikkert også kjøpes i de typiske kristne bokforhandlerne.


Motivering til trening

Meg og Helene har kommet i gang med treningen til sommeren og bikinisesongen, vi har faktisk vært ganske så flinke.
Stoltzen, fjelltur, jogging i skogen, sykling, styrke. Deilig!

For en god stund tilbake lagde vi en motiverings-liste, det er masse bra her, og noe litt useriøst!

Så trenger du motivasjon for treningen din så har jeg en liste her med 73 punkt du kan se på eventuelt skrive ut og henge på døren til rommet ditt ;) 

 1. Man ser bra ut
 2. Formene framheves og ser bedre ut
 3. Man blir attraktiv
 4. Man føler seg bedre
 5. Får mer overskudd
 6. man kommer i form
 7. man blir stram
 8. får mer muskler
 9. Klarer å banke en som prøver å voldta deg
 10. Misunne folk
 11. Man passer bedre i klærne
 12. Man kan komme inn igjen i gamle fine klær vi savner vi kan gå med
 13. la være å være ukomfortabel i offentlighet
 14. Føler seg HOT i bikini
 15. Man blir ikke andpusten når man løper i trapper eller går fort o.l.
 16. Ser bra ut i klær
 17. Se bra ut i finklær
 18. Bedre selvtillit!!!!!!!!!
 19. Får bedre viljestyrke
 20. Imponere folk
 21. Forebygger stress
 22. Lenger levetid (7 år)
 23. Blir smartere
 24. Blir sprekere og ser bedre ut når vi blir gamle
 25. Mindre sannsynlighet for at vi blir syke (feks. Diabetes)
 26. vekt kontroll
 27. sterke bein
 28. Bedre immun forsvar
 29. Bedre nattsøvn
 30. Finere hud
 31. Bedre humør!! :D
 32. Bedre hukommelse!
 33. Holder hjertet friskt!
 34. Blir atletisk
 35. Holder lungene friske!
 36. Miste overflødig fett på kroppen
 37. Bedre balanse
 38. Bedre utholdenhet (greit hvis du må løpe fra en tyv eller voldtektsmann)
 39. Lavere BMI
 40. Slankere
 41. Mer energi
 42. Finere hår
 43. Mer motivasjon til å spise rett
 44. Balanserte hormoner
 45. Lettere liv
 46. Unngår ledgikt.
 47. Mindre hodepine
 48. Lettere gravid (når den tid kommer)
 49. Bedre øyne
 50. Blir lykkeligere
 51. Gir deg reserveenergi til å møte motganger i live
 52. Gir kreativiteten din et kick
 53. reduserer en del menstruasjonssmerter
 54. Hjelper mot depresjoner
 55. styrker skjellettet
 56. kroppen smidig
 57. Mindre mage
 58. mindre rumpe
 59. mindre lår
 60. mindre armer
 61. Blir lettere
 62. mer tilfreds
 63. Under slankingen føler du at hver dag fører deg framover og har en viktig mening. Du er på vei mot et mål du har satt deg. Sånne greier er viktig, vet du.
 64. Din allmenne helsetilstand bedres. Kroppen fungerer bedre, både immunforsvar og matlyst og i det hele tatt hele kroppen, fungerer bedre og lettere. Hjertet koser seg og kolestrolverdiene er der de skal være.
 65. Treningen går lettere.
 66. Du føler deg sprekere
 67. Kan trene mer og oftere kondisjon
 68. Når kroppsvekten avtar, kan du trene mer. Grunnen til dette er at bare noen få kilo lavere kroppsvekt, innebærer en vesentlig reduksjon av kondisjonstreningens intensitet, og du vil kunne utvide treningen med mer treningstid og flere økter.
 69. Du veier mindre enn typen (selv om du ikke har type)
 70. Blir mer sprudlende og mer energi
 71. Stolt av seg selv!
 72. avkobling når man trener
 73. fremgang ? dermed økt motivasjon


http://how-much-does-beyonce-weigh.com/wp-content/uploads/2009/10/beyonce_knowles.jpg

Vil du tilføye noe?Fint liv med en liten minus

(gukkameg jeg er flink med overskrifter)
Hei jeg har gjort masse rart de siste to dagene og har derfor ikke blogget.


Jeg har igjen jobbet på tivoli med denne fine jenten her.


Hun pleier av og til å sende meg noen deilige blikk som dette her..


men når hun ser noen interesante gutter så snur hun bare seg..

Etter tivoli så dro jeg på t1 hvor vi lekte 17.mai leker, eksempelvis spisekonkurranse hvor jeg måtte stappe i meg en kald (wow, bombe) is. Mmmm.

Så bar det på vei til Anne-Line (trykk) for en sleep-over.


på vei til bilen støtte vi på denne fine kirken


den er kjempe fin og rød og litt grønn. Fordi det var en brann der en gang. Alt jeg vet om Bergensk historie..


Bare for å dokumentere at vi kjørte..

Så kom vi fram til fredfulle Turøy!
Har sagt det før men sier det igjen, jeg elsker steder hvor det ikke er biler og bare rolig!


Jeg fikk til og med se noen fine sauer.


se så søte de var.


kjempe fine.

SÅ kom det et dyr som ikke var fint i det hele tatt, ugg!

Har aldri skreket så mye i mitt liv tror jeg. Denne edderkoppen kunne faktisk hoppe også!

Men uansett! Jeg hadde det toppers på Turøy! Åh det var bare deilig der!

Så nå har du fått et innblikk i hva jeg har gjort siden sist gjennom et voldsomt rotete innlegg med lite mening :)


Jeg sier dere: Be, så skal dere få. Let, så skal dere finne. Bank på, så skal det lukkes opp for dere.
Lukas 9,11Remember me

Dette var en skikkelig finfin film, samtidig som den var kjempe trist, tåredryppende og kjempe bra.
Hadde egentlig trodd den skulle være litt mer sånn.. ja vet ikke. Men den  var hvertfall bra! Anbefales på det sterkeste!

Har du sett Remember me?


Tivolimester Solveig


Photobucket
random bilde Nå har jeg nettopp jobbet på tivoli. Det var morsomt. Meg og Amalie snurte hjul. Premien var en kjempestor sjokolade. Man møter masse artige mennesker når man er på tivoli. Jeg liker mennesker : )

Liker du tivoli?

Sommeklærene på

summer doe

med en gang solen så vidt bare stikker litt frem gjennom skyene er det sommer for meg.
I dag tok jeg på meg sommerkjole : )
De skoene passer selvfølgelig til alt.

Begynt å kle deg litt med sommerlig/vårlig (alt etter som) ?

Nå skal jeg i bursdagsselskap : )JIPPI


Dette bilde var bare veldig at the moment bilde.. Menne. Jeg kom ikke opp i eksamen, sjohooooo. Det var egentlig bra for jeg har alltid tenkt jeg ikke kom opp. Nå kan jeg nyte langhelgen med god samvittighet.

Kom du opp?DRASTISKE ENDRINGERGOSHAMEI!
Jeg har endret design, kommer nok til å bli litt endringer. Enten litt på fargene og sånn eller på alt!
Får se : )
gammelt design


Men hva syntes dere?


new stuff


Deilig med litt nye sommerlige klær ? : ) Men så kom jo snøen plutselig, hva skjer med verden? Snør det hos deg?

Difficult choice


Jeg stresser fortsatt med designet, det er såå skummelt. Er redd for å miste alle leserne bare jeg skifter design lizzååm. Men hva syns dere? Skal jeg ha samme stil som jeg har eller mer sånn som dette:vær ærlige nå jenter og gutter

Konfirmasjon i Bærum

Jeg har hatt en super helg i Børum og kost meg masse med kjempe kjekke folk.
Fikk brukt en del penger, nytt solen, morret meg og vært i en utrolig koselig konfirmasjon.
Deler noen bilder med dere : )


Vært i konfirmasjon i år?And we would never, ever, ever be apart


2,5 timer igjen på skolen så er det på tide med en laaang biltur til Bærum. Det blir artig for da skal jeg se heeele Glee sesong 1 som jeg fikk låne av snillesnille Rebekka.  Og ellers så runger denne sangen (hør under) på hele skolen. Alle synger på den, hører på den, danser til den..


Bildet er forresten litt random (fra shooten i forgårs) og ble helt blått fordi, fordi, det bare ble sånn. Får fikse det en annen gang :)

Hva synes du egentlig om Justin Bieber og "Baby"?
Så du Glee?

Gamle Bergen
Se så fint da!

Siluettar


Eg og Helen var på ei lita spontan fototur i går til Gamle Bergen. Eg tykjer om Gamle Bergen, er så gamelt :)
Lurar på om eg får brukt nokre av bileta til fotoprosjektet mitt. Ble hvertfall veldig fornøgd med dette bilete. Eg må bere posta litt fleire bilete fra shooten når eg kjem heim at for gamle bergen er berre så nydeleg!

Har du vori i Gamle Bergen?
Tykjer du om siluettar?

(eg skrivar nynorsk-stil skjønnar du)

Bunadsjenter

Disse bildene skal lett få lov til å pryde veggen min på dormrommet på Hillcrest neste skoleår altså! Kommer til å savne hun her fine altså.


Amalie: Rogalandsbunad Solveig: Nordhordaland vinterbunad

Nå må jeg bare henge i å ta bilder av alle de andre godfolkene som skal av heder og ære få henge på veggen min :)

What'Ya think?
Hvilken bunad har du?


Eg likar korleis du skil deg ut ifrå mengda

"Eg likar korleis du skil deg ut ifrå mengda"

Eit sånt eit fint bilete låg på rommet mitt hin dagen.
Tusen takk

Hugleik-bilete

If I were a boy..

Å hvor alle hjerter gledet seg da Amalie tok med seg reklamekatalogen til Morris!
Se på Guds vakre skaperverk!! :D 
Hadde jeg vært gutt skulle jeg sett sånn ut.
sjekk ut mer på www.morris.seGled dere i Herren!


Gled dere i Herren alltid! Igjen vil jeg si: Gled dere!

Fil 4.4

100 temaer, 100 bilder, Ubegrenset med tid

Jeg har et (som mange andre nå for tiden) speilreflekskamera, som jeg syns jeg har vært alt for dårlig til å bruke.
Det er ikke sjeldent jeg finner det nedstøvet på pianoet og selvfølgelig alltid på "auto".
Jeg har derfor bestemt meg for å sette meg mer inn i dette her, bli bedre kjent med kameraet mitt og ta bedre bilder :)
Så nå skal jeg begi meg ut på et fotoprosjekt:

100 temaer. 100 bilder. Ubegrenset med tid.

Jeg skal altså ta ett bilde til hvert av temaene under, som jeg kan ta når som helst i hvilken som helst rekkefølge. Rekkefølgen er funnet her.

1. Chores
2. Happy
3. Life
4. Relationship
5. Play
6. Toy
7.
Stripes
8. Computer
9. Famous
10.
Emotion
11. Run
12. Fear
13. Light
14. Christmas
15. Animal
16. Wild
17. Morning
18. Loneliness
19. Friend
20. Pet
21. Grow
22. Dark
23.
Apple
24. World
25.
Look
26. Flag
27. Cigarrette
28. Man
29. Earth
30. Eye
31. Sweet
32. Smile
33. Friend
34. Memory
35. Love
36. Hold
37. Hug
38. Wings
39. Wrong
40. Right
41. Tears
42. Hope
43. Night
44. Star
45. Courage
46. Flower
47. Ice Cream
48. Pup
49. Vampire
50. Wind
51. Plains
52. City
53. Farm
54. Horse
55. Woman
56. Puzzle
57. Walk
58. Grandparents
59. Mad
60. School
61. Freedom
62. Eagle
63. Falling
64. Dream
65. Reality
66. Purple
67. Blue
68. Red
69.
Pink
70. Rainbow
71. Rain
72. Snow
73. Park
74. Fall
75. Lake
76. Ocean
77. Under
78. Pay
79. Alone
80. Teenager
81. Capital
82. Mask
83. Numbers
84. Space
85. West
86. East
87. Cat
88. Wind
89. Fly
90. Tree
91. Phoenix
92. Lace
93. Fast
94. Tradition
95. Vulnerable
96. Forever
97. Heaven
98. Warm
99. Cold
100.
HeartEr dette en utfordring du kanskje vil joine?


Heng deg på! :)The Bridge

Anbefaler dere på det sterkeste og se denne lille filmen.
Har noe utrolig viktig å fortelle oss :)han ga sin egen sønn..
hits