mai 2013

Children of God

Noen nydelige unger jeg møtte på landsbygda i Kambodsja i mars.

FLORAL LOVE

 

 

Fra Kambodsja

DIY: skjørt

Jeg er kjempe glad i intilsittende korte skjørt. De er enkle, billige og kan brukes til hverdags og når man skal pynte seg.
I tillegg er de superlette å sy selv. Jeg har noen ensfargede som jeg har kjøpt, men jeg ville prøve å sy noen mønstrete.  

 Dette sydde jeg i går og er perfekt nå som sommeren kommer:


Dette sydde jeg i påskeferien etter å ha kommet hjem fra Kambodsja:
Here Comes The Sun

Jeg har hatt to fantastiske dager hjemme i Bergen. 17.mai var som alltid kjempe kjekt med tog (parade), snop, is, venner, rømmegrøt, sang og fyrverkeri. Jeg har ikke feiret "skikkelig" 17.mai siden 1.klasse på videregående, da jeg bodde i USA i 2.klasse og var russ i fjor, så det var ekstra stas i år.

I dag hadde jeg egentlig planer om å gjøre kjempe masse fornuftig, men da jeg kom ut var det strålendesol og kjempe varmt. Så etter jeg var på Stoff og Stil hvor jeg kjøpte stoff til noen kjoler jeg skal sy, var det rett ut i solen i håp om å få litt farge.DIY: Knot Front Tank Top

Jeg har ikke tall på hvor mange store og formløse t-skjorter jeg har og har hatt i klesskapet. Jeg hadde en tendens til å kjøpe de som souvenirer og minner da jeg var yngre (har vel kanskje fortsatt det). Jeg fant ut jeg måtte gjøre noe med et par av dem, så jeg faktisk vil bruke de.

Det er superenkelt å fikse på t-skjorter:
 -  Klipp av ermene, rundt halsen og evt. på lengden. Som du ser klippet jeg også til, slik at jeg fikk en knute forran på t-skjorten. 
roses and gold.

Kjole - H&M genser - Vero Moda Sko - Target Armbånd - H&M Smykke - Vintage marked
GLEDE ER..

.. når man får møte sin Kambodsjanske "familie" igjen!

Når vi var i Kambodsja hadde vi veldig god kontakt med den Kambodsjanske mentoren vår og hennes familie. De bodde rett ved siden av oss og hjalp oss med så og si alt!  De ble som en familie for oss. De arbeider for Normisjon og har vært så heldig å få besøke Norge i år, noe vi er utrolig glad for alle sammen selv om vi bare får se og være med de i to dager. 

Province

 De siste ukene i Kambodsja gikk kjempe fort. Vi hadde kjempe masse på timeplanen med ting vi ville gjøre før vi skulle tilbake til hjemlandet igjen og mange venner vi ville nyte den siste tiden med. Det ble dermed lite tid til blogging, så jeg tenkte dere skulle få se litt bilder fra da vi var ute i provinsen og besøkte noen prosjekter som Normisjon er med å ha.

Ettersom vi bodde i Phnom Penh, Kambodsjas hovedstad hadde vi ikke vært på landsbygden over lenger tid før denne turen. Selv om Phnom Penh ikke er en typisk storby som vi nordmenn tenker på med skyskrapere, moderne bygninger, t-baner osv. (Hvertfall er det slikt jeg forbinder storbyer med) var det stor forskjell fra Phnom Penh til landsbygden.

Husene var enklere, de fleste jobbet med jordbruk, nesten alle hadde dyr av forskjellig slag, maten var annerledes og livsstilen var rett og slett helt forskjellig fra byen.

 

INTERIOR INSPIRATION

 

DETAILS


Etter jeg kom hjem fra Kambodsja har jeg delt rom med min gode venninne Ragnhild, noe jeg er kjempe glad for.
Til tross for et dårlig utgangspunkt med furuvegger og rosa-rødt interiør har vi fått det veldig trivelig. 


DO NOT WORRY

Fra i dag til og med onsdag har jeg eksamen i interkulturell kommunikasjon. Det er rart og uvant å skulle skrive en saklig og gjennomtenkt oppgave igjen. Har tross alt ikke hatt lekser og innleveringer på nesten et år! Akkurat nå er jeg litt stuck og stresset og vet ikke hvor jeg skal videre med oppgaven, det er tusen tanker i hodet og ingen gir mening, men regner med at med en god nattsøvn og ny energi så ordner det seg.Litt visdom og oppmuntrende ord i en stressende tid :)
"Så gjør dere ingen bekymringer for morgendagen; morgendagen skal bekymre seg for seg selv. Hver dag har nok med sin egen plage."
matt 6:34


LOPPIS

Det har allerede gått en uke siden jeg skulle starte mitt nye og aktive bloggliv, vi så hvordan det gikk, hehe.

Her er to av plaggene jeg kjøpte på loppemarked forrige helg, veldig fornøyd! 

hits