juni 2012

The Burning House

 "If your house was burning, what would you take with you? It's a conflict between what's practical, valuable and sentimental. What you would take reflects your interests, background and priorities. Think of it as an interview condensed into one question."

Kom over DEN fine/gøye bloggen. Satt og bladde lenge og begynte å fundere på hva jeg hadde tatt med meg.. Kanskje jeg skal sette sammen noe og ta bilde jeg også.

Her er noen av mine favoritter:visit: THE BURNING HOUSE

 

Hva ville du hatt med deg?

ANTREKK: WHAT A GIRL WANTS

Jeg syns det er kjempe gøy å mikse med klær og stiler. F.eks bruke noe søtt med noe litt kult, som her. Vanligvis bruker jeg dette blondeskjørtet kun sammen med fine topper, men her for leden valgte jeg heller å bruke denne superhelt-genseren som jeg nesten bare har brukt i russetiden, sammen med noen røde detaljer. Syns det ble ganske kult. Litt dumt jeg ikke fikk tatt et bilde som viser hele antrekket, men har prøvd å skape en helhet ved å ta bilde av de viktigste detaljene ;)

I morgen begynner jobbingen for alvor. Skal jobbe 4-5 dager i uken i tre uker framover før jeg har litt skikkelig ferie : )

TRUE FRIENDS

Mine fine venninne Malin dro til Florida på mandag for å være og jobbe der et år. Malin er en av mine beste venninner! Vi ble kjempe godt kjent i fjor da vi var på Hillcrest, USA sammen, så vi har ikke kjent hverandre sånn super-lenge akkurat, men likevel er hun den beste, og jeg føler jeg har kjent hun i all evighet. Så det ble selvfølgelig eller egentlig litt overraskende (sånne ting pleier ikke å gå opp for meg før etterpå) litt tårer på flyplassen da jeg måtte si hade til henne og enda mer når jeg kom hjem. Det fikk meg til å innse hvor mye denne jenten betyr for meg, men hun minnet meg på; "vi er alltid stuck med hverandre", hehe, så det skal gå fint.

NEW SHORTS

Nå har jeg vært skikkelig flink til å spare siden vinterferien (utenom under russetiden, selv om jeg var ganske flink da også), så jeg fant ut at det gikk fint om jeg kjøpte meg litt sommerklær. Jeg kjøpte blant annet denne shortsen fra Gina Tricot. Syns den var superstilig, jeg digger jo alt sånn dip dye og bleache-greier og nagler er jo ikke så dumt heller, så er ganske fornøyd med denne her altså. Håper det blir mye sol i Norge i sommer så jeg får brukt den, jeg skal jo ikke til utlandet så..


BRYLLUPSANTREKKDet var kjempe koselig i bryllup i går, og jeg var så heldig som fikk komme å feire denne dagen med de. Brudeparet var så fine sammen og Tone (bruden) var nydelig! Jørgen (brudgommen) var ikke så værst han heller ;) Det var rett og slett en kjempe fin dag med mye morro, god mat, fint pyntet, fine folk og god stemning. Ønsker brudeparet en velsignet framtid :)

 

Kjærligheten er tålmodig, kjærligheten er velvillig,
den misunner ikke, skryter ikke, er ikke hovmodig.        
Kjærligheten krenker ikke, søker ikke sitt eget,
er ikke oppfarende og gjemmer ikke på det onde.
Den gleder seg ikke over urett,
men har sin glede i sannheten.
Kjærligheten utholder alt, tror alt, håper alt, tåler alt.
Kjærligheten tar aldri slutt.

1.Kor. 13. 4-7


VITNEMÅLSUTDELINGHvem skulle tro at jeg fikk gått med bunaden min to ganger samme år som jeg var russ. Så for meg at den måtte ligge å støve i to år siden jeg var i USA i fjor (med tanke på 17.mai). I dag er det vitnemålsutdeling som er begivenheten som er verdig bunadsoutfitet. I morgen venter enda en fest, nemlig bryllup! 

HAPPY LEOPARD GIRL

WADDUP MED MEG SELV! Jeg satte meg som mål å stå på eksamen da jeg fikk vite at jeg kom opp i norsk, og det målet sto jeg med glans. FEM'ER, neesten sekser, det var litt surt, men uansett. Jeg er super-duper-mega-fornøyd! Nå er jeg ferdig på videregående og 13 års skole, kan dere tenke dere? Litt vemodig, men også kjempe deilig, det må jeg bare si. Siste året har vært et strev.. Nå venter Bibelskole, Gå Ut Senteret og Kambodsja på meg, jeg gleder meg kjempe masse! Men først, sommerferie!


Flere som er ferdig med videregående nå eller har sommerferie? :)

COOL KIDS

 

 

Hehhee, åhh se så søte og kule de kidsa var da! Håper jeg får unger en gang, da skal de bli like søte/kule.
Noe de selvfølgelig blir med mine gener, hehhehehhe.

Har jobbet med norsk eksamen i hele dag, fikk heldigvis orden på strukturen og sånn.
Nå må jeg bare lære meg det utenatt.. Det er det værste!
Eller.. spørsmålene jeg kan få fra hele pensum etter framføringen er det værste..
WISH ME GOOD LUCK DUDES!

Organizing a Closet

Endelig har jeg fått orden på skapet mitt. Har hengt opp den andre gardinen, så nå kan jeg faktisk skjule hele skapet hvis det er super-rotete eller jeg bare ikke ønsker at alle sammen skal se inn. I tillegg har jeg fått kjøpt meg en hylle fra IKEA til å ha inni skapet. Jeg kjøpte også noen bokser som jeg har sko oppi. Syns det er kjempe praktisk, og mamma og pappa syns sikkert også det er ganske greit at jeg ikke okkuperer så mye skoplass i gangen lenger, hehe. Så har jeg kjoler og andre fine klær hengende i midten.

I dag var forresten også dagen hvor vi fikk vite hva vi kom opp i eksamen.. Jeg kom opp i norsk, det verste jeg kunne kommet opp i! Heldigvis var jeg ganske heldig med oppgaven som var om striden om norsk skriftspråk på 1800-tallet og språkdebatten og sånn. Så nå er det vel bare å jobbe og jobbe intensivt disse to døgnene :(
Deilig å tenke på at jeg er helt fri når jeg går ut døren etter eksamen på torsdag da!

Kjempe masse lykke til, til dere andre som også har eksamen i disse tider :)

LITTLE REASONS TO SMILEAv og til er det fint å bli minnet på ting man opplever eller har som man setter pris på. Her har jeg samlet en "liten" liste av ting jeg setter pris på og som får meg til å smile.

Friends Like SiblingsDenne dagen er dømt til å bli bra. Skal bare være med fine folk. Blant annet klassen min. Må innrømme at det kommer til å bli trist å ikke omgås de så mye lenger når vi slutter på videregående. Vi er jo tross alt nesten som en familie etter å ha bodd i USA sammen et år. Men skal ikke ta sorgene på forskudd. I dag skal vi ha det gøy! :D

CLOTHING:MUSIC TELEVISION

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra damenes aften på YA. En kveld hvor vi skulle pynte oss litt ekstra og guttene skulle verte opp for oss jenter og være ekstra snille med oss, og det var de. De hadde stått på å lagd deilig mat som vi fikk servert til artig underholdning på scenen. Vi fikk til og med også se Chick-flick film. Det må jeg si, hehe.

Antrekket under er ikke det jeg gikk med, men fra skolen i dag. Siste skikkelige skoledag! JIPPIJEEEY! Snart ferdig med videregående! Klarer ikke uttrykke min glede nok!


ANTREKK/// Dongeri-jakke/Vero Moda T-skjorte/D*elias Skjørt/H&M Sokker/Lindex Sko/Levis

 

If the shoe fits, it is probably worn out.

Haha, en litt pesimistisk quote.. men, da jeg var i USA i vinterferien kjøpte jeg meg noen nye hvite converse i og med at mine gamle er blitt ganske så hullete og slitte. Men jeg kommer likevel ikke til å kaste de gamle, er noe med de slitte skoene som er så kult, i tillegg til at de passer føttene mine perfekt etter jeg har brukt de så mye. Men det er fint å ha noen som ikke er så slitte heller som jeg kan bruke til skjørt og kjoler.

"Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile away and you have their shoes."

 "I cried because I had no shoes, then I met a man who had no feet." Life is full of blessings, sometimes we're just too blind to see them.Nå skal jeg fortsette med å forberede meg til sosialkunnskap eksamen, siste skriftlige eksamen jeg har på videregående. Wuhu!

 

 

NY ÅRSTID, NYTT DESIGNSelv om jeg digget det forrige designet mitt som inspirert av universet, syntes jeg det ble litt dystert nå som vi har gått inn i sommermånedene. Derfor har jeg valgt noen et fint og lyst design nå med vakre akvarellmalte blomster på. Syns ikke dere det passet bedre? :)

OUTFIT: FLOWERS & SUMMER LEGSSommerbeina er på plass, dvs. bein fylt av blåmerker og småsår, det hører sommeren med. Jeg går forresten fortsatt med sommerklær, til tross for det kalde været. Det er jo sommer, men ingenting stopper meg. Har jeg først begynt å gå med sommerklær, kan jeg ikke gå tilbake til langbukser og strikkegensre. Og det er jo tross alt sommer. Jeg kan ikke tro vi er i juni, det er bare helt fantastisk. Jeg elsker sommer!
Nå skal jeg straks på huskonsert, det er noe nytt for meg, men det må jo bare bli bra : )


Ønsker dere alle en fin dag!

"Do not be lazy but work hard, serving the Lord with all your heart. Be yoyfull because you have hope. Be patient when troubles comes, and pray at all times."
Romans 12:11-12 

FEATHER OUTFITVar litt usikker på om blonder og den indianer-inspirerte-mønstrete toppen passet sammen, men jeg bestemte meg for at jeg syntes det var kult!

hits