juni 2013

FUTURE HOME

Fjeldborg

festive xmas lights

Fräulein Klein : DIY Tables

... ♥ ...

Pretty pastel shelves

.

wooden painted chairs in living room

floral

På Pinterest drømmer jeg meg bort.
  HER kan dere se min interiør-board

 

THE END OF AN AMAZING YEAR

Har helt glemt å vise dere bildene fra avlsutningen på GUS. Det var en kjempekjekk dag med mye liv og morro. En helt fantastisk avslutning på et uforglemmelig år.

Dette har virkelig vært et spennende og lærerikt år jeg kommer til å huske lenge! Jeg er så takknemlig for alle vennene jeg har fått; både i Norge og Kambodsja. Jeg er heldig!


 


Meg og kjæresten


Hus 8


Team Kambodsja


Brasil-teamene
LEOPARDLOVE

Har akkurat kommet hjem fra jobb og er helt kjørt. I morgen blir det ikke akkurat bedre da vi kommer til å være færre på jobb, men da går nok dagen fort.  
 Her er to snapshots fra gårsdagens antrekk, en sammensetting av mine favoritter: leopard, dongeri og gull.


OUTFIT:NERD

Image and video hosting by TinyPic

Etter Marianne har kommet hjem fra USA har jeg plutselig veldig mye mer klær å velge mellom. Kjempegøy!

I dag er det 40 dager til jeg skal tilbake til USA, klarer nesten ikke å vente! Da blir det shopping, bryllup, sightseeing, mat, mat, mat og møte med gode venner og plasser. Gleder meg!

Sangvideo: "HOW DEEP THE FATHER'S LOVE FOR US"

Her har dere en filmsnutt fra da jeg sang i kirken forrige søndag. Jeg er kjempe dårlig på å huske å få noen til å filme eller ta opp når jeg synger, men denne gangen husket jeg det! Er kjekt å kunne høre/se opptreden selv etterpå for å se hvordan det gikk. Håper dere liker det.


Filmen ble litt dradd sammen når den kom på youtube, vet ikke helt hva som har skjedd..

Nå sitter jeg å venter på at en gjeng fra gamleklassen skal komme, gleder meg!

SISTE INNSPURT


Noen bilder Marianne tok av meg i går

I hele dag har jeg sittet å skrevet på hjemmeeksamenen som jeg har i Interkulturell Kommunikasjon, nå er det bare siste innspurt som gjelder. Jeg skriver om prostitusjon i Kambodsja, det gjør det litt greiere å skrive når det er noe som intereserrer og engasjerer meg. Men i morgen kl 14:00 skal det leveres inn, da blir det litt mer ferie og det blir godt!  

WEDDING DECORATION

 Et siste bryllupsinnlegg for denne gang.

    Her er et par bilder av dekorasjonen i bryllupet til Hanne og Øystein. De gjorde seg virkelig flid med planlegging og utføring pyntingen. Masse flotte blomster, strier på bordene, lovehearts, personlige hilsener med en liten gave osv.

 

WEDDING SENDOFF

Blir masse bryllupsinnlegg nå, men hvem har vel noe i mot det?
      Søsteren min og svigerbror Øystein som giftet seg forrige helg hadde en magisk avslutning med stjerneskudd.

STINE + DANIEL

På lørdag var jeg i bryllup til Stine og Daniel, et fantastisk par! Stine var slående vakker i sin nydelige brudekjole, det var en utrolig fin dag med kjempe flott vielse og kjekk fest med masse artige taler og innslag. 

    Her er litt bilder fra dagen.

DIY KJOLE

Da jeg var hjemme en helg i mai prøvde jeg meg på å sy en inntilsittende kjole i militærgrønn farget stoff som jeg liker så godt. Det er en enkel kjole, med ermer og litt åpen rygg.

Jeg brukte denne kjolen på Beyonce-konserten (bilder) som jeg var på forrige uke og piffet den litt opp med store smykker.RETRO WEDDING

På lørdag giftet min kjære søster seg med sin Øystein. Det var et fantastisk bryllup med utrolig mange fine detaljer. Både Hanne og Øystein er svært kreative og det fikk virkelig prege bryllupet.  Festen ble holdt på en fabrikk med store fine vinduer og lyse vegger. Til stor overraskelse for mange, annkom brudeparet festen i en robåt, Hanne i sine røde søte støvler. I tilegg var det masse flotte taler, quiz og andre oppgaver vi kunne bryne oss på hvis vi skulle gå tom for samtaleemner rundt bordet, photobooth m.m

Det var dag fylt av kjærlighet, glede og morro. Jeg sitter igjen med kjempe mange fine minner.

 

hits