juli 2011

TUMBLR LOVEEr så masse fine bilder å finne på tumblr og jeg har fått helt dilla. Se på min profil her. Om du har tumblr, sleng med linken til din profil : )

Følg min blogg med bloglovin

DRØMMEFANGER


Jeg bare flettet inn en drømmefanger i håret jeg.

Tutorial: Hair, Braided Bun

Jeg er sikker på at jeg ikke er alene om å syntes at fletter er noe av det fineste som fins. I det siste har jeg kjørt en litt annen vri på flettingen enn jeg normalt gjør, en flettet dott. Fins det en bedre kombinasjon?
Tenkte hvertfall å vise dere hvordan jeg gjør det her:

Min kjære lillesøster, Marianne har filmet og redigert

Biking Makes Me Feel FreeMalin og jeg gikk i gågaten på vei til Fretex da vi kom over disse fine syklene utenfor LOT333. Fikk lyst til å bare kjøpe meg en og sykle rundt i byn og føle meg fri. For man føler seg så fri når man sykler. 
LOT333, har forresten utrolig mye fint, spesielt for gutta!

Jeanswest

Det har vært en helt vill dag med alt dette som har foregått i Norge i dag. Terrorangrep og skytedrama. Det er bare noe jeg aldri hadde sett for meg skulle skje i Norge. Vi får bare be for landet og alle menneskene som er rammet.

Ellers var jeg med Malin som jeg ikke har sett på en halv evighet. Det føles hvertfall slik når jeg er vant til å bo med henne og plutselig er vekke fra henne en måned!

Photobucket

Fikk endelig tatt i bruk dongeri-vesten jeg kjøpte brukt for ca. 20 kr i USA. Et rimelig bra kupp rett og slett :)
Ellers er USA t-skjorten fra USA, bukse - H&M og genser - Therese sin.

Interiør Inspirasjon

Det er enda en stund til jeg flytter ut og skal begynne å innrede mitt eget hus eller leilighet. Men likevel så er det så gøy å se på og få inspirasjon fra andre innredninger og drømme seg vekk om hvordan man vil ha det en gang når man skal slå seg til ro ett sted.
Jeg husker desverre ikke hvor alle bildene er fra. Glemmer alltid å lagre kildene når jeg lagrer bilder jeg tilfeldighvis kommer over :(


HYTTETUR


Fra torsdag til lørdag var jeg på hytten med noen kjempe fine mennesker. Jeg koste meg hele tiden og nøt rett og slett livet. Blir det bedre enn å tilbringe noen dager på en hytte ved sjøen, med gode venner hvor man bare spiller spill, chiller, slikker sol, fisker og bader? Tviler!
Sweet & Flirty

 

Disse to deilige body-sprayene får meg til tenke på livet i Amerika. Kanskje fordi sånn ca. ALLE jentene på dormen brukte de. Begge er fra Victorias Secret så er du ute å reiser et sted og kommer over en Victorias Secret anbefales disse sprayene på det varmeste!

Ellers har jeg et stort problem..
Har nemlig ikke lader til kameraet lenger. Så vimsete som jeg er har jeg selvfølgelig klart å rote den bort i USA så nå er jeg litt, veldig fortvilet. Dette er også grunnen til MEGET lite blogging i det siste. Men hvem syns det er gøy å blogge eller for den slags skyld lese en blogg uten bilder? Men tenker jeg rett og slett får punge ut med det som må til for en lader i morgen ; )

TOTO-konsert

Beklager min ikke-tilværelse på bloggen men jeg har vært workaholic i det siste skjønner dere.

En stor ting som har skjedd i det siste er.. at jeg har vært på Toto-konsert! Det var FANTASTICO, merket ikke en gang det regnet det var så bra. Jeg er egentlig ikke sånn blod-fan, men de sangene jeg kan, de elsker jeg! Så jeg er litt i lykkerus nå da : )

http://4.bp.blogspot.com/_nb6zRzPC_4Q/TTKLwLozYbI/AAAAAAAABc0/L_NfNRJVSkY/s1600/c0022305_1934427.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-fcjMWy04EwY/Tg7sJE0fu8I/AAAAAAAAByA/TOQ8q3pHjOI/s400/toto_2011_new_large.jpgAndre Toto-fans?

SOMMERLEIR

Det var en kjempe kjekk leir jeg var på med noen utrolig greie og gøye ungdommer! Det var selvfølgelig masse bra bibeltimer, stafetter, aktiviteter, morrokveld, kano-padling +

Check it out:


Lag din egen blondeshorts!

Jeg er tilbake fra en fantastisk leir. Skulle egenltig vise litt bilder men klarer ikke laste de opp nå så det får jeg heller poste i morgen. I stedet for kan jeg vise dere det siste kreative arbeidet mitt, hehe. Here we go:

Har du en shorts i skapet du kanskje syns er littegranne for kort eller for kjedelig?

Det hadde nemlig jeg. Jeg piffet den derfor opp med litt blonder og nå er den så god og fin som ny.

Prosessen i bilder:

Del1.
1 stk kjedelig/kort-whatever shorts. Min er en Miley Cyrus shorts fra target, sykt kult!

Del2.
Finn det du vil pynte med. Jeg kjøpte blonder på en stoff-foretning. Du kan jo kanskje bruke en gammel blonde duk og. Men da må du selvfølgelig høre med mor i huset først. Du vil ikke ødelegge den fine duken, tipp-tipp-oldemor lagde :)Del3.
Fest blondene til shortsen med nåler

Del4.
SY de fast

Del5.
TADAA! FINISHTENLEIR

Nå om ikke lenge reiser jeg på leir som leder!
Det blir så bra med leir igjen.  Jesus, leker, morro, glede, Bibelen, mat, sætervika-brød, lovsang osv.

Så vi snakkes på mandag

Av og til er uklare bilder litt kult. Fin unskyldning for bilder som failet :)

hits