juli 2012

LEVIS 550

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra "hytte"tur med Håkon og familien. På tirsdag er jeg klar for UL, så jeg lever bokstavelig talt i en koffert eller bag for tiden.

Pappa kom forleden med en shorts til meg, som så cirka slik(link) ut. Overraskende nok, han som er så glad i alle sine Levis-bukser og shortser, sa jeg kunne få den og fikse på den så jeg kunne bruke den hvis jeg ville. Jeg sier ikke akkurat nei til et dongeri-shorts-prosjekt og det viste seg at det var en 550-modell også som jeg liker så godt, så jeg satte i gang med å klippe og rive før jeg bleiket den. Det tok så lang tid med bleikingen denne gangen at jeg til slutt bestemte meg for å legge meg, mens kloren virket. Da jeg våknet var den akkurat litt lysere enn planlagt.. men la gå. Siden den var litt stor i livet kjøpte jeg et hvitt, tykt bånd til å ha i så den sitter bedre, og sånn ble det:

Nå er ikke jeg akkurat den eneste som har et par Levis-shorts for tiden da men, hva syns du?

I think this is what freedom feels like
//Min fine kjæreste Håkon, hyttetur.

Alle har godt av litt ferie i blant, også fra blogging. Nå har jeg hatt ferie fra jobb, skole og blogging en god stund og det har vært herlig. Min sommer i år inneholder ingen syden/utenlandsreiser, men litt reising rundt om i Norge med venner blir det. Minner meg om barndommen, da hele familien reiste til fine steder i Norge i stedet for å reise sydover til andre land.

POSITIVE NOTESJeg beklager sjeldent for dårlig blogging, men jeg velger å gjøre det nå. Sannheten er at jeg bare jobber for tiden og lever et ganske lite blogg-interessant liv for tiden (hvem vil vel høre om alle tisse- og bæsjehistoriene fra jobben), men om en uke og to dager har jeg skikkelig ferie. I mellomtiden skal jeg prøve å gjøre så mye ut av dagene mine som jeg kan, selv om jeg jobber. 

 

hits