august 2011

I NEED SOME INSPIRATION!!Som dere kanskje har merket har det vært svært lite blogging for tiden, det er rett og slett fordi jeg ikke har giddet eller er inspirert. Planen var egentlig å begynne å blogge skikkelig til skolestart men så ble det bare ikke til.. Så snakkes når inspirasjonen og blogg-gleden er tilbake : )

MONKEYS

I går var vi på en dagstur til Gibraltar for blant annet å se på apene som er der. Interessante dyr må jeg si, virker som de tar livet helt med ro og nyter det. Men jeg må si de var litt skumle og, hehee. Eller kanskje det bare er jeg som er litt pinglete? Jeg fikk hvertfall noen gøye bilder : )

FRIGILIANAHer forleden var vi i en hvit fjell-landsby og feiret mamma og pappa sitt sølvbryllup. Tenk nå har de vært gift i 25 år, er ikke det fint?

I dag er forresten siste dagen vår i Torrox før vi drar videre og skal til Gibraltar og Ronda de siste dagene.

SUNBURNED

Varmen har vikelig vært på for fult i dag og det merkes på kroppen. Akkurat nå tror jeg de fleste hadde hatt problemer med å skille meg fra en hummer. Da vi dro hjemover fra stranden var jeg sikker på at jeg hadde fått meg en fin og mørk brunfarge, men da jeg kom hjem viste det seg at denne "fine, mørke brunfargen" var en "fin" rødfarge. hehe. Sånn kan det gå. 

Her er hvertfall dagens antrekk.

t-skjorte H&M, Shorts Levis, Smykke H&M, Sko Forever21

Bursdagsbarn!

I dag har jeg bursdag og har blitt hele 18 år! Gurimalla, jeg kan nesten ikke tro det. Nå er jeg faktisk voksen.. hvertfall på papiret. Jeg har planer om å være barnslig hele livet så tror ikke det skal blir noe problem å beholde ungen i meg : )

Dagen har jeg feiret med familien her nede i Spania. Det er forresten kjempe deilig her nede og jeg er i full gang med bruningsprosessen, hehe.
Endelig skikkelig ferie!

Nå er jeg i full gang med pakkingen til jeg skal til Spania i morgen. Har vært hjemme hele sommeren og jobbet så det blir deilig å komme seg litt vekk og bare slappe av i solen. Åååå, det blir så deilig!

dsc0520

dsc0595

dsc1096

dsc1098

dsc1115

dsc1117

dsc1121

dsc1128

dsc1129

dsc0266

dsc0271

dsc0108

(Bilder fra Spania, sommer 2009)

hits