august 2012

Hi. I like you, a lot. Like alot alot.


Nikon D60, 35mm, f/1.8 G

NEW IN: INTERIORDet er kjempe gøy med interiør og som jeg har sagt tidligere, drømmer jeg meg ofte bort når jeg går rundt på IKEA eller ser på interiør på nettet. Jeg forestiller meg hvordan jeg vil ha det i huset mitt når den tid kommer osv.

Nå når jeg flytter på internat kan jeg tenke littegranne på hvordan jeg vil ha det, og kjøpe litt greier, noe jeg selvfølgelig har gjort. Men jeg tror egentlig ikke vi har de fineste rommene, dvs. rommene er ikke hvite, noe jeg kunne ønske. Men nå skal jeg ikke bo der så utrolig lenge heller, og rommene blir vel så fine som man gjør de til ;) 

Sail Away Bildene er tatt fra en liten seiltur jeg, mamma og pappa var på i forrige uke. Men nå nærmer sommerferien seg over for meg også. Jeg styrer på for å få gjort og vært med mest mulige folk før jeg skal på bibelskole. Jeg gleder meg skikkelig til internattilværelsen igjen!
   Men først er det litt pakking som må til.  ;)

COLLAGE NOTEBOOK

Som sagt syns jeg det er kjempe kjekte å lege med collage for tiden. Da Marianne dro bestemte jeg meg derfor å pynte en bok hun kunne ha med seg til USA, med collage. Jeg valgte ut utklipp som jeg syns passet til henne og brukte litt ekstra tid på å få det skikkelig. Når man åpner boken har jeg limt inn sølv-papir på baksiden av det harde coveret. På de første sidene har jeg skrevet noen utdrag fra noen fine sanger, bibelvers og en hilsen. Jeg la også med noen bilder for å gjøre den enda mer personlig. Som prikken over I'en måtte jeg selvfølgelig ha et silkebånd rundt.

 Det er så fint å ha notatbøker man kan ha liggende. Notatbøker man kan skrive ned fine ting i, lure ting man hører, fine sitater, bibelvers, utdrag fra taler osv.

PUSH YOURSELF!

Typisk meg å komme helt ut av treningen når sommerferien begynner. Jeg hadde nettopp tre uker fri fra jobb hvor jeg reiste litt rundt på leir, hytteturer og festival og sånn. Det var kjempe gøy, men målet mitt om å trene samtidig som alt gøy'et funket ikke så bra. Så nå er det på'ann igjen med hardtrening for å komme inn i gode rutiner. Neste utfordring blir å fortsette med treningen når bibelskolen begynner, og når jeg flytter til Kambodsja i 4,5 måneder. Er ikke så higen på å trene i 40 grader. Hehheh. Noen tips til å klare å holde rutinene, og evt. til det å trene i 40 grader?CROSS&ROSES
Jeg fikk denne superfine rose-armbåndet i bursdagspresang av Anne-Line i dag. Jeg kjøpte også det kors-armbåndet i dag, som jeg har sett på lenge. Syns de passet kjempe fint sammen. Blir ekstra fint når også jeg blir brun om et par måneder (Kambodsja), hehe. Ganske greit for min del at det er  blitt så populært med kors på ting og tang, smykker og klær og hva det måtte være. Jeg liker jo å vise fram at jeg er kristen, og et kors er jo et fint symbol på det. Samtidig er det også litt rart, at ikke kristne også bruker det. Hva syns dere om det?


OREOS & MILK

Akkurat nå sitter jeg å godter meg med Oreo'ene jeg fikk av Rachel og Rhoda (venninner fra Hillcrest) til bursdagen. Selv om vi har Oreo i Norge også er det noe spesielt med å spise disse siden de er fra USA, hehhe. Får litt følelsen av å bo i USA igjen. Må jo mimre litt nå som Marianne har reist. Hun har det forresten bra, og er vel fremme!

Jeg kommer aldri til å legge fra meg savnet av det å bo i statene. En gang skal jeg tilbake. 

A Sister Is a Forever Friend.

I dag var dagen når min kjære, gode, snille lillesøster Marianne reiste til USA. Hun skal gå på samme skole som jeg gikk på i fjor, Hillcrest.  Det er jeg selvfølgelig kjempe glad for, i og med at jeg hadde det beste året i mitt liv, det året jeg var der. Jeg fikk masse gode venner for livet, lærte masse og hadde det kjempe kjekt. Men det er selvølgelig kjempe kjipt å ikke få se henne på ti måneder. Da jeg var i USA, fikk jeg sett henne to ganger i løpet av oppholdet; jeg var hjemme i juleferien i tillegg til at hun kom å besøkte meg. Marianne kommer også hjem i juleferien men da er jo jeg i Kambodsja.. Så det blir kjempe rart å ikke se lillesøsteren min på så lang tid, spesielt siden vi har et kjempe godt forhold og er kjempe glad i hverandre! Savner henne allerede.

Dere kan hvertfall lese om oppholdet hennes på bloggen hennes (klikk for link). Hun har en super blogg og tar veldig bra bilder også, så check it out :)

COLLAGEDet er så gøy å leke med collage. Jeg husker jeg gjorde det mye i USA, så jeg har hatt litt innlegg om dette før. Men i det siste har det vært på'ann igjen. I dag pyntet jeg en rosa notatbok jeg nylig kjøpte. Den skal jeg ha med meg til GUS å skrive ned fine og viktige ting i.

LET'S RACE!Da vi var i Lyngdal på bibelcamp, tok vi også turen innom Lista for å kjøre gocart. Det var supergøy, jeg har aldri gjort det før men jeg gjør det veldig gjerne igjen! Alt var så gøy; å gå rundt i de orange draktene som gjorde at jeg følte meg skikkelig pro, samtidig som jeg følte at jeg hadde fått på meg russedrakten igjen. Å kjøre "kjempe" fort, de kickene man fikk når man mistet kontroll på bilen og spant rundt, å kjøre sammen med gode venner, å hisse seg opp fordi noen andre ødelegger for deg (det var ikke morsomt før i ettertid da), fint vær osv. Kjempe gøy altså.

SAVIORMULTI-NEONHelt siden jeg kom over dette bildet, har jeg ville hatt en slik topp/kjole. Men jeg har selvfølgelig ikke funnet noe som er akkurat som jeg vil ha det. Men utrolig nok kom jo den neon/dip/tie-dye-trenden til Norge i år. Har fortsatt ikke funnet noe lignende til det over, men det har no hopet seg opp litt andre neon-fargede klær med bleach effekter og noe som er så kalt tie-dyed. Syns de fargene passer seg best til solbrun hud, så de kommer nok til å bli flittig brukt i Kambodsja.

Some friends come and go like seasons others are there for a reason


foto/Solveig Karin Nikon D60, 35mm

Jeg og Helen har vært venner siden vi begynte på barneskolen. Vi har gått i samme klasse i alle år, bortsett fra 1 VGS. Nå drar vi også på GUS og til Kambodsja sammen. Ganske morsomt i grunn, vi har alltid endt opp på samme sted :) Jeg tok disse bildene av henne på hytteturen vi var på forleden, de var så herlige at jeg måtte dele der.

Akkurat nå løper jeg rundt i huset og rydder og gjør klart til bursdagsbesøk. Jeg og Therese skal feire sammen med jentene i klassen, i tillegg kommer Rachel og Rhoda, to gode venninner fra året i USA! Gleder meg til å se de.

BURSDAGSBARNI går  ble jeg 19 år. Tenk, siste år som tenåring. Det er kjempe rart. Gårsdagen var kjempe koselig, hadde besøk av en venninne før vi seinere hadde stort familiebesøk før Håkon og jeg gikk på kino for å se Batman. Den var kjempe bra, men også kjempe lang, gjorde jo egentlig ingenting, i og med at den var så bra, men siste timen måtte jeg sitte med beina i kryss og klarte nesten bare å tenke på hvor mye jeg måtte tisse. Hehheheh.

hits