august 2013

Statue of LibertyMerker jeg må få photoshop'en opp å gå igjen. Bildekvaliteten blir utrolig mye dårligere når man redigerer bildene i pixlr :( 

MN collage

Etter noen dager i travle New York dro vi til rolige Minnesota. Det er virkelig store kontraster mellom disse to plassene, men jeg liker de begge på forskjellige måter. 

Vi dro til USA først og fremst fordi vi var invitert i bryllup til roomien min fra året jeg gikk på skole i USA.  Bryllupet var kjempefint og kjempekjekt men også noe ulikt fra norske bryllup.
  Videre dro vi til Fergus, byen hvor jeg gikk på skole. Håkon fikk en skikkelig omvisningstur av meg hvor jeg fortalte historier og viste alle de stedene vi pleide å spise, handle og gå. Var utrolig kjekt og se skolen, lærere og venner igjen. 

Litt bilder fra Minnesota også, håper ikke det blir FOR overveldende, hehe: 


1.Chloe, meg og cat 2 Brudeparet! 3. Gracia og meg 4. Cazy kjøretur 5.Meg, Nina og Rhoda 6.Trøtt kjærestepar etter bryllup 7.Kjærestepar i Fergus! 8.The Marked 9.Solveig og oteren

1.Panda Express <3 2.Håkon 3.Lego-Solveig og Lego-Håkon 4.Kjærestepar igjen.. 5.American food 6.Jeg var supergira på å være tilbake i Minnesota 7.Nye t-skjorter 8.En kul grill 9.Det meste av turens innkjøp


1. Håkon i skogen 2.Håkon og Solveig i skogen 3.Solveig i skogen 4.Kjæresteparet utenfor Hillcrest 5. The Marked/Cafe116 6.På Kino 7.På vei hjem 8.Boneless buffalo wings<3 Applebee's 9.Applebee's

LUCKY I'M IN LOVE WITH MY BESTFRIEND

Hvem blir ikke bare heelt forelsket av å se på fine bilder som bare oser av kjælighet? Bilder av hender som holder hverandre, kyss, lange blikk og gode klemmer. Hehe, det blir hvertfall jeg. Her er et utdrag fra "Lucky I'm in love with my bestfriend"-board'en min på pinterest:

,

LOVE this photo of this couple | In love | Couples / engagements photography | Picture idea

Kiss.

.

Summerlove

Den kjærleiken hæ?

NYC collage

Enda litt bilder fra USA for de spesielt interesserte. Etter jeg fikk med iPhone ble det plutselig ikke så mye fotografering med speilrefleksen og mye mer med mobilen. Det er naturligvis så mye lettere å ha med seg den lille iPhonen rundt om kring enn det tunge speilreflekskameraet. Men, men..

1.Utsikten fra hotellet på kvelden 2.En glad Solveig på Times Square 3.Loppemarked 4.To turister i regnværet 5.Fin kirke 6.Kjærestepar 7.Utsikten fra hotellen om dagen 8.Kjekk gutt i nye klær 9.DOMINOS pizza <3 

1. Jeg i ny kjole fra Forever21 2.Kunst på MoMa 3.MoMa (museum) 4. Deilig mat på Delicatessen 5.Turister på museum 6.En artig butikk (kiosk) i Soho 7.Kjærestepar 8.Times Square 8.Kar for Phantom of the Opera (musikal)  

 

NEW YORK - del 2 - utsikt fra Empire

NEW YORK - del 1

Endelig en oppdatering etter en FANTASTISK tur i USA. Vi har hatt det utrolig kjekt og opplevd masse! New York var over all forventning og vi fikk sett så og si alt som var å se av typiske turistatraksjoner. Empire, frihetsgudinnen, Central Park, museum osv. Det ble selvfølgelig mye tid til shopping og deilig mat. Her er litt bilder:
Lace&Flowers


LADY IN RED


Da jeg var i Spania fikk jeg endelig tatt i bruk denne røde kjolen fra Forever21 som jeg kjøpte da jeg bodde i USA i 2.klasse. Har faktisk ikke fått brukt den siden.

HÅKON&SOLVEIG på nye eventyrEndelig er dagen her hvor vi reiser til USA! Roomien min fra da jeg gikk på skole i USA i 2.klasse skal gifte seg og vi var så heldig å bli invitert. Først skal vi til NY før det bærer til Minnesota i bryllup. Vi stikker også innom Hillcrest, skolen jeg gikk på og skal møte venner og lærere derfra. Jeg gleder meg!si

Det eneste litt kjedelige er flyreisen, spesielt siden flyet vi skal ta ikke har entertainment-system. Men det går nok fint :)
DIY blomsterkrans
Jeg er en av dem som elsker å ha blomster i håret og blomsterkrans-trenden har jeg lagt mitt elsk på allerede før det var i vinden. Men blomsterkranser koster, ihvertfall om man skal ha en som ikke alle andre har, derfor bestemte jeg meg for å lage noen selv. 


Du trenger:
 - falske blomster
 - strikk/hårbånd
 - Limpistol + lim
 - saks
 


1. Jeg kjøpte blomstene mine billig på Nille.


2. Dra blomstene av stilkene. Det er som oftest ikke nødvendig å klippe de av da de fleste falske blomster er festet slik at å dra dem av går helt fint :) 


3. Det vil fortsatt stikke ut litt fra blomsten etter de er dradd av, denne vil vi klippe av så blomsten sitter ekstra godt på hårbåndet. Jeg ønskte heller ikke å ha den grønne stilken og klippet derfor den også.


4. Slik vil det da se ut.


5. Har du ikke et hårbånd kan du bruke vanlig strikk som du blant annet kan få kjøpt på Stoff og Stil. Mål det rundt hodet for å se hvor stort bånd du vil ha, legg til litt ekstra så du har litt ekstra til du skal lime/sy det sammen. Jeg prøvde både å sy og lime båndet sammen og begge deler fungerte veldig greit, å lime var nok enklest.


6. Når limpistolen er varmet opp kan vi starte med å feste blomstene. Ta litt lim på baksiden av blomsten.


7. Ta litt lim på båndet hvor blomsten skal festes.


8. Fest så blomsten til hårbåndet og press de litt sammen med fingrene.

Når du så har gjort dette gjentatte ganger til båndet er fylt opp med fine blomster er du ferdig!
Jeg lagde også et par enklere hvor jeg hadde noen små blomster jeg festet med litt mellomrom på tynne, flettede pannebånd jeg kjøpte på HM. Du kan såvidt se de på bildene under :) Lykke til!

hits