september 2011

"He lives with his creativity in high gear."

Tidenes mest chille dag. Sov lenge, dro på skolen for å ha en undersøkelse, dro hjem. Hjemme fortsatte jeg blant annet på et bilde jeg malte i USA av... gjett hvem?? Har stått litt halvferdig hele sommeren så jeg tenker at nå er tiden inne for å fullføre det. Men det er fortsatt ikke ferdig altså, stresser med å få øyne, nese og munn til.....


I'm singing in the rain

Photobucket

Det gjør liksom ingenting at det regner nesten hver dag når man har en stor gul regnjakke og støvler med snøring!

Nå skal jeg straks på musikkteaterskole. Det er første gangen min og jeg har aldri vært borti dette her før. Bare sang og dans så det blir spennende å prøve ut teater også!

PRAY

Vi er så utrolig heldig som har muligheten til å slå av en personlig prat med vår egen frelser; skaperen av universet! Det er ikke sånn som når du ringer en venninne eller en kompis som alltid er i telefonen og snakker med noen så du må ringe minst fem ganger før du kommer igjennom. Vi trenger ikke en gang å trykke inn et nummer eller dra et sted for å snakke med Ham. Han er her for oss 24/7.
Gud hører ikke bare på oss men han svarer også. Kanskje ikke svarene alltid er som vi selv helst hadde håpt på men Gud gjør ALLTID det som er best for oss til riktig tid.


Bildene har jeg tatt med mitt Nikon D60, 35mm f/1.8

Trust God with everything. If you are doubting something in your life, pray to God and ask him to give you the answer. But don't just ask. Listen. You will know deep in your heart what is right. Everything happens for a reason and God will make it happen if it's supposed to.

ARMY-STYLE

SÅNN! Nå er pausen min over og det føles godt!
Jeg har enda ikke gått til anskaffelse av lader til kameraet utrolig nok meeen jeg er i gang med prosessen (skal bestille fra USA) og i mellomtiden snylter jeg på mine nikon-venner.

Tenkte jeg skulle starte dette come-back'e med noen bilder av meg selv så dere husker hvordan jeg ser ut og hvor syyykt flink jeg er til å pose (det var ironisk hvis dere er som meg og ikke forstår ironi).

Alt av klær og sånn er fra USA såå.. eller skjerfet er fra Indiska ;)
hits