september 2012

BOYFRIEND&I

Litt kjærestebilder, hehe.
Fint å ha litt bilder av oss når han er i Brasil og jeg er i Kambodsja i 4,5 måneder :( 

Redigering http://pixlr.com/o-matic/

VINTAGE MARKED

I morgen er det fredag og høstferie. Det skjer ting her, og tiden har dermed også gått kjempe fort. For halvannen uke siden var jeg og noen andre jenter på "Vintage Marked"  her i nærheten. Det var så masse fint der. Her er noe av det jeg kjøpte.
(smykke)


(armbånd)


(et superfint kakefat)
(diverse "sølv"-fat)Pluss noen hekleduker.

.. og alt var kjempe billig!

EVERYONE NEEDS A PLACE TO REST

Selv om det ikke var et hvitt og lyst rom som ventet meg på GUS som jeg hadde håpet på, har jeg funnet meg godt til rette. Det har blitt skikkelig hjemmekoselig. På lørdag kjøpte jeg også noen hvite tyll-gardiner på IKEA som vi har hengt foran sengene, det var nemlig en gardinstang der, så fant ut at den var gøy å ta i bruk. Så nå har vi en skikkelig koselig kosekrok i hjørnet meg sengene og dobbeltsengen som vi bare bruker til å slappe av i, lese i o.l.


Sommer i Hurdal

Her i Hurdal er det fortsatt sol og varme. Veldig uvant for meg å ha så fint vær i Norge i september, men deilig er det, virkelig!

Akkurat nå holder jeg på å skrive om min troshistorie, noe som er kjempe spennende og litt vanskelig på en gang. Det er så masse å kunne skrive fra opp gjennom hele livet mitt, men samtidig vanskelig å huske tilbake på ting som skjedde på barneskolen og ungdomsskolen.
KAMBODSJA-TEAMET


Jeg har nå vært på GUS en uke, holdt på å skrive et år, sikkert fordi det nesten føles slik. Jeg har det altså kjempe fint og storkoser meg. Folkene rundt meg her er kjempe greie og koselige, har allerede blitt godt kjent med de fleste. Spesielt godt kjent har jeg blitt med Kambodjsa-teamet (se bilde). Er kjempe glad og fornøyd med at jeg reiser sammen med dem, vi er en fin gjeng.

Dette var en superkort oppdatering, satser på en mer gjevnlig oppdatering etterhvert som jeg kommer mer skikkelig inn i internatlivet her.

hits