september 2013

SNEAK PEEK PHOTOSHOOT
TAKKNEMLIG

Dette er dagen for å mimre tilbake til gode stunder. I helgen har jeg nemlig vært på X-global; reunion på Gå Ut Senteret. 
 Endelig fikk klassen møtes igjen og det var akkurat som før! Føltes nesten som om vi fortsatt gikk på skolen og at alt var helt normalt.

Naturligvis poppet det opp masse fine minner fra året i løpet av helgen, og selvfølgelig ble det mange tanker tilbake på oppholdet mitt i Kambodsja. De fantastiske ungene jeg fikk bli kjent med, den spennende kulturen som ble mitt hjem og alt det spennende jeg fikk væøre med på. Wow, jeg er så takknemlig! 

Må bare smile av disse bildene!

NB! Hvis noen lurer er Gå Ut Senteret en misjonsskole i Hurdal. Der kan du ta et år på Global Disippel-linjen. Året begynner med 2 måneders forberedelse til uteoppholdet, 4,5 måneders langt uteopphold i et land i Sør-Amerika, Afrika eller Asia og til slutt 2 måneder med refleksjon og Bibelundervisning. ANBEFALES!

Klar for photoshootNå er jeg straks klar for enda en kjærestephotoshoot med to fine folk som er nyforlovet!
   Jeg gleder meg!

FRAPPUCINO

Hvem liker vel ikke en kald og deilig frappucino? 
   På Starbucks er frappe mocha alltid mitt første valg, her får man en perfekt mengde kaffe for dem som gjerne ikke er så glad i kaffe. Hehe.
 I dag prøvde jeg for første gang å lage det hjemme og resultatet ble jammen santen ikke så værst.  

Ingredienser:

- isbiter (ca. 1 kopp)
- vaniljeis (6 kuler)
- sjokoladesaus 
- kald kaffe (avhenging av hvor mye kaffesmak du vil ha)
- Melk (ca. 1 kopp)

 

Miks alt sammen!  TADAAA!
 

Love Birds

Siden jeg fikk så mange positive tilbakemeldinger fra de forrige bildene jeg lå ut fra kjærestefotograferingen jeg hadde på lørdag, tenkte jeg at jeg kunne dele noen flere. Igjen, de er jo såå skjønne!
LOTS OF LOVE

Etter en laaaang fotopause tok jeg i går endelig fram kameraet igjen. Det var mine gode venner Helen og Lars som ville ha noen koselige kjærestebilder og jeg var så heldig å få leke meg litt. De er jo så skjønne at man nesten smelter av å se på de, så dette har vært kjempegøy! I tillegg var de begge som fødte modeller så alt gikk smertefritt.

Her er et par av de mange bildene vi tok:OUTFIT: PEPLUM


Jeg som de fleste andre har lagt mitt elsk på peplum-toppene. Lenge trodde jeg at de ikke passet meg da jeg prøvde en i vår, men da jeg ga den en ny sjanse i sommer var opplevelsen en helt annen. Så i løpet av ferien har det dukket opp tre fine peplumtopper i klesskapet mitt som jeg har blitt veldig glad i!

LANG LYSEROSA KJOLE SELGES!Denne nydelige kjolen i str. 6 (sx/s) kan bli din! Pris: 900,- inkl. frakt (Ny pris: 1200,-) Kjolen er aldri brukt og har fortsatt lappen på da den ikke passet til kjøper :( 
  Et fint sjal i samme farge som kjolen følger med. Perfekt til ball, julebord og bryllup.

Ikke vær redd for å ta kontakt om du har spørsmål angående kjolen eller er interessert i å kjøpe :) 

hits