oktober 2011

FOREVER LOVE
MY LIFE IS IN YOUR HANDS

Ok. Takler dere enda et innlegg med bare bilder av meg? haha
Kan ikke noe for det altså men jeg syns bare det er skikkelig gøy å ta bilder av meg selv, hehehhe.

Uansett, jeg har hatt tidenes mest søvnløse natt. Tidligvakt i går og i dag sang vi i kirken med koret. Så tidlig opp hele helgen, og så må jeg jo selvfølgelig legge meg sent siden det er helg.... Noe som gjør alt "mye bedre"!

Men uansett!!!
Vi hadde ekstraøvelse med koret i dag for å få på plass de siste detaljene før vi skal ha konsert 10.november, kl 20.00 i Eidsvåg Kirke. Det blir sykt konge så hvis du liker Gospel så kom, kom kom! 100,- for barn og studenter, 150,- for voksneFått dilla på midtskill forresten. For et halvt år siden var jeg bombesiker på at ingen i hele vide verden skulle få se meg med midtskill igjen. Men heiane, nå er det back to the good old 90s og jeg har midtskill!!smakebit på hva vi skal synge på konserten..

FRIDAY SECRETS

 Oh my gooosh!
Jeg har kommet over verdens fineste blogg, og jeg mener det! Dette er den fineste bloggen jeg har lest i hele mitt liv. Helt sånn jeg liker så jeg må bare dele den med dere.

fridaysecrets
 

Bilder er tatt fra bloggen.

Best Things In Life

 

 

 

 

 
 

Silk Ribbon In My Hair

I dag flettet jeg inn gullfarget, fint silkebånd som matched jakken min i håret.

I love you to the moon and back


Dancing In Slow Motion

JIPPI! I går fikk jeg endelig laderen til kameraet mitt! Tenk at jeg har overlevd uten lader til kamera i over 4 måneder, heiane mann! Nå kan jeg knipse som bare det uten å må måtte spare på batteriet og snylte på andre sine nikon-ladere. Men likevel er jeg egenltig litt gira på nytt kamera, men jeg må holde ut litt lenger med mitt D60.

Nå har jeg tatt på meg den peach-fargede kosedressen min og gjort meg klar for øving til Historie prøve, merker jeg har mye jeg må øve på.. Forslag til hvordan man kan øve på prøve mest mulig effektivt?


foto: MarianneKP

GRATIS FOTOKURS I BERGEN!I morgen er det gratis fotokurs for alle fotointeresserte mellom 13 og 19 år i SALEM, Sigurds Gate 6 (rett ved siden av Magnus Barfot kino) kl 17.00. Alle er hjertelig velkommen!

Jeg skal desverre ikke i morgen men jeg har vært på de andre gangene og det er kjempe kjekt!

Sjekk ut facebook side hertry again

 

spiritualinspiration:

The same spirit that raised Jesus from the grave resides in us! Therefore we cant stay down, The Spirit That lives in us won't allow it!  We will get up! We will rise, We will soar! There is nothing the devil or this world can throw at us that will keep us down permanently ! When were down we hear Jesus say;  Pick up your bed and walk! (John 5:8) We are more than Conquerors!

 

Rain On Me

Photobucket

I dag har det regnet og til og med haglet noe helt ekstremt i Bergen. Kanskje ikke så unormalt men..

Free KissesPå oppslagstavlen min på rommet har jeg litt, hehe.. kunst jeg har laget i sommer, konfirmantbilde fra 2008(?) og min fine roommate fra USA.

Forresten så hadde jeg ikke prøve i dag likevel, ehee. Var hvist på i morgen, men konge det. Mer tid å øve på, woho!

Hva syns dere om "maleriene" mine?
Hvilket likte dere best?

Kari Jobe - Healer

Nerds & Procrastination

Nå sitter jeg her å gomler i meg Nerds som jeg kjøpte på Deli i går. Helt greit at de har masse amerikansk godteri man kan ty til når man savner statene ass. Sitter nemlig med sosialkunnskap boken i hånden og kan ikke annet enn å være frustrert over meg selv som har hatt hele uken (høstferie) til å øve på prøven vi skal ha i morgen.. Lenge leve prokrastinering!Ellers så er det noen som tenker på meg siden låsen på smykket er komt forran. hehehOppfriskende detaljer

wow. De to siste dagene har sust av gårde. Det må være et tegn på at jeg har gjort masse og kost meg samtidig. Noe som er sant.

I går ble jeg spontant superlei av gardinene jeg har forran klesskapet mitt på rommet og bestemte meg for å dra på IKEA for å kjøpe nye. Jeg dro med meg Marianne og det endte opp med at jeg kom i et skikkelig "nå-skal-rommet-mitt-bli-fint-og-stilrent"-modus, heh.


Jeg fikk kjøpt en pute til dette fine putevaret jeg har hatt en stund


Jeg byttet ut denne (grønne!! Jeg har rosa rom så derfor er grønt så ille) lampen med...


denne, som er hvit og med fint mønster..

Forresten så har jeg masse bra bøker på "natt-bordet" ! Noen som liker bok-anbefalinger?


De gamle gardinene..

De nye gardinene er ikke heelt ferdig så dere får ikke se helt enda. heheh. Men en liten smakebit. Jeg holder på å sy sammen to forskjellige typer gardiner og tror det skal bli fanske fint.

"A perfect sister I am not, but thankful for the one I've got."


Marianne lagde en liten collage med noen av bildene vi tok av hverandre i dag. Ikke sjeldent vi tar bilder av hverandre akkurat, hehehe. Men det er jo ideelt i og med at begge har blogger som trenger påfyll med bilder til alle tider og begge liker seg både foran og bak kameraet så det er jo en vinn-vinn situasjon.

Marianne
og jeg har forresten et veldig godt forhold! Hun er en av mine beste venner og jeg forteller henne sånn ca.. alt, hehe. Hun blir et offer for all kosingen og klemmingen min når jeg er hjemme, ja egentlig litt på skolen også. Ja, hun er rett og slett fin og ha.


Fint med søsken.

Har du godt forhold til dine søsken?

Auto Correct!Oh my gosh. Jeg skulle gjort noe fornuftig, ryddet i huset, rommet, vasket klær eller gjort lekser. NOE! Men så oppdaget jeg DENNE siden, og dønn! Det er umulig å gå fra den, sykt tidig! Auto correct er det morsomste som fins!
 

Denne sangen er forresten fin og trist på en gang..

All that I am

foto// MarianneKP
Nå skal jeg kjøre til kjøretime, kult hæ? Ikke feil med amerikansk førerkort.. men vi får se hvor lenge det varer. hehe.
Forrige time lærte jeg å gire skikkelig, jeg som trodde jeg var en mester i å gire.. Får se hva jeg lærer i dag.

Kjører du?

WORKOUT
Nå skal jeg trene med Helenemoreeen. Ganske så greit med høstferie, da har man tid til ALT (nesten! :D

Har du forresten noe bra treningsmotivasjon?

Noe som inspirerer meg er forskjellige treningsinsporasjon-tumblr-profiler (hhhhuh, langt ord)
feks. icraveprogress ,  thisthinisinprogress, theinnerstrength, how-to-be-a-healthy-bitch, imperfectionatbestt , livebreatheinsanity og boxingbeauty

.. you just fall.


Sigurds gate
Panorering

I dag har jeg fått sovet ut for sikkert en hel måned! Utrolig deilig!
Kom nettopp hjem fra svømmehallen, har nemlig meldt med inn på treningssenteret Actic hvor jeg kan trene i treningsstudio og svømme, så det er sykt digg!

Det var forresten kjempe kjekt på fotokurs i går og jeg følte virkelig jeg lærte noe.  Vi øvde nemlig på panorering, noe jeg så vidt har vært borti før, så det var artig.

Neste fotokurs er fredag om to uker, altså 21.oktober, fortsatt kl 17 i Salem, Sigurds gate 6. Alle er hjertelig velkommen og det er gratis!


wohooo, meg i min gule regnjakke. Dette bildet har Marianne tatt

Her er noen av mine forsøk på å ta panoreringsbilder:

Har dere prøvd dere på panorerings bilder før?

HØSTFERIE OG FOTOKURS

Photobucket
bukse/ pieces, genser/gina tricot, skjorte/tommy hilfiger, sko/noodles

ÅÅåå så gøy det er å kunne ha såå store bilder av seg selv på bloggen!! Ehehehhe.

Jeg tror dette må være en av de mest befriende dagene jeg har hatt opp gjennom tidene. Det er nemlig høstferie! Hadde nesten glemt det eksisterte men merker det kommer godt med! Planen for ferien er vel egentlig bare å chille, være med venner og så må jeg jobbe litt så jeg får tjent opp igjen pengene jeg brukte på billettene til USA. Men sånn er det bare, er virkelig verdt det og jeg trives jo på jobb så : )

Nå om en time drar jeg innover til byn hvor jeg først skal på fotokurs i Salem (KOM, KOM ALLE FOTOGLADE BERGENSERE, KL 17! RETT TIL VENSTRE FOR MAGNUS BARFOT KINO) etterfulgt med møte. Så det blir bra!

Change Of Seasonsmy tumblr at the moment, check it out

WOW! Nå har jeg gjort noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle klare å gjøre. Har nemlig fikset på designet og fått det som jeg ville. Før var det bare sånn halveis men nå har jeg fått mellom rom mellom bloggen og sidemenyen, midtstilt, innleggene, ordnet på bildene i sidemenyen og fjernet headeren. FANTASTISK! I tillegg kan jeg ha større bilder!

I CAN DO EVERYTHING THROUGH HIM WHO GIVES ME STRENGTH

Back Where I Belong

Det gøye vi skulle gjøre i dag var.... trommevirvel..dumdumdumdumdummm.. BESTILLE FLYBILLETTER TIL USA! For i vinterferien skal nemlig jeg og fem andre fra klassen besøke vår kjære skole i Minnesota som vi savner sånn. Åååå hvor jeg gleder meg! Jeg vil bare hoppe, danse og synge på en gang! Nå kommer det ikke til å se sånn ut der som det gjør på bildene da i og med at jeg tok de fleste bildene der i mai, men det kommer til å være superkaldt og masse snø, men uansett! Det blir kanon-super-bra!

Kan ikke vente til å møte alle de fine folkene igjen, sove på slottet, spise mat fra applebees, cafe116, cafe vikings og dominos pepperoni pizza!


BTW! LES DETTE INNLEGGET! Har bare en ting å si, AMEN!

STARS AND STRIPES

Jeg bare dro på leir i helgen uten å si noe jeg.
Men jeg er tilbake.

I og med at jeg savner Hillcrest og USA kjempe masse for tiden så lager jeg rett og slett et skoleinnlegg med bilder fra den fine USA-klassen.


min fine tangled-bakgrunn (den filmen må sees forresten!)
Elisabeth-blinkskudd


Lisa tok med seg et USA-flagg som nå selvfølgelig pryder veggene i klasserommet

I morgen skal jeg og noen andre fra klassen gjøre noe kjempe gøy, eller vi skal forberede noe som kommer til å bli kjempe gøy! Dere får vite hva det er i morgen :)


hits