november 2011

Sometimes you just have to take a break and have some fun!


1 stk. sykt hot bilde av megselv

I dag har jeg bare gjort ting jeg syns er gøy. Etter at data'en kubbet og alle bildene og filene (inkludert en innlevering jeg har til i morgen jeg hadde brukt hele gårsdagen på) så ut til å være long gone tok jeg meg rett og slett fri fra skolearbeid og alt annet stress.

Så i dag har jeg bare sunget masse, spilt piano, vært på IKEA med Marianne, trent og bakt. En fin dag med andre ord.

Og så fikk jeg melding på telefonen at jeg har kommet inn på Gå ut senteret til neste år så nå har jeg et stort dilemma! Bibelskole med reising eller musikk?

SILVER FASHION

Heiane, merker det blir mye innlegg med antrekkene for tiden ass. Jeg skal skrive noe fornuftig snart så dere får noe ut av å lese bloggen min og ikke bare sånn motegrejer.

Denne super-stilige-sølv-glitrende genseren er fra GinaTricot av alle steder! Pleier sånn ca. aldri å kjøpe noe der men da vi stakk innom der i Oslo og så denne her.. så ja. Vet dere resultatet.
Fins vel ikke noe freshere enn glitter og glam for tiden, eller hva sier dere?

Nå har jeg forresten begynt å høre på julesanger for fult!
Har dere noen forslag til fine julesanger jeg kan høre på?

A leopard can not change his spots

Er det noe jeg liker skikkelig godt så er det alt rosa, hello kitty, glitter, paljetter og leopard. Haha, går det ann å bli mer jentete?

Da jeg så denne cardigan'en på H&M i Oslo måtte jeg bare ha den! Var som den bare snakket til meg og skrek at jeg måtte ha den at den var "ment to be" for meg! Kødder, heehhe. Men syntes den var fin da, men uheldigvis var den akkurat pittelitt liten. Men så viste det seg at Anne-Line hadde den samme hjemme i en str. større som hun aldri brukte og da endte det opp med at jeg fikk den. Snill venninne må jeg si : )

Ellers kom jeg nettopp over tidenes fineste sang som jeg garantert skal synge i bryllupet mitt når den tid kommer, hehehhe. Dette er ikke orginalen men syntes denne var så fin.

Orginal: Bryan Adams

KARL JOHAN

Det har vært en superfin dag med Anne-Line her i Oslo. Vi har kost oss sånn! Shoppet masse julegaver og selvfølgelig litt til oss selv også. Så tok vi turen på Egon og spiste en velfortjent middag etter timesvis med trasking.
Anne-Line, hun fine


Anne-Line fokuserer på gutta i stedet for meg jaaa. jedda!
På Egon
Så nå har ligger vi her langflate på hver vår madrass etter å ha spist brownies og is og jeee. Så 1 stk vellykket dag kan man si!

OSLO BABEgamle bilder.


Jeg befinner meg nå i Oslo sammen med min kjære venninne Anne-Line, og vi har nettopp stått opp fra en deilig nattesøvn. Nå skal vi handle julegaver!

TTYL

I'M THANKFUL FOR..

For akkurat et år siden befant jeg med i storbyen CHICAGO!  Jeg bare forelsket meg i den byen altså, selv om jeg ikke fikk oppelvd den helt og fult ut. Men jeg bare merket at, denne byen er fantastisk! En dag skal jeg tilbake og virkelig oppleve hele chicago, gå rundt i gatene, på musikaler og shoppe. For det gikk for det meste i museum og mat når vi var der. Men , men. Neste gang!Ja, vi feiret thanksgiving på McDonalds, haha. Eneste som var åpent. Så vi satt der sammen med masse asiatere.. OG, hehehe, ja jeg tar bilde av meg selv ; )

I sammenheng med thanksgiving i dag tenkte jeg å liste opp noen ting jeg er takknemlig for. Syns vi og skulle hatt en sånn dag her i Norge hvor vi bare spiser mye god mat og tenker over forskjellige ting vi er takknemlig for, for det er så lett å ta sånne gode ting for gitt.

Jeg er takknemlig for:

- Mine venner som alltid er her for meg og holder ut med meg, selv om jeg kan være litt treig og spesiell til tider

- Klassen min. Jeg har aldri gått i en så bra klasse som jeg gjør i år. Året i USA har fått oss til å virkelig bli sammenspleiset, og de alle er som mine søsken!

- Familien min. Jeg er kjempe heldig som har en familie med lite krangling og som tar vare på hverandre.

- Spotify, hehehe. Blitt en del av mitt everyday-life. Premium abbonementet mitt gikk ut i går da så nå sliter jeg litt.

- Å bo i Norge hvor jeg kan tro på det jeg vil uten å være redd for å bli forfulgt eller tatt til fange. Mange kristne her i verden kan nemlig ikke det!


Åhh, jeg har nok mye mer men.
Hva er dere takknemlig for?

Wavy Hair

Nå er jeg godt innpakket og klar for å friste alle ungdommene på Knarvik med mitt smil til å begynne på Danielsen Videregående Skole til høsten. Hehe, ja skal stå på stand for skolen min på en yrkesmesse, så det blir nok artig!

FJÄLLRÄVEN KÅNKENI sommer fikk meg en fin gul sak. Nemlig en fjällräven kånken. Gult er kult så derfor ble det den fargen men bare litt synd at jeg har gul regnjakke, for blir litt for mye av det gode hvis jeg skulle gått med den gule regnjakken og den gule sekken min samtidig. Dere vet. Men fornøyd er jeg ihvertfall med den! Får plass til allverden oppi og er superfin!

Hjemmelagde julegaver
I dag har jeg vært kreativ. Sydde nemlig en toalettmappe som jeg skal gi til en av mine venninner til jul. Har planer om å gi litt hjemmelagde gaver til folk i år, så det blir nok en del strikking og sying framover, men det er bare gøy! Jeg syns det er så kjekt å få hjemmelagde gaver, er så mye kjærlighet bak det og så er det jo ekstraordinært ;)

Planer om å lage hjemmelagde julegaver i år?

Pretty Lights


foto:mariannekaroline.com (søster)

Endelig fikk jeg fingen ut og kjøpte julelys til å ha på rommet. I USA hadde nemlig Rachel og meg (pluss mange andre) slike lys hengende i taket på rommet vårt og jeg syntes det var såå koselig. Nesten som å ha en egen stjernehimmel inne. Har fått inntrykk av at det er en sånn amerikansk greie egentlig, det å ha julelys på på rommet hele året. Ja for det er egentlig ikke fordi det nærmer seg jul jeg har satt de opp men også bare fordi det er koselig. Men er litt julestemning da, det må jeg si.

BREAKING DAWN

ENDELIG kommer Breaking Dawn del 1 ut på kino og jeg skal selvfølgelig se den på premieren. Hehehe. At jeg gidder å se den sent, sent, sent en torsdag når jeg har skole dagen etter. Men det er noe med de premiere-nettene. Er liksom ekstra gøy å se den første dagen den kommer ut og jaa. Så nå gjenstår det bare å se om den er like bra som de andre.. har mine tvil men.. twilight er twilight så blir nok gøy uansett!

Skal du se Breaking Dawn?

1 stk ekstra bilsjåfør på veieneWOHOO! Nå har jeg lappen på ekte, ikke bare den Amerikanske. Yess, yes, yes det er deilig!

The naked Truth is always better than best-dressed Lie.

Var et skikkelig bra bibelvers i kalenderen min i dag som jeg vil dele med dere:

We have stopped evaluating others by what the world thinks about them.
2 corinthians 5:16

Vet ikke hvordan det er med dere men jeg har veldig lett for å dømme andre utifra hva jeg ser og har hørt. Og hvor ofte har ikke jeg diskutert andres feil og synder med mine venner? Hvilken rett har jeg til det?
Dette burde virkelig ikke vært tilfelle men det viser seg å være til stor underholdning for mange av oss. Hvorfor er det så mye vanskeligere å bygge hverandre opp i stedet for å dra hverandre ned?

For spesielt interesserte les også 1 Samuel 16:7; )

Jesus... you

 


YOU ARE SPECIAL AND I LOVE YOU AND I WILL LOVE YOU FOREVER


Marianne tok noen bilder fra konserten vi hadde på torsdag. Syns de ble veldig bra så måtte bare dele de med dere.

Nå merker jeg det hadde vært deilig med chill uke på skolen og videre inn i helgen men merker at det blir litt vanskelig å få til. Privatist eksamenener (engelsk) og oppkjøring nærmer seg med stormskritt og jeg må derfor øve, øve, øve og pugge, pugge, pugge.

Andre som har vært oppe til privatist-eksamen som har noen tips?
Eller oppkjøring?

 

 

 

ORANGE PANTS

Photobucket

Nå drar jeg til Malin for å se finalen på skal vi danse!

READY FOR CONCERT!Æhhh, nå er jeg skikkelig spendt!  Om en liten halvtime kjører jeg til kirken og da er det bare 4 timer til konserten begynner. Så da blir det god stemning med gospel og salmer. Er ekstra spennende i og med at flere av vennene mine kommer å hører på. Men jeg tror det blir skikkelig bra!

Så Eidsvåg Kirke, kl 20:00 peeps!

I LOVE MY GIRLS

Photobucket

Nå drar jeg på jentekveld med jentene fra USA-klassen. Åhh jeg gleder meg til å være med alle sammen samlet igjen! Får forhåpentligvis tatt litt bilder.

Se hvordan du lager din egen gif-animasjon her : )

KISS ME STUPID

Dette har vært den deiligste uken på skolen så langt i år. Ingen skole på mandag pga. glattkjøring, i går vanlig skoledag og i dag sluttet jeg tidlig. Og nå er det helg pga planleggingsdager. I dag skulle vi forresten få besøk av Os Guinness en verdenskjent kristen apologet, forfatter og filosof. Jeg var skikkelig gira i og med at jeg ikke hadde muligheten til å gå på et seminar han skal ha i morgen her i Bergen, men så var stemmen hans så dårlig i dag at han desverre ikke kunne komme like vel. Sykt nedsig. Så da ble det Os Guinness på youtube. hehe


Her er forreten noen flere bilder av Marianne jeg tok for leden. Hva syns dere?MY WARDROBE

Jeg har laget skikkelig system i klesskapet mitt, eller hvertfall i midten hvor jeg har hengende kjoler og bluser og sånn. Syns det ble så fint at jeg bare måtte ta noen bilder. hehe


og bakom klærne har jeg en liten hemmelighet.. hehe
 JUSTIN BIEBER! Hehehe. det er bare for ikke å ha to sykt svære plakater av han veldig synlig på rommet, hehee. Hadde nok ikke vært så populært. Men nå kan jeg sniktitte litt på den andre også når jeg finner klær.

Photobucket
Rather than see people as problems, Christ saw them as opportunities.

SOPHIELOREN


CRAZY GAMES

I helgen var jeg leder på leir for en god gjeng flotte ungdomsskole-elever. Det var selvfølgelig super-energisk, gøy og noe krevende. hehe. Tror vi alle lærte en hel del om Jesus og hadde det skikkelig gøy med ymse aktiviteter.

Feks. hadde vi crazy games hvor deltagerne fikk noen spesielle oppgaver.


- to personer fra laget skal "ugle" på tverrliggerenen på fotballmålet. max poeng: 6000

- lag et kamprop/kampsang for gruppen deres. Framfør for leder. Mac poeng: 12 000

- laget skal hoppe bukk over hverandre over hele fotballbanen. Max poeng: 6500

- alle på laget skal spise fra en bleie som dere får av leder. Max poeng: 5500
Gurimalla. hva er det vi får de til å gjøre? Denne var litt ekkel, men det var nugatti og peanøtt-smør altså

- 50 poeng for hver fingernegl som er farget gul.- gå og snakk med Solveig Mac poeng: 20 000
Utfordring: utfør bukkene bruse med spesiell vri som blir utvalgt: eldrehjem, superhero, musikal, lederparodi, hollywood osv.Vi har hatt det gøy med andre ord.FOTO: Marianne

Litt flere av bildene jeg tok av Marianne i går.

Nå skal jeg snart på kor, siste øvelse før konserten. Merker jeg er skikkelig spent!Modell: MarianneKaroline


 Velsign dem som forbanner dere, og be for dem som mishandler dere.
Bless those who curse you, pray for those who are cruel to you.
Luk 6.28

RED AUTUMN

Her er en liten smakebit på noen høstbilder jeg tok av Marianne tidligere i dag.

Det er skikkelig høst nå altså, røde og gule blader på trærne og på bakken, kaldt i luften og den gode lukten som slår i mot oss når vi går ut døra!
Det er noe skikkelig koselig med denne årstiden.hits