desember 2011

NEW YEARS EVE


gooooosh. Sånn tredje gangen jeg bruker dette bildet på bloggen. ehee. bare denne gang med effekter. Sånn går det når man har null system på bildene sine rundt om kring på datamaskinene.

Om noen straks'er drar jeg på nyttårsleir med YA! Det blir nok alle tiders som alle andre år. Denne gangen er det på et nytt leirsted så det er jo litt spenennede. Blir god stemning med bra folk, Jesus, taler, lovsang, fyrverkeri og festmiddag!

TTYL

Kos dere masse på nyttårsaften og lag noen fornuftige nyttårsforsett!

Cosmopolitan Apartment

Syns denne leiligheten var kjempe inspirerende og kjempe fin!

[source]

The Princess Dream
Her er den fine pakken jeg snakket om som jeg ga til min lillesøster Marianne på julaften. Fant en koffert som jeg sprayet i sølv og lot tørke et døgn. Tok så fint silkepapir i rød og rosa farger som jeg lå ned i kofferten for så å legge de fine prinsesse-glitter-skoene som jeg helst egentlig vil ha selv. hehehe. Ble ikke det fint?


Siste liten julegaver på 1-2-3
Er du enda ikke ferdig med alle julegavene? Hvorfor ikke klæsje litt maling på et papir og skriv fine quotes eller bibelvers på dem? Det skal jeg gjøre : )


White ReindeersDet er bitte-lille-julaften og jeg har så vidt pyntet litt på rommet til julaften. Disse to elgene eller hjortene eller var det nå er, hehe, kjøpte jeg på Søstrene Grene i går. Syns de var så fine. Julelysene henger fortsatt rundt sengen og rommet er ryddet. Jeg finish'et nettopp en av de siste strikke-gavene, noe som failet meeen, det blir vel en sjarm over det. Så nå kan julaften bare komme. Jeg gleder meg : )

Har du pyntet til jul?

CHRISTMAS WRAPPINGS

Nå har jeg vært skikkelig flink å pakket inn nesten alle julegavene. Har nesten bare brukt grovpapir i år og pyntet det med glitrende tau, silkebånd og fine tegninger av fugler, engler, kors osv. Og så har jeg brukt en del silkepapir, syns det er så fint og gøy å pakke opp, hehe.

Det er spesielt en gave jeg bare har virkelig gjort meg flid med når det gjelder innpakkingen, hehee. Men kan nesten ikke vise den her før etter jul for bare pakken i seg selv er på en måte en pakke, hvis dere skjønner. hehehe.

BLÅ-PALJETT-KJOLE

Åhhh, jeg har jo villet ha en paljett-kjole lenge nå og har leitet over alt! Helst ville jeg ha en gull-farget en men da jeg så denne her på salg på Cubus av alle butikker tenkte jeg at jeg bare måtte slå til! Så jeg gjorde det. heheh. Nyttårsaften-outfit ; )

Klarer forresten ikke å endre størrelsene på bildene her uten å se størrelsen hvis dere skjønner så det er litt stress, men jeee.

GLITTER SHOES
Jeg som dere kanskje vet eelsker glitter og har ønsket meg noen glitter-fin-sko en god stund nå. Tenkte egentlig på å kjøpe noen høyhelte men heldigvis gjorde jeg ikke det. For det første; så kan jeg ikke gå på høyhelte sko. For det andre; så har jeg ikke noe behov for å være svært mye høyere enn 163cm og for det tredje; jeg fant disse søte balerina-glitter-skoene på H&M. Wohoo. Passet perfekt til kjolen jeg gikk med på fredag og den jeg skal gå med på julaften.

ADVENTSFEST2011

Var på adventsfest med skolen i går og jeg tør påstå at det overgikk all forventning! Jenter og gutter kledd opp i finstasen, utrolig mange bra opptredner både av sang, dans, skuespill og ja. God mat og god stemning! Marianne filmet litt så kanskje jeg kan få poste noe av det for det var så mye bra altså. Må si det er mange talenter på skolen vår.

Litt bilder fra kvelden:


Nesten alle jentene i klassen.

ENKEL GRATIS FOTOREDIGERING!
Åhhh, dette var gøy!
http://pixlr.com

Nå skal jeg handle de siste julegavene. Deilig å ha fri : )

THE BRIDGE - A story of a Father's love

Hver eneste gang jeg ser denne filmen er det noe som rører inni meg. Tårene kommer fram og jeg blir kjempe takknemlig! Anbefaler på det sterkeste å se den. Dere måå bare se den faktisk!! Du vil ikke angre : )


Er ikke det helt vilt å tenke på! Tenk å stå forran et valg hvor man må velge mellom livet til sin eneste sønn man elsker så høyt og livet til mange andre du ikke kjenner og gjerne aldri vil snakke med.

Gud sto ovenfor det samme valget.

Faren er Gud, Sønnen er Jesus, Toget er verden, Broen er korset som leder til den andre siden; evig liv!
Uten Guds kjærlighet for oss ville vi levd i evig fortapelse på grunn av de syndfulle livene vi lever. Hadde ikke Gud sendt sin eneste sønn for at han skulle dø for oss, ville ikke vi bli reddet.

For en kjærlig far!

 

 

 

SEQUINS

I dag har jeg:

gått med genser som har fine paljetter i hetten..og strikket sokker.
Merker jeg ligger litt etter med julepresangene, ehee.

 

Alt makter jeg i ham som gjør meg sterk.
Fil 4, 13

TAKE A CHANCE

CHRISTMAS TIME

Jeg har vært veldig dårlig på å få julestemning de siste årene. Fikk litt i fjor i USA med alle de juledekorasjonene og lysene som alle pyntet husene sine og sånn med, men slikt holder vi jo ikke så mye på med her i Norge. Snø har vi jo heller ikke så mye av, i såffal varer det bare noen dager (ihvertfall her i Norge).

Men i år skal jeg få skikkelig julestemning til tross for regnet!
I går var jeg på en kjempe fin jule-konsert i grieghallen med Oslo Gospel Choir og Maria Haukås Mittet så etter det var jeg hvertfall ett hakk mer i julestemning.

Nå har jeg pakket inn de første julegavene og det hjelper litt på det også må jeg si.

Hva får deg i julestemning?SESJON2
Æhhh! Jeg har endelig fått det avklart at jeg er smart en gang for alle! Var nemlig på sesjon 2 (militær-greie) i dag og der fikk jeg vite at jeg var langt over gjennomsnittet smart!  I tillegg var jeg svært godt egnet for militæret og kunne komme inn hvor enn jeg ville. hehe, må bare skryte litt! Men så har jeg jo tenkt meg på Bibelskole da, men må inrømme at jeg fikk litt lyst til å bli militærpoliti ass, heheh.

Har du tenkt deg i militæret eller kanskje vært?

FRESHOME

FRESHOME er det så utrolig mange fine leiligheter at jeg nesten bare vil flytte ut å inrede min egen så fort som mulig. Men samtidig så skjønner jeg jo at dette ikke er mulig. Men likevel er det kjekt å bare sitte å bla igjennom alle de fine bildene og drømme seg litt vekk. Dette for eksempel syns jeg var kjempe fint!


FOTO: JULEGATEN

Ventetiden er her! Vi har pyntet med lilla duk, lys og andre effekter i huset. I byn er julelysene tent og julemusikk spilles i butikkene. Jeg elsker denne tiden! I år skal jeg prøve å slappe av og huske på hva julen egentlig er og ikke stresse med alt det jeg normalt pleier å stresse med i juletiden. Det vi venter på er tross alt feiringen av dagen da Jesus ble født! Keep Christ in Christmas!

Noen bilder jeg tok fra gårdagens fotokurs : )

hits