desember 2014

DIY: BOKSTAVBANNER

Midt oppi adventstiden er jeg i skikkelig bryllupsmodus og har fått laget litt dilldall til bryllupet. Tenkte jeg kunne vise dere hvordan jeg lagde dette bokstavbanneret. Bannere er jo noe som er gøy å ha i flere anledninger, om det er bursdagsbesøk, babyshower eller bare for å pynte litt på rommet. Dette banneret skal vi ha i bakruten på bilen vi skal kjøre med fra kirken :)
 

- Print ut store bokstaver på tykke ark, ikke vanlige kopiark

- Klipp bokstavene ut

- Klipp ut firkanter som dekker bokstavene i mønsteret du vil ha bokstaven

- Lim bokstaven på baksiden av det mønstrete arket (husk å lime boktsaven på riktig vei så den ikke blir speilvendt)

- Klipp ut bokstaven igjen

- lag så små hull i toppen av bokstavene (jeg brukte en tykk nål) og tre tråen gjennom

 


Moodboard - wedding

Ulike nyanser av rosa, peach og gull er en perfekt fargematch spør du meg, og det er disse fargene vi har valgt å bruke i bryllupet vårt.
 Har allerede gått til anskaffelse av mer enn nok gull glitter og spray og gleder meg til å begynne på alle gull diy-prosjektene mine! 

Kirke og Lokale

Som sikkert alle dere som faktisk går inn å sjekke bloggen min av og til vet, skal jeg gifte meg!
I den anledning har det blitt en del planlegging deriblant å velge forlovere (var nok den enkleste avgjørelsen å ta), kjøpe brudekjole, lage gjesteliste, invitasjoner, finne fargetema osv. Nå har jeg også endelig muligheten til å realisere noen av de fine ideene jeg har "pinnet" på pinterest!
Men noe som kanskje var det viktigste å få i boks var kirke og lokale. 

 


Når de fleste velger kirke ser de vel helst på utseendet og om den er en typisk "gifte-seg-i-kirke".
For min (eller vår, hehe) del vil jeg heller gifte meg i en kirke hvor jeg føler meg hjemme.
Så derfor ble det Eidsvåg Kirke.

 

 

 


Å finne selskapslokale var en stor utfordring. I utgangspunktet hadde vi ønsker om å ha låvebryllup, men da Bergen ikke har låver som har plass til over 80 stk fant vi fort ut at dette var noe vi måtte legge fra oss. Men selv etter vi hadde funnet ut at vi måtte finne noe annet var det også vanskelig å finne noe som var stort nok men også lyst og fint med muligheter til å pynte! Til slutt fant vi et lokale ute på Ask på Askøy som har en stor, lys og fin sal så da slo vi til.
hits