TIPS

ebay: pasteller, blonder, musikk og pomponger


1. Pomponger - jeg er kjempeglad i pomponger og har bestilt litt forskjellige og er fornøyd med alle du kan finne de her, her og her . 2. Øretelefoner - jeg har kjøpt litt forskjellige øretelefoner, men disse syns jeg har vært best og de har de i flere farger her 3. Cover til Samsung Galaxy Tab - denne bestilte jeg for mamma. Syns den så veldig fin og ordentlig ut. Kan fåes i flere farger her 4. Blondeclutch - Jeg er veldig fornøyd med denne clutchen, den er veldig fin og ser akkurat ut som på bildet, den var gjerne litt større enn jeg trodde men det syns jeg bare er bra. De har den også i svart her 5. Blondedeksel til iPhone - kjøpte dette til venninnen min som skal gifte seg her 6. Klart deksel til iPod - her 7. Rosegenser - kjøpte denne i hvit og syns den er kjempefin her 

 

Alt over sendes uten shipping-kostnader ;) 

TRENINGSMOTIVASJON
I stedet for å ha store mål langt frem i tid valgte jeg i begynnelsen av januar å sette meg noen delmål hvor jeg i tillegg får en liten belønning for å nå målet. Alt for motivasjonen hæ?

  Jeg har allerede nådd det ene målet, 60 kg i knebøy, men så var det også det letteste delmålet da. Men gøy er det jo uansett.

 

Har du satt deg noen delmål? 

 

 

 

 

 

TIPS: OPPMUNTRENDE JULEKALENDER

Vintage photographs.?

WOW! Plutselig er det desember. Kan du tro det?
  Det siste året har gått så fort! Tenk at for et år siden bodde jeg i Kambodsja, og for 4 mnd siden, begynte jeg å studere, og nå er det desember. En skikkelig fin måned. Jeg fryder og gleder meg :) En måned fylt av julesang, pepperkaker, julebrus, julekonserter, snø (forhåpentligvis), kalender, julepynt osv.

Jeg skal i år være med på en skikkelig fin julekalender, nemlig oppmuntrende julekalender (link).
 
Oppmuntrende julekalender er noe så enkelt at du for hver dag i adventstiden (1-24 des), bestemmer deg for å oppmuntre noen av de rundt deg. Det kan være søsken, venner, besteforeldre, hvem du vil. Men om mulig prøv å oppmuntre noen nye for hver dag. 
Dette kan du gjøre på sms, facebook, ringe eller kanskje til og med ansikt til ansikt.

Hvorfor?
For min del føler jeg julen fort handler om gaver, stress og mas. Jeg ønsker heller at det skal handle om hvor mye jeg faktisk setter pris på de som er rundt meg, fortelle dem hva de betyr og hvor glad jeg er i dem. Så da er adventstiden en perfekt mulighet. 
 (tekst markert i kursiv er tatt fra infotekst om arrangementet på facebook)


Vil du være med?

Winter is coming.

 

NEW YORK TIPS!

I sommer var jeg i New York i forbindelse med et bryllup jeg skulle i. Det var virkelig den beste ferien jeg noen gang har hatt. Jeg elsker USA, og det er alltid kjekt å komme tilbake!
  Det er jo så mange som reiser til New York så jeg tenkte å poste noen tips som kan være kjekt å ha for deg som reiser for første gang. Noen av tipsene har jeg fått av andre og noen har jeg selv erfart :)

Hotell - i motsetning til mange andre som reiser til NY, bodde vi ikke midt i Manhattan, men på Long Island City, rett over Queens Bridge. Hotellet het "Z NYC Hotel" og var et veldig moderne og fint hotell. Hotellet lå rett ved to Metro-stasjoner i tillegg til at hotellet hadde shuttle-busser som gikk til og fra hotellet hver morgen og kveld så det var ingen problem å komme seg til "byen" og det tok heller ikke lang tid, ca 5 min. Det var deilig å kunne dra til hotellet som lå litt utenfor byen etter man han gått å trasket hele dagen og vært omringet av folk, biler og leven. Det beste med hotellet var nok utsikten, det første vi ble møtt med da vi kom inn på rommet var en panoramautsikt over Manhattan, ikke feil! (bilde 1 og 5)

Shopping - Man kan så og si shoppe over alt i New York, men vi likte oss best i SoHo, der var nesten alle kjedebutikkene i tillegg til mange søte små og noen rare men veldig interessante.

Loppemarked - vi fikk bare med oss et loppemarked og det var Hell's Kitchen Flea Market. Skulle gjerne fått med meg fler men det får bli en annen gang. Her var det masse spennende, som f.eks. gamle reklameplakater, aviser, kort og bilder som er fine å ha på veggene. 

Mat - Delicatessen i Soho (bilde nr. 4) hadde jeg hørt mye om og jeg skjønner hvorfor; kjempekult sted med superhyggelige servitører, deilig hamburger og masse pomes frites! Jeg husker ikke navnet på de andre stedene vi var desverre, men vi gikk som oftest bare på tilfeldige restauranter og cafér vi kom over. Til frokost er min favoritt: French Toas (bilde nr.2), Håkon sin var amerikanske pannekaker (bilde nr.2)

Musikal - Jeg elsker musikaler og da var selvfølgelig det et must i NY. Til min store skuffelse var det veldig dyrt men etter litt leiting (på nett før vi dro) fant jeg noen billige biletter til Phantom of The Opera <3 I tillegg har de flere utsalgssteder i byen hvor de selger restbilletter, men jeg er usikker på hvor mye billigere dette faktisk er.  (Bilde nr.3)

APP - Når man kommer til en så stor by som NY trenger man noen nyttige hjelpemidler. Vårt største og viktigste hjelpemiddel var app'en "yelp" som jeg hadde fått anbefalt av en venninne før vi drø. Der kan du så og si søke på alt av butikker, restauranter, parker m.m egentlig alt av underholdning/serverdigheter i NY. Så vil appen vise deg veien dit (kart), anmeldelser, stjerner og prisklasse. Genialt!

Hop on hop off - sightseeing bus. Dette var også noe jeg fikk anbefalt av min veninne. Jeg var litt skeptisk til det da jeg hørte det, men angret ikke et sekund på det i ettertid! Det var virkelig verdt pengene. Med disse bussene fikk vi en god oversikt over byen, vi fikk sett deler av byen vi garantert ikke hadde fått gjort om vi ikke hadde vært med på dette i tillegg til at det var svært lettvint. Bussene gikk veldig ofte og vi kunne derfor "hoppe on" og "hoppe off" akkurat som det passet oss. Det var guide på alle bussene så vi fikk høre masse funfacts og historie om byen. (Bilde nr. 6) I tillegg fikk vi oss en natt-tur over Brooklyn Bridge som var veldig koselig. 

Museum - Jeg hadde planer om å få med meg tre museum, hvertfall to. Det ble bare ett, og det var MoMa (moderne kunst). Et stort museum som tok lang tid å komme gjennom, men som hadde masse kule og interessante ting, og noe som gjerne ikke var fult så interessant. Om man liker et museum eller ikke kommer selvsagt veldig ann på interesse og smak så dette museet er vel for spesielt interesserte (bilde nr. 7)

Central Park - ta en tur i parken er vel et must, men husk å gå på do først så du kan nyte turen! Vi hadde så vidt komt inn i parken før vi fant ut at vi egentlig måtte på do så vår tur og nytelse av parken ble ikke så lang.

Staten Island Ferry - også et tips de fleste har hørt ført. En kjempefin tur hvor vi fikk koblet av og nyte utsikten over Manhattan og Frihetsgudinnen. En flott mulighet til å ta fine bilder.

Empire State Building - Hører vel også med på en NY-tur. Gøy å se byen fra "fugleperspektiv" og få knipset noen bilder.
 
eBay: JULEGAVER TIL HENNE

Helt siden jeg flyttet til USA i 2.klasse, til en liten by i Minnesota som kun har Target, Wallmart og koselige cafér har jeg vært en flittig eBay og Amazon-shopper. Det finnes så og si ingen grenser  på hva man kan finne der. Her har jeg satt sammen noen av mine favoritter som passer perfekt til julegaver til søstre eller veninner.

 


iPhone-deksel  - Fingertuppringer  -  ID-chain Smykke  -  Beanie  -  Klokke  - Paljett-clutch/lommebok

TRENINGSINSPIRASJON

Nå stikker jeg straks opp på ACTIC å trener.

Her er mine favoritt treningsinspirasjon-tumblr'ere 2fit-2quit, pictureperfectbodywerkit og  healthy-fit-happy
Muscles babe, muscles!

Hva trener du og hvordan motiverer du deg selv til å trene?

SNYGGT, ENKELT & PERSONLIGT!

Det er så spennende å få noe annet enn brev fra banken i postkassen. Spesielt pakker, og spesielt bøker og spesielt egendesignete almanakker. Hehe.

Som sagt har jeg hatt en make for litt over et år siden, bare med andre bilder. Jeg var så fornøyd med den forrige at jeg ville ha en til. De er kjempe greie for folk som egentlig ikke har kontroll på noen ting som meg og personer som har kontroll på alt mulig!

Og det er jo ekstra gøy når den er egendesignet.
Denne gangen gikk jeg for et design med mer personlige bilder enn det jeg hadde forrige gang og her er resultatet:


Almanakken inneholder

- perfekt størrelse! (halv A4)
- man får lage sitt eget design (farger osv)
- man får velge bilder som skal være i
- man får velge oppsett
- man kan legge inn bursdager
- navn, adresse osv. inskrevet
- egen side man kan skrive på
- man kan velge når almanakken skal starte (dato), så finner du ut at du vil ha en i feks. oktober, så trenger du ikke kjøpe en på butikken som du allerede har gått glipp av to månder på!
- navnedager er oppført!
- timeplaner
- tegnesider
- ruteark
- linjeark
- adressebok
- linjal
- oversikt over neste år (datoer, dager)
- og sist men ikke minst kan man ha en sånn strikk rundt som holder boken sammen


Bestill en selv på Tryckdig.Se

MY FAVORITES

ALMANAKK

Husker dere almanakken jeg designet selv for sånn 1,5 år siden?
Hehe, forundrer meg ikke om du har glemt det. Men, jeg har laget en ny en på http://tryckdig.se/
Samme sted som sist. Var så fornøyd med den forrige!

Her er bilder fra den forrige jeg lagde:


Denne gangen har jeg brukt mer personlige bilder av venner og sånn.

The Princess Dream
Her er den fine pakken jeg snakket om som jeg ga til min lillesøster Marianne på julaften. Fant en koffert som jeg sprayet i sølv og lot tørke et døgn. Tok så fint silkepapir i rød og rosa farger som jeg lå ned i kofferten for så å legge de fine prinsesse-glitter-skoene som jeg helst egentlig vil ha selv. hehehe. Ble ikke det fint?


Siste liten julegaver på 1-2-3
Er du enda ikke ferdig med alle julegavene? Hvorfor ikke klæsje litt maling på et papir og skriv fine quotes eller bibelvers på dem? Det skal jeg gjøre : )


CHRISTMAS WRAPPINGS

Nå har jeg vært skikkelig flink å pakket inn nesten alle julegavene. Har nesten bare brukt grovpapir i år og pyntet det med glitrende tau, silkebånd og fine tegninger av fugler, engler, kors osv. Og så har jeg brukt en del silkepapir, syns det er så fint og gøy å pakke opp, hehe.

Det er spesielt en gave jeg bare har virkelig gjort meg flid med når det gjelder innpakkingen, hehee. Men kan nesten ikke vise den her før etter jul for bare pakken i seg selv er på en måte en pakke, hvis dere skjønner. hehehe.

Sweet & Flirty

 

Disse to deilige body-sprayene får meg til tenke på livet i Amerika. Kanskje fordi sånn ca. ALLE jentene på dormen brukte de. Begge er fra Victorias Secret så er du ute å reiser et sted og kommer over en Victorias Secret anbefales disse sprayene på det varmeste!

Ellers har jeg et stort problem..
Har nemlig ikke lader til kameraet lenger. Så vimsete som jeg er har jeg selvfølgelig klart å rote den bort i USA så nå er jeg litt, veldig fortvilet. Dette er også grunnen til MEGET lite blogging i det siste. Men hvem syns det er gøy å blogge eller for den slags skyld lese en blogg uten bilder? Men tenker jeg rett og slett får punge ut med det som må til for en lader i morgen ; )

Boy Meets Girl

 Leser en utrolig bra bok som handler om forhold og hvordan man bør gå fram for å bygge et sunt og bra forhold. Selv om jeg ikke har noe kjæreste nå, så står det så utrolig mye bra i denne boken som jeg kan ta med meg videre i livet. Den er bare så fengslende og nesten alle jeg var i USA med har lest den.

Litt om boken på engelsk

If you?re fed up with self-centered relationships that end in disillusionment, it?s time to rethink romance. Finding the loving, committed relationship you want shouldn?t mean throwing away your hopes, your integrity, or your heart.

In Boy Meets Girl, Joshua Harris ?the guy who kissed dating goodbye?makes the case for courtship. As old-fashioned as it might sound, courtship is what modern day relationships desperately need. Think of it as romance chaperoned by wisdom, cared for by community, and directed by God?s Word.

Filled with inspiring stories from men and women who have rediscovered courtship, Boy Meets Girl is honest, romantic, and refreshingly biblical. Keep God at the center of your relationship as you discover how to: Set a clear course for your romance Get closer without compromise Find support in a caring community Deal with past sexual sin Make the right decisions about your future

Noen utdrag fra boken som jeg likte spesielt:Alle disse utdragene var fra et kapittel kalt "What to do with your lips". Og da som dere kanskje skjønte ikke kyssing og sånn med når det gjelder kommunikasjon.

Story Behind the Book

?I wrote I Kissed Dating Goodbye to challenge singles to drop the worldly approach to serial dating and reconsider the way they pursued romance in light of God?s Word. Since then, I?ve received letters asking questions like, So, what comes between friendship and marriage? and, How can you know when you are ready for marriage? Boy Meets Girl answers those questions. Now as a happily married man I can look back on my courtship with Shannon and see from personal experience that God is faithful. If you trust Him enough to wait on romance in dating, He will lovingly guide you as you pursue it in courtship?right to that wonderful moment when you kneel together at the altar.? ? Joshua Harris

Jeg er ikke sikker på om de selger den i Norge men hvis dere har mulighet ville jeg anbefalt på det sterkeste å bestille den fra nettet. Spesielt for dere kristne som vil leve et livt fult ut for Herren, også gjennom forholdet man har med kjæresten.

Hvordan få stilige skrifter i Photoshop!

Lurer du på hvordan du får artige skrifter i Photoshop?
Følg med her!


1.
Finn en side hvor du kan laste ned fonts fra.
Jeg bruker
http://www.dafont.com/

fonts
2.
Finn en font du vil ha og trykk på

Download
PC / mac OS X


som vist på bildet

fonts2


3.
Det dukker opp en rute hvor du får to alternativer
- åpne fil
eller
- lagre fil

LAGR FILEN!
Gjerne på skrivebordet

fonts3

NB! Denne boksen kan være noe annerledes hos hver enkelt.
Men regner med det er de samme alternativene hos alle :)

4.
Høyreklikk på mappen og trykk "Pakk ut/Pakk ut alle"

fonts 4

et vindu dukker opp og du trykker bare fortsett og fullfør.

Det er sikkert litt forskjellig hva folk får opp her og men det skal være veldig lett å forstå hva man skal trykke på.
Gjerne pakk ut filen på samme sted som du lagret den først for at det skal være mer oversiktlig.


5.
fonts 5
Et vindu åpnes og en ekstra mappe kommer opp på skrivebordet (hvis du pakket den ut på skrivebordet).
Filen som ligger inni vinduet som ble åpnet skal du kopiere (TRYKK+CTRL+C)

6.
Lim inn (CTRL+V) i mappen hvor de innlagte fonts'ene ligger
C:\Windows\Fonts eller C:\WINNT\Fonts
Hvis ikke du finner de kan du lime de inn i
Kontrollpanel\Skrifter

7.
Da skal du finne de i Photoshop og i Word : D


Hvis det var noe uklart eller ikke godt nok forklart er det bare til å skrike om hjelp!

Studiobilde Tutorial

Nå skal jeg vise dere en veldig enkel måte å få et litt mer typisk "Studio"-bilde på.Ta et bilde med hvit bakgrunn


Gå inn på

Image ->  Adjustments -> Levels

Da dette vinduet dukker opp:


Dere ser de to pilene, pilene peker på (hehe).
De skal flyttes bort til dit det svarte (over) begynner.
Som dette:


Da blir bildet litt lysere, og fargene finere.
Hvis du bare skal redigere et vanlig bilde for å få litt bedre farger og lys så er dette nok.

Men nå skal vi få en litt hvitere bakgrunn så vi går inn på


Image ->  Adjustments -> Curves

Da dette vinduet dukker oppStreken som går over rutenettet er den vi skal jobbe med


Trykk på et punkt på linjen og dra, så ser du at det oppstår endringer i bildet.
Her har jeg funnet et punkt litt langt oppe på linjen og dratt den litt oppover. Noe som gjør bildet litt lysere


Da blir også personen på bildet også lysere og tar derfor  et punkt lenger nede på linjen og drar litt nedover.


Da blir bildet slik!
Bildet med ramme:


VOILA!
hehehe, nå ble dette veldig fort og ja ikke fult så bra som det går ann å få det.
Men det er bare til å leke seg frem med den linjen som jeg snakket om så kan du få frem fine farger : )

Nå vet dere hvertfall litt hva det går i.

Jeg har brukt photoshop CS

Hvordan lage animasjoner/Gif-bilder

Mange som lurer på hvordan jeg får til disse artige bildene her. eclipse twilightJeg bruker programmet photoscape for å lage disse animasjonene eller hva jeg skal kalle det for :)
Det kan du laste ned helt gratis her!
Siden Blogg.no ikke støtter disse filene må du laste animasjonen du har laget opp på feks. denne siden (jeg bruker den). Der lager du deg en bruker, helt gratis og enkelt. Der laster du opp filen, så kopierer du HTML-koden til bildet og limer den inn i innlegget du vil ha animasjonen din i på bloggen din.


Programmet, photoscape: trykk Animert Gif. Jeg tror du vil forstå resten

Etter du har lastet opp animasjonen din på photobucket e.l. kopier linken til bildet som vist over.Lim linken inn i boksen "HTML"Spør hvis du lurer på noe : )Smile is free therapy!

Smile Facts

Did you know that it takes 26 muscles to smile....

and...

62 muscles to frown

So, smile its free therapy!

 

 

 

 

Kopier til din blogg?

Beste Sjekketrikset!

Jeg tror det mest tilltrekkende med andre mennesker er deres smil.
Har man ett ekte, godt, stort smil om sin munn kan man forandres fra den mest uinteressante person til den mest interessant og tiltrekkende.
Å smile får oss til å føle oss bra, til og med ett falskt smil kan få oss til å føle oss bedre!
Så hvorfor ikke smile mer? Hvem vil vel ikke føle seg glad og bra?
Jeg syns hvertfall det er fantastisk å føle seg slik!
Visste du at en person som smiler, anses å være hyggeligere, mer ærlig, attraktiv og mer sosialt tiltrekkene enn en som ikke smiler?

smiiil
For å  bare vise dere, plukket jeg fram kameraet mitt og poset så dere skulle få se denne forskjellen mellom ett ansikt uten smil og ett ansikt med smil.
Hva er penest/mest atraktivt/tiltrekkende/...osv.?

Altså: er du ute etter noe nytt?
Enten det er venner, kjæreste, ny jobb, at andre skal like deg
så SMIL!


Og så uno Q por tu!
Smil med eller uten tenner?
Super øyeskygge!

http://www.brightbeauty.com/wp-content/uploads/2008/08/dior-eyeshadow.jpg
Denne øyeskyggen er bare supergod syns jeg!
Fikk en sånn til jul av min kjære Helene og er superfornøyd med den.
Den sitter godt og er urolig lett å "forme" så det blir fint.
og så er det så genialt, for det er jo 5 øyeskygger, og de kan man matche og fixe med så det er artig!


http://media.onsugar.com/files/ons/254/2546105/03_2009/e9bfe3bc5630a58f_dior_eyeshadow_2.jpg
Har ikke denne fargen men denne er utrolig flott da
Har du noen andre øyeskygge anbefalinger?
Eller bruker du kanskje Dior's øyeskygger?

Alle jenter kan spare 800,- i ni og ne

Sist jeg var hos frisøren, betalte jeg 800,- for en klipp!
Hun vasket ikke håret mitt en gag.
Men alle trenger å klippe litt på håret ca. hver 3 måned for at det ikke skal bli slitt til langt over ørene.
Derfor, sier jeg dere.
Klipp håret deres selv.
Ganske lett skal jeg si deg.
Du trenger bare en saks og et speil.
Men selvfølgelig!
Gå til friøren av og til så det blir skikkelig!
Men du trenger ikke gå til frisøren vær gang!

http://share.triangle.com/sites/share-uda.triangle.com/files/images/2-4bestbarbershop%20257.preview.jpg

Kanskje noen frisører som blir sinte på meg nå?

Klipper du håret selv?

Hvordan installere FONT's

Siden jeg har mustet alle fonts'ene mine får jeg bare installere de igjen -.-
Sikkert pappa som har gjort noe tull med dataen at alt blir reinstallert når man tar av pc'en eller noe.

MEN, jeg har skjønt at flere av leserne mine liker å leke seg litt på photoshop
og flere har spurt om hvordan man får sånn artige skrifter og sånn.
Derfor tenkte jeg at jeg skulle vise dere det siden jeg stresset så sykt med det selv. :)

-----------------------------------------------------------------

1.
Du må finne en side hvor du kan laste ned fonts.
Jeg bruker
http://www.dafont.com/

fonts
2.
Jeg finner en font jeg vil ha og trykker på

Download
PC / mac OS X

som vist på bildet

fonts2


3.
Det dukker opp en rute hvor du får to alternativer
- åpne fil
eller
- lagre fil

LAGR FILEN!
Gjerne på skrivebordet

fonts3

NB! Denne boksen kan være noe annerledes hos hver enkelt.
Men regner med det er de samme alternativene hos alle :)

4.
Høyreklikk på mappen og trykk "Pakk ut/Pakk ut alle"

fonts 4

et vindu dukker opp og du trykker bare fortsett og fulfør.
Det er sikkert litt forskjellig hva folk får opp her og men det skal være veldig lett å forstå hva man skal trykke på.
Gjerne pakk ut filen på samme sted som du lagret den først for at det skal være mer oversiktlig.

5.
fonts 5
Et vindu åpnes og en ekstra mappe kommer opp på skrivebordet (hvis du pakket den ut på skrivebordet).
Filen som ligger inni vinduet som ble åpnet skal du kopiere (TRYKK+CTRL+C)

6.
Lim inn (CTRL+V) i mappen hvor de innlagte fonts'ene ligger
C:\Windows\Fonts eller C:\WINNT\Fonts
Hvis ikke du finner de kan du lime de inn i
Kontrollpanel\Skrifter

7.
Da skal du finne de i Photoshop og i Word
----------------------------------------------------------------

Hvis det var noe uklart eller ikke godt nok forklart er det bare til å skrike om hjelp.

www.PSYKISK.no

www.psykisk.no

En utrolig bra side.
Jeg forstår at de reklamerer så utrolig mye for det.

Det er faktisk utrolig mange som sliter med psykiske problemer.
Om det gjelder selvtillit, vennskap, mobbing, kjærlighetssorg, tristetanker, angst, selvskading osv.
Ja listen er lang og det er mange som kanskje ikke vet at de har problemer en gang.
Siden du først leser dette syns jeg du skal gå inn på den siden og bare lese litt.
Kanskje du finner ut at noen av dine nærmeste, venner eller familie har problemer som du ikke har tenkt over.
Da kan du få tips over hva DU kan gjøre for å hjelpe dem. For det er ikke lett å få ordenet opp i slikt som dette helt aleine. Absolutt ikke!
Kanskje er det du som har problemer. Jeg syns ikke du skal være redd for å si fra om det.
Du kan fortelle det til nære venner, familie eller lege eller helsesøster. De er der for deg! Om du ikke tør si det til familie eller venner eller føler at du kan stole fult på de har legen og helsesøster taushetsplikt og vil ikke si noe videre som du ikke vil skal gå videre.


Illustrasjon for kampanjen "Ungdom og psykisk helse"
Ikke alle vet at de kjenner noen som sliter med psykiske problemer.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------


5 gode råd
(http://www.psykisk.no/forsiden/)- Snakk mom det som føles vanskelig med en du har tillit til.
Det kan enten være foreldre, en venn eller legen din

- Planlegg positive aktiviteter.
Gjør noe hyggelig hver dag, selv om du egentlig ikke orker

- Del problemene i mindre biter hvis de blir for vanskelige

- Tenk på det du får til i stedet for å tenke på det du ikke får gjort

- Vær mot deg selv som du ville vært med en venn------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 

 Dere har sikkert sett noen av reklamene på tv.
Her er en av de.
Dere kan finne mange fler innpå nettsiden.

---------------------------------------------
Hvis du trenger noen å snakke med kan du ringe Røde Kors-telefonen for barn og ungdom: 800 33 321. 
---------------------------------------------
hits